Tagovi

And now something completly different...

... danas mi netko gurnuo link i rekao pogledaj, bez komentara. Pogledah i s početka se čudim o cemu to on priča, ali što je išlo prema kraju... Pogledajte sami...

Vjerujem da ćete se sada malo zainteresirati i gdje je taj Quebec u Kanadi, pa kakve veze Srbi imaju s Kanadom i obratno. I o kakvim to nacionalistima u Kanadi sad odjednom netko priča. Pa zar tamo uopće ima nekakvih sukoba? Nije u našem dvorištu, pa nam nije možda toliko zanimljivo, kao što nije bila Ruanda ili Darfur. Ali je zanimljivo što sve nove tehnologije omogućavaju. Htjeli ne htjeli priča iz nečijeg tuđeg dvorišta završi na vašem radnom stolu. I odjednom postaneš sudionik. Jer ti da za misliti, itekako... Naravno zavisno i s koje strane gledaš, jer čaša može uvijek biti polupuna ili poluprazna...

Komentari

Sjajno! Istina boli, ali se

Sjajno!

Istina boli, ali se s njom treba suočiti. Što prije, to bolje!

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

A kakvu poruku bi

A kakvu poruku bi Kanađanima poslao neki Čeh ili Slovak?
Oni se rastaše jedni od drugih bez kapi krvi.

Ovaj lik na filmu, predstavljen kao netko iz miješanog braka, pljuje na one koji žele svoju samostalnost. Hrvatsku želju za samostalnošću želi prikazati kao uzrok ratu koji se dogodio. Netko bi isto mogao Kanađanima poslati poruku da nikoga ne treba spriječavati na njegovom putu u samostalnost, jer takvo spriječavanje hrvatske samostalnosti od unitarističkih snaga, je dovelo do rata. To bi bila ispravnija poruka.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Promašena tema. Promašio

Promašena tema.
Promašio humor.

Tko je glasao

Ovo nije

Ovo nije humor...

http://bezkomentara.org

Odabrali smo ih na ponos i diku, na svoju priliku i sliku...

Tko je glasao

još gore..nit je humor, nit

još gore..nit je humor, nit je poruka. najobičniji podsjetnik iz kakvog se kulturnog miljea Hrvatska teškom mukom izbavila.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Jeste, jadan je to humor,

Jeste, jadan je to humor, jos jadnija poruka. To je, ljudi moji, gnjusnost.

Tko je glasao

Ali zar nije fantastično

Ali zar nije fantastično kako se nakon svega opet Srbi nađu drugima soliti pamet... Nakon svega. Nije ni čudo da se s Carlom del Pont bolje pogađaju od nas. Jednostavno nemaju obraza.

Tko je glasao

Nije sve šta govori srpskim

Nije sve šta govori srpskim jezikom nužno Srbin. Ako je za vjerovat videu čovjek je iz mješanog braka, ne znamo njegovu nacionalnu deklaraciju, a ima svako pravo biti ogorčen na rat koji je izbio jer je i on u njemu izgubio svoje rođake. To je legitimno. Također, ne vidim zašto čovjek ne bi smio ili trebao iznositi svoje mišljenje, što je također legitimno. Mi se zgražamo nad pljuvačkom na kameri, nekad su kritičari obavljali nuždu po slikama impresionista usred Pariza, jer je njih jednako zgražalo kako se netko usuđuje takvim neakademskim stilom crtati slike i narušavati dignitet akademskog slikanja. I tada je prošlo, a pljuvačaka nažalost i sada prolazi.

Inače, ja sam podrijetlom Mađar iz Vojvodine i imao sam tu sreću ili nesreću da sam imao djevojku, također Mađaricu s druge strane Dunava u razdoblju od Miloševićeva pada do negdje Đinđićeva ubojstva. Imao sam prilike vidjeti i čuti iz neutralnih usta kako je tamo bilo, otprilike znam i kako danas jest i moram reći da im nije nimalo lijepo. A što se tiče Mađara, za vrijeme rata, podjednako su "najebali" i u Baranji i u Vojvodini. Živim za trenutak kada ćemo konačno prevazići ovakve rasprave o soljenju pameti i jednostavno se koncentrirati na sebe, vlastitu politiku i prestati potezati nacionalna pitanja u ovakvom obliku. Što je bilo, bilo je pred 16, odnosno 12 godina i ne da mi se svaki put iznova vraćati na istu priču.

http://bezkomentara.org

Odabrali smo ih na ponos i diku, na svoju priliku i sliku...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci