Tagovi

Ako je Vojislav Šešelj "uvaženi gospodin" onda je Zoran Milanović "moralni kriminalac"

U slučaju neoprostivih istupa Vojislava Šešelja, pri čemu je hrvatski službeni vrh zakašnjelo i mlako reagirao nitko se nije osvrnuo na reakciju premijera Zorana Milanovića koji je u jednom svojem istupu titulirao Haaškog optuženika za ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini Vojislava Šešelja s "uvaženi gospodin". Ako je i od Zorana Milanovića, to je ipak previše.

Od predsjednika neojugoslavenskog SDP-a koji maltretira hrvatsku javnost besmislenim izjavama, čak i uvredama, u ove tri godine naslušali smo se svega i svačega. Treba samo spomenuti njegovu izjavu, i to izrečenu u inozemstvu, kako je Hrvatska "slučajna država". Ako je u njegovoj spoznaji Hrvatska sluičajna država, onda je na temelju toga on uistinu i "slučajni premijer" te države. To će se potvrditi na idućim saborskim izborima kad će se hrvatski birači opredijeliti protiv takvog političara koji još uvijek mentalno živi u komunističkoj Jugoslaviji, jer je dijete tog režima, a zahvaljujući svojem jogukomunjarskom ocu Stipi a ne nekoj njegovoj sposobnosti, treba naglasiti u doba Ive Sanadera, dobio siguran posao u Ministarstvu vanjskih poslova da bi čak diogurao do premijerske fotelje.

Za Zorana Milanovića Hrvatska je imala građanski rat, papo njemu nije bila žrtva velikosrpske agresije, pa ju je u tom kontekstu usporedio s Finskom koja po njemu nije imala građanski rat kao Hrvatska. To je samo jedan od bisera kojima je najblaže rečeno Zoran Milanović zapanjivao hrvatsku javnost, ali ne i članove kriptokomunističkog SDP-a kao navodno poštene stranke, dok nisu isplivale afere sa Slavkom Linićem, Marinom Lovrić Merzel i Željkom Sabom.

Budući da je po Zoranu Milanoviću Hrvatska imala građanski rat u kojemu Srbija nije bila agresor na Hrvatsku, te budući da su po njegovoj izjavi Srbi njegovi glasači, nije ni čudno da u slučaju skandaloznih ratnohuškačkih izjava Vojislava Šešelja optuženog za ratne zločine, on sam i Vlada kojoj je na čelu, a osobito gospođa ministarka Vesna Pusić, reagiraju sporo i u rukavicama da se slučajno ratni kriminalac Vojislav Šešelj i srbijanska Vlada ne bi previše uvrijedili. Vjerojatno je iz takvih motiva i pobuda Zoran Milanović titulirao Vojislava Šešelja "uvaženim gospodinom", a ne optuženim ratnim zliočincom. Ako je to tako, onda bez ustručavanja hrvatskog premijera Zorana Milanovića treba smatrati "moralnim kriminalcem" i opasnim političarom za opstojnost i stabilnost hrvatske države. To bi konačno trebali shvatiti i u navodno poštenom SDP-u.

Komentari

Gosn. Krnik

baš ste bili slatki večeras kod Ozanice u onom sakoiću dok ste promovirali onu svoju knjigicu u kojoj gadite Josipovića. Nadam se da će se prodati u dovoljnom broju i dostajati za barem jedno šišanje+farbanje :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

jugokomunjarka

Bigulice,
već sam vas raskrinkao kao ordinarnu jugokomunjarku, a i ovom prilikom to potvrđujete, jer tema mojeg dnevnika nije moj nastup u "Oluji", nego vašui miljenici Vojislav Šešelj i Zoran Milanović. S velikim očekivanjem nadam se nekom vašem budućem mudrom komentaru, kakav je i ovaj.

Tko je glasao

Smetnje

i u slici, ne samo u tonu. To je bila dobronamjerna drugarska kritika na kakve ste uostalom naviikli. Kad već govorite smeće i pišete smeće, barem ne morate i izgledati kao smeće. Premda, ovo treće bi vam se i oprostilo, kad bi prvo i drugo bilo suprotno.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

drugarska kritika

Bigulica,
Ja nisam s vama i sličnima pasao ovce pa da se hvatate "drugarske kritike". Pa tko ste uopće vi koja se krija iza nicka prema meni koji je svoju biografiju pod punim imenom stavio na ovaj portal sastavljen uglavnom od neojugoslavena, jugohrvata, velikosrba i četnika. S takvima možete dijeliti svoje drugarske kritike, ali vam još jednom napominjem kako se ovaj dnevnik ne odnosi na moj nastup u "Oluji" nego vaše pajdaše Vojislava Šešelja i Zorana Milanovića.
Ali kako u svojoj intelektualnoj nemoći ne možete ništa kontrirati, hvatate se mojeg nastupa i to opet ne po tome što sam govorio, nego kako sam izgledao. Opet dokazujete svoju nemoć kao što je na ovom portalu uporno dokazujete u svojem jugoboljševičkom sljepilu.

Tko je glasao

ispravak drugarske kritike

prema meni koji je svoju biografiju pod punim imenom stavio na ovaj portal

Ponovo ne govorite istinu.

Jeste li stavili i fotokopiju svoje navodne diplome beogradskoga Pravnoga fakulteta, koju je postumno izdala FNRJ koja tada već sedam godina nije postojala? Niste, naravno, kao ni biografiju. Niti ste odgovorili je li to zaista vaša diploma - taj odgovor javnost još uvijek očekuje. Da vas podsjetim, to je ova fotokopija:

Vjekoslav Krsnik - diploma.png

http://i.imgur.com/pRfJKLX.png

Tko je glasao

komunjarski islednik

Argus,
Nevjerojatno je koliko želite dokazivati kako još uvijek živite u jugoslavenskom komunističkom režimu koji je propao prije 25 godina.

Glupane na kvadrat, tko ste uopće vi da ja vama odgovaram. Kad stavite na pollitiku vašu isledničku biografiju s punim imenom i prezimenom, onda bih mogao razmisliti da li uopće da vam odgovorim. Koliko vam puta moram napisati da je moja diploma moja osobna a ne javna stvar. Je li vam konačno jasno da je komunizam i Jugoslavija kao jedna od njegovih izvedenica mrtav već 25 godina.

Na ovaj način možete komunicirati s vašim komunjarskim pajdašima na ovom portalu, a ne sa mnom. Uostalom ovaj denvnik odnosi se na vaše drugove Vojislava Šešelja i Zorana Milanovića, ali na tu temu, jer ste glupi, a k tome i zločesti, niste u stanju bilo što reći.

Tko je glasao

Bogamu Krsniče

Kad već niste falsifikovali diplomu, što bre niste sakrili da ste studirali 13 godina?!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

u tunelu usred mraka, spodoba se vidi svaka...

bez skrupula i pardona
spodoba je linču sklona.
vješanje o drvo traži
što libido joj krvlju snaži.

ta utvara se pravi važna
da je novinarska faca važna.
od tanjugovog tog retarda
novinarskog nikad ...barda!

Tko je glasao

Šešelj je...

...komad budale izgubljene u vremenu.
Srbijanci su izabrali najbolju taktiku za takve ridikule - ignoriranje. Danas što nije u medijima - ne postoji.
Iz početka su i naša Vlada i Predsjednik se isto tako - pametno - postavili, ali onda su poklekli pred galamdžijama kojima su budale kao Šešelj duhovna hrana i jedini smisao postojanja.

I što se desilo?
Umjesto da je kreten pokopan i nestao sa vidika, Hrvatska ga je uzdigla i stavila u situaciju da razgovara sa Saborom, predsjednikom hrvatske Države i Vlade i Europskim parlamentom!
Katastrofa.

Na Šešelju se pokazala sva bijeda hrvatske politike - oko ozbiljnih, presudnih, egzistencijalnih pitanja hrvatske Države i njenih građana, načina rješenja višegodišnje krize - nema ni malo suglasnosti niti dobre volje za zajedničkim djelovanjem.
A oko - u konačnici besmislene saborske rezolucije - su se odmah svi složili.
Što je vrlo jednostavno objasniti - za mlatimuđenje o i oko Šešelja ne treba mozga ni znanja. Samo lupetaš.
Domoljubno. Što više i glasnije lupetaš, to si (kao) veći i bolji domoljub.

Jer za rješene hrvatske krize - treba znanja, mudrosti, suzdržanosti, tolerancije - sve ono što nema prolaza u današnjoj hrvatskoj politici.
Pogotovo kod onih što si vole tepati da su pravi Hrvati.

Tko je glasao

Još bi bolja bila taktika

da su ga stavili u kućni pritvor i posve onemogućili svako javno djelovanje, počevši od onemogućavanja svakog "svečanog dočeka".

Ne treba potcjenjivati sranja na Balkanu. Tu postoje veliki potencijali.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

znao sam da si staljinist @Bigi

Šešelj je formalno pravno- nevin čovjek-- on nije zastupao ništa drugo u Jugoslaviji nego što su Englezi zastupali u Velikoj Britaniji...to što mi je neprijatelj ne znači da sam se posvadio s logikom.

Šešelj smeta sada samo vama koji bi se jebali ali da vam ne uđe tj " pazi tako da ostanem nevina"

Šešelj samo nije političar na kakve smo navikli...da pričaju a ne kažu..........

On sam je svijestan da ništa od njegovog lajanja..ali veli..naši unuci.. e sad da li će među tim unucima biti i tvoje unuče...to je pitanje...

sve dobro...

Tko je glasao

Rehabilitacija ludila

Ovo je tekst iz Srpskih novosti i mislim da savršeno pogađa bit cijele priče, kao i ovog bezveznog dnevnika:
(Lijepim u cijelosti - http://www.portalnovosti.com/rehabilitacija-ludila)

Povodom odluke Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju, kojom je Vojislav Šešelj pušten na privremenu slobodu, danas je u Saboru jednoglasno izglasana Deklaracija kojom se osuđuje puštanje iz zatvora tog optuženika za ratne zločine. Iako je navedeno kako je Deklaracija plod usuglašavanja svih klubova zastupnika u parlamentu, zastupnik Milorad Pupovac je tokom rasprave upozorio da je Klub SDSS-a u zadnji čas, jučer popodne, pozvan na usuglašavanje oko njenog teksta.

- Da li je bilo prilike u proteklih godinu dana da predsjednik Republike, predsjednik Vlade, ministrica vanjskih poslova, zastupnici i zastupnice Sabora upozore na govor mržnje i anti manjinsko raspoloženje u Hrvatskoj tokom godine dana anti ćirilične kampanje? Naravno da jest. A govor mržnje se nastavlja i dalje u različitim oblicima, uključujući i one koji dolaze u kolonu sjećanja u Vukovaru. Kad bismo s Deklaracijom pokazali političku snagu u stvarima koje se tiču suđenja za ratne zločine, u stvarima koje se tiču borbe protiv govora mržnje i u stvarima koje se tiču snage ovoga parlamenta da uspostavlja veću pravednost u zemlji i u regiji, Klub zastupnika SDSS-a ne bi imao nikakve dileme oko toga kako da se postavi prema Deklaraciji. Ali nažalost, mi snagu ne pokazujemo, mi prema tom jednom luđaku, koji je izoliran u političkoj i općoj javnosti u Srbiji, dajemo prostor u našim medijima, u Saboru i van njega. Sada kad se Šešelja želi izolirati i u Srbiji, kad ga i ona ne želi u svome prostoru, mi ga politički oživljavamo i dajemo mu na relevantnosti – istaknuo je Pupovac.

Naveo je da ako je Vojislav Šešelj u 2014. godini mjesto jedinstva saborskih zastupnika, onda je to mjesto, poput njega, radikalno i širi kampanju mržnje. Umjesto da se Sabor posveti uređenju vlastite zemlje, on dopušta da ga jedna takva osoba uvuče u svoju kampanju i iscrpi mu energiju, kazao je Pupovac.

- Članovi kluba SDSS-a i neki drugi kolege iz ove stranke bili su objektom napada, posebno u vrijeme mirne reintegracije, protagonista politike koju zastupa Šešelj, i nemamo ni jednog razloga da govorimo u prilog njemu. Možemo samo govoriti koliko je njegova politika iz 90-ih nanijela golemu štetu, ne samo pripadnicima drugih naroda na prostoru bivše Jugoslavije, Hrvatima, Bošnjacima, kao što se navodi u ovoj Deklaraciji, nego i Srbima u Hrvatskoj – dodao je on.

Pupovac smatra da je Haškom sudu potrebno kazati da svoj posao ne radi dobro te da je potrebno razgovarati i o funkcioniranju hrvatskog pravosuđa po pitanju suđenja za ratne zločine.

- Dio odgovornosti je na onima koji su vodili kampanju na način na koju je vodi čovjek koji je pušten na privremenu slobodu, ali nije sva odgovornost na njima. Mi još uvijek nismo aktivirali naše pravosuđe nakon nekih oslobađajućih presuda u Haagu, nismo raspravljali o tim presudama koje se tiču optuženika iz Srbije, Bosne i Hrvatske. Nije bilo deklaracije kada je Haški sud oslobodio druge optuženike, nego sada kad je riječ o ovom eksponentu - rekao je Pupovac i dodao kako trebaju odgovarati svi oni koji su širili mržnju, koji su vodili ratnu kampanju i služili tvorcima rata da dinamiziraju rat.

- Klub SDSS-a, koji govori u ime Srba u Hrvatskoj koji su bili žrtva Šešeljeve politike, neće biti protiv Deklaracije. Ali svi argumenti govore da politička opravdanost ovog dokumenta, s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo, nema nikakvu osnovu – zaključio je Milorad Pupovac.

Piše M.J.

leddevet

Tko je glasao

Izvrstan govor. Objektivan i

Izvrstan govor. Objektivan i politički zreo, za razliku od svih ostalih govora u Saboru o toj temi.

I još podsjećam da je govorio poslije Salapića, koji je na reveru imao bedž s natpisom "Glavaš - heroj, a ne zločinac". Salapić se, dakako, žestoko zalagao za tu nepotrebnu i kratkovidnu deklaraciju koju je Sabor poslije i donio, kao što bi se vjerojatno žestoko zalagao protiv deklaracije u Skupštini Srbije kojom se osuđuje veličanje ratnih zločinaca u Saboru.

Tko je glasao
Tko je glasao

gadljivi glupan

Rupert i Argus,

Vi ste se već deklarirali najblaže rečeno kao jugoslaveni da ne kažem četnici, pa zato branite Zorana Milanovića koji nije novinski komentator nego predsjednik Vlade koji u slučaju optuženog ratnog zločinca smije koristiti samo kvalifikacije njegovog pravnog i političkog položaja. Ali po starom obićaju vi se sdržite svoje veklikosrpske politike, pa zato u tituliranju Zorana Milanovića nalazite sarkazam i ništa drugo. Jadno i bijedno, ne prvi put.

Tko je glasao

gadljiv nepismeni glupan Krsnik

Po svom starom nepismenom "obićaju", vi se držite samo svojih budalaština i jeftinih provokacija - drugoga naime u vas ni nema.

A pritom ste još dužni odgovor javnosti je li krivotvorena ili nije fotokopija "diplome" beogradskoga Pravnoga fakulteta, kojom ovdje mašete na javnim natječajima, a nju vam je navodno izdala država koja tada već sedam godina nije postojala.

Tko je glasao

Badava ti je to, Rupert. Za

Badava ti je to, Rupert. Za prepoznavanje ironije ili sarkazma valja ipak imati nešto bistrine, a bistrinu ovaj dnevnik odlučno opovrgava.

Tko je glasao

Vojo je

regionalcima i jugonostalgičarima malo pomrsio račune i sad okreću pilu naopako poput one kokoške Pusy ..pa kažu da je eto Vojo dobrodošao tzv. desnici...

Metnuo im ga je toliko hvaljeni od njih Hag...

Vojislav Šešelj je prema nekim autorima ..projekt KOS-a...jer je komunistima trebao četnik s jedne strane...a ustaša su se također nafabricirali..tako da su imali za i protiv koga da se bore...ono...

Samo eto..ratna sreća im nije baš išla na ruku pa su zvijezda i kokarda opet i ponovo ..zajedno nastupali na tlu Hrvatske ( i BiH)..a udbaši i kosovci ..komunisti se raspali po nacionalnim šavovima i eto... Voja i njegovi isplivali i još se danas održavaju na površini...

Tamo su četnici na vlasti..a kod nas eto ustaše fabriciraju i gledaju jel bijelo ili crveno polje na povijesnom grbu..

sve dobro...

Tko je glasao

Daltonisti

Tamo su četnici na vlasti..a kod nas eto ustaše fabriciraju i gledaju jel bijelo ili crveno polje na povijesnom grbu..
Zar ti misliš da onaj koji je nosio zastavu nije pogledao koje je polje prvo?

leddevet

Tko je glasao

kad čitam tebe i takve

ja bih namjerno stavio bijelo polje prvo...e da bih išao malo na jetru takvima kao ti..

jel ti ne znaš što je...inat...ne ideš na nogometne utakmice..

...zašto je u našoj državi kakvoj takvoj DESNIČARENJE staviti ruku na srce kad svira himna..

..meni je to baš cool..i namjerno je stavim na grudi pa ispod oka gledam ove druge koji se dvoume...bi metno..ne bi metno ..ruku na srce..

poslije gledam kak se neki kao iznenade... ne dam nikom da je veći domoljub od mene pa ni hadezenjarama ili drugim kvasidesničarima koje je UDBA stvorila..

..zna se što je službena zastava i grb..ima i zakon o tome...e ali imaš i puno nijansi sivog...povijesne ..ove one...s tim se šalje i neka poruka...

naravno ne bih nikad podigao ustaški barjak..jer su podbacili...nisu uspijeli.. znači ovaj

https://www.google.hr/search?q=usta%C5%A1ki+barjak&espv=2&biw=1536&bih=7...

a prećerali ga brate u neselektivnosti...kao uostalom svi totalisti..

ali bijelo polje prvo...ma tko mi to zamjeri nek se napuši...to je četnički konfident..inovator ustaša..

jer za ustaše nema potrebe...dovoljni su i domobrani trećepozivci za sada...

sve dobro...

Tko je glasao

p.s.

Obje zastave s povijesne... i "bijela" i "crvena"... bla... i svi to znamo.

A jedini problem je što je NDH naredila da je polje uvijek bijelo. En ti NDH, koliko je stvari "zaprljala".

Tko je glasao

što jes jes @zap

da je uspio onaj puč Vokić- Lorković ne bi danas bio spomenik u Jasenovcu ..predimenzioniran kao i broj žrtava uostalom.. i gledali bi nas od Drine do Sutle otprilike kao Dansku ili Švedsku...........

a ti se kao pismen čovac raspitaj kakvi su bili Danska i Švedska u WW2..

e da..ne bi bilo cca 1 milion mrtvih više ...zahvaljujući komunistima...i naravno...da ne zaboravim zbog političke korektnosti- ustašama ..

ps. nemoj mi sad samo mantru da su komunisti vratili Istru i Dalmaciju koju je Pavelić kao prodao ..kao da ga je itko išta pitao...

U pregovorima oko Istre poslije WW2 glavnu ulogu su odigrale crkvene knjige i jedan biskup...tko bi rekao...

da toga nije bilo..kad je Tito napustio Trst napustio bi i Istru...ali ti to znaš..valjda ti je ćaća ili djed rekao

sve dobro...

Tko je glasao

Polja ti tvog

kad čitam tebe i takve ja bih namjerno stavio bijelo polje prvo
Tko sam ja da te u tome spriječim, a i tko sam ja da radi mene biraš boje na grbu? No nije tebi važno tko sam ja nego je tebi važno što će drugi reći, pa makar to bio ja. U svakom slučaju nedoraslo kao i držanje ruke na sisi da bi se provociralo druge. Eto upravo na to sam ciljao u onom komentaru na tvom dnevniku o pudlicama i nemam se namjeru ponavljati.

Vidi, svaka zastava je simbol nečega i nošenjem neke određene zastave se nešto simbolizira, šalje neka poruka i očito su oni nosači zastave slali točno određenu poruku (sumnjam da su takve budale da nisu znali što im je u rukama). Moje je pravo da mi se ta poruka ne sviđa, ili još bolje rečeno da mi se gadi i da te nosače smatram kretenima, te u krajnosti da mi cijeli prosvjed izgubi na vjerodostojnosti jer se nitko nije našao da tu "predstavu" zaustavi. Zašto tako mislim vjerujem da sam dovoljno puta ovdje objasnio i da je svako daljnje objašnjavanje besmisleno i jednostavno se treba vratiti na moj citirani komentar.

Eto i tako možemo nas dvojica beskrajno drviti, niti će to meni postati prihvatljivo, a niti tebi neprihvatljivo. Jednostavno imamo različite kriterije u životu.

P.S. a na nogomet ne idem i ako potražiš ima 2 moja davna dnevnika o nogometu, a onaj prvi objašnjava zašto sam nogomet prekrižio (nažalost, ako se ne varam, linkanih video priloga više nema).

leddevet

Tko je glasao

ma znaš L9

ja tebe razumijem..ali i ti trebaš shvatiti da nismo svi...ali baš svi...prijemčivi na 45 godina komunističke indoktrinacije i desetak godina detuđmanizacije tj. mesićevizma.

Tebi ( i predsjedniku Ivi Josipoviću ) i ostalima mora biti jasno da se mi nismo u razdoblju 90-95 borili kao partizani...nego protiv partizana tj. protiv zvijezde petokrake.

Da naravno..ja sam čisto zanatski koristio nešto što sam naučio od partizana ili u JNA..ali to je drugo...nije važno koje je boje mačka bitno je da lovi miševe, jel...hehe

Naime..prvih četvoricu koje smo pobili moji neki dečki i ja kod silosa Gavrilovića pred Petrinjom u jesen 91. uredno su imali SMB uniforme i zelene šljemove s plastičnim maskirnim lišćem i s urednom crvenom zvijezdom petokrakom. Bio sam Bogu zahvalan što nisu ročni sastav nego rezervisti TO tj. četnici - da skratim.

Isto tako su imali i njih poprilično koje sam zarobio ili ih ranjene izvukao.

Ima ih živih i danas..( (kad budeš u okolici Petrinje otiđi u selo ( ideš povremeno znam zbog posla ) Mali gradac i nakon pola sata sat ..pametan kakav jesi budeš ih našao...neformalno se raspitujući ))

Istu takvu uniformu imao sam doma u ormaru s činom i svim ostalim što smo dužili kao rezervisti u Jugi..

čizme, gas maska i sl., osim oružja.

Tebi sad kao smeta prvo bijelo polje i ja sam ustaša odmah jer dižem ruku na srce kad svira himna. Međutim, mene za to boli dvadesetiprviprst na kojem nokat ne raste.

Kužiš.

Naslušao sam se bulažnjenja od takvih da je Kuna ustaški novac...a eto nekako se pokazalo da ga i Srbi ( i ostali ) vole preko svega , hehe..naročito ovi iz Pupovčevih Novosti kad uredno od države dobiju poticaj...kao da su invalidi............

Tako je i s bijelim ili crvenim poljem. To ti je kao da me pitaš da li mi je kurac pretežno u lijevoj ili desnoj nogavici...potpuno svejedno..bitno je da je funkcionalan kad mi zatreba.

Npr. ako sretnem jednu Vlajnu s ovog foruma i..ako bude htijela.

Tebi smeta prvo bijelo polje...ma koga boli kurko dokoljenko ..što tebi smeta...moraš se laganoooo privići na to...i prihvatiti činjenicu da će Hrvati sami odlučivati da li će imati prvo bijelo ili crveno.

Za sada je prvo crveno u službenom grbu.... međutim
https://www.google.hr/search?q=Hrvati+u+BiH+grb&espv=2&biw=1536&bih=769&...

Hrvati u BiH imaju raznorazne grbove pa i one s prvim bijelim poljem jer je BiH povijesno gledano bila 100 % Hrvatska tj. katolička.

E sad , ako imamo ustavnu obvezu skrbiti i o Hrvatima izvan RH, a imamo..tko onda smije osporavati njima da nose zastave i grbove kakve već imaju u tradiciji.

Srbi i komunjare s figom u džepu ( figu imaju komunjare)

To je čak zavisno od kraja i zavičaja.

Međutim, oni kojima smeta sama činjenica hrvatske nezavisne države...njima svaki kurac smeta...ako nema što izmisliti će oni već nešto.....................

meni je bila draga i šahovnica uronjena u more..koja bi do danas da je ostala Juga već skroz bila potopljena ( grb SRH) u more tj. nestala bi a Hrvati bi za koje desetljeće bili nešto kao Bunjevci...čisti folklor i manjina... ali eto..nije vam dano...

Inače si ok...i bilo bi dobro da si Hrvat pravoslavac kao Nikola Tesla...u smislu građanstava..
jer kad ideš van stranci te smatraju Hrvatom kad ti vide putovnicu ( što je to putovnica..i protiv toga ste se bunili).

Ja nemam ništa protiv srpskog folklora u RH i svih mogućih ljudskih prava...ali sam protiv da Srbi i komunisti određuju Hrvatima i katolicima ..što smiju a što ne smiju...

sve dobro...

Tko je glasao

Ma sve 5

Još ćeš me uvjeriti da je Šimunić pjevao ariju iz Nikole Šubić Zrinskoga, a ruku je digao jer je publici pokazivao koliko visoko može klokan skočiti!

Ajde nismo deca da ne bi znali o čemu je riječ. Nažalost ovakve blesave kockice koje su u jednom trenutku bijele, a zatim crvene u ekstremu dovedu do toga da ovi neki stradaju kod gavrilovićevog silosa jer i oni su imali svoje "kockice" koje su nemušto preslagivali. Od blesave igre nevažnih kockica dobijemo blesavo ludilo i na kraju okrutnu klaonicu.

Inače u ove tvoje krajeva vrlo rijetko odlazim što mi je žao, eto, posao me je jednostavno odvukao drugdje. No dobro se sjećam tih krajeva neposredno prije rata i danas (odnosno pred 3-4 godine). Neusporedivo i tužno.

leddevet

Tko je glasao

i što s tim @L9

Koliko je taj gurač lopte dobio na izborima. Zastupa li on ideju Hrvatske do Drine i Zemuna...

on vjerovatno ni ne zna koje su bile granice NDH i nije svijestan da nama danas to ne treba jer bi onda Hrvati bila skoro pa manjina na tom prostoru..osim da pobijemo sve Srbe i Muslimane..a to baš ne bi išlo..osim u video igricama.. hehe.

Ako ti je taj ispad..neki argument..molim te nemoj se upuštati samnom u raspru..

Usput govoreći...ZA DOM mogu braniti kao i prvo bijelo polje ..ali dizanje ruke na tzv. rimski pozdrav..ne mogu i neću.. ali eto i ti sada podmećeš ZA DOM i dizanje ruke...dok je samo ZA DOM..budi miran jer to je samo neka vrsta folklornog domoljublja...zaista je dublje od NDH i ide do te opere..ali kad počnu dizati ruku na rimski pozdrav..onda provjeri da ti nije slučajno istekla putovnica..nijanse koje ti ne kužiš.. valjda kao neHrvat po rođenju

Međutim, Tuđman je bio partizan pa je Srbe u Hrvatskoj sveo na statističku pogrešku...

preostali se grade globalistma i građanima.kao pod fol....)))

Uostalom, tko si ti ( tko ste vi ) u Hrvatskoj da budete određivali Hrvatima, bilo kojem Hrvatu, kako će dizati moral...

ZA DOM SPREMNI je bojni poklič za obranu Hrvata i hrvatstva i jedino možete da pljunete pod prozor ..i mrzite.. kad se god Hrvati na neki način osijete ugroženi ..ili osjete potrebu da da dižu borbeni moral..bit će uzvika ZA DOM _ SPREMNI..bilo je i 91.

Nas Hrvate naprosto boli kurko što to nekima smeta...pa o tome se i radi..cilj je da zasmeta..

da oni koji nas ne vole..kmeče.. da se uplaše..

Bilo Turci pred Siskom ..ili njihova kopilad............

Usput govoreći...da nisu nasjeli na priču o tome da će Hrvati uvesti KUNU i ŠAHOVNICU..kako je bilo u NDH..jel, pa budemo osnovali logore i stavili Jasenovac ponovo u pogon... i slične bajke...ne bi oni bokci možda ostavili kosti u kukuruzištu kod silosa u Petrinji.

O tome se radi. Ne može nitko...bilo Srbi ili komunjarske izdajice ..jugosloveni..određivati Hrvatima što će i kako će..slaviti, pozdravljati.

Mogu samo izazvati reakciju...koja ide od toga da se javno pozdravlja i namjerno gura prvo bijelo polje--do u krajnosti...nasipa na Savi...što vjeruj mi...nitko od nas ne želi.

Srbi moraju znati da su izgubili rat..i time Hrvatsku za sva vremena ili bar za neodređeno dugo vremena.

Komunjare tipa Josipovića i Milanovića im samo podgrijavaju lažnu nadu...o onoj kurvetni da ni ne pričam.

Bude li se nekom silom ili prevarom gurala neka nova Juga, ma kako je zvali...ustaše će opet nići kao gljive poslije kiše. Jebli vas Englezi i kraljeva kuma.

Tad bi ti se ovo danas činilo kao Arkadija.

sve dobro...

Tko je glasao

Ispadanjac

Ako ti je taj ispad..neki argument..molim te nemoj se upuštati samnom u raspru.
Ma ispad dotičnog klokana je isti identični kao i ovu mentalna kakafonija koju nam prodaješ. Identičnost ide dalje budući da niti jedan niti drugi ne shvaćate i ne želite priznati kakve gluposti talambasate. Eto ima Hrvatska i sad se može raditi što se hoće i tko nam što može, bitno da si Hrvat. Genijalno.

Pitanje je zapravo što danas imamo i pogotovo netko s Banije bi trebao biti i više nego svjestan što je taj rat donio, a što odnio, i ako tu progledamo možda shvatimo da taj rat nije baš neka blistava pobjeda, dapače bliže je pirovoj pobijedi. No fućka se tebe, ti si u ranoj mirovini, zdrav, malo pripucaš po šumici, malo odradiš koji fuš, na vrijeme si se konvertirao i boli te neka stvar za ovu državu sve dokle penzijica uredno kapa.

leddevet

Tko je glasao

Odnio, ali nedovoljno

i pogotovo netko s Banije bi trebao biti i više nego svjestan što je taj rat donio, a što odnio, Odnio je protivnike samostalne RH, ali ne sve, i pokazuje se nedovoljno.

Morao je odnijeti i jugoslavenčine da bismo imali svoju državu koja bi napredovala, jer su jugoslavenčine nadomjestile četnike, a i partizani su krenuli putem srpskih partizana - u spregu s četnicima!

Tko je glasao

Konstanata debilizma

Odnio je protivnike samostalne RH, ali ne sve, i pokazuje se nedovoljno.
Da, ima još nekoliko staraca u manjim selima i kad oni odu na onaj svijet Banija će biti prazna osim Petrinje i ovih par gradova koji žive na državnoj infuziji (Glina, Kostajnica, Dvor).

Ppetra, ti me svaki put uspjevaš iznanaditi koliko je veliko tvoje neznanje i zahvaljujući toj veličini koliko blesavoće možeš proizvesti. Stvarno si pravo ljudsko smeće.

leddevet

Tko je glasao

Pa, recimo , nije odnio tebe,

Pa, recimo , nije odnio tebe, a trebao je!

Bolje i prazna Banija, nego puna krvoločnih pobunjenika i neprijatelja!

Tko je glasao

Ppol Ppot

Bolje i prazna Banija, nego puna krvoločnih pobunjenika i neprijatelja!
Najbolje da bacimo atomsku na Hrvatsku i onda ćemo biti sigurni da smo potamanili sve nepriajatelje.
Ppetra ti si stvarno idijot

leddevet

Tko je glasao

Ideologija- stvorila je janjičare gore od turskih!

Koji idiot bi izabrao područje naseljeno zločincima, ubojicama, rušiteljima, silovateljima, sklonima pobunama, balvanima,.., umjesto da ima božanski mir, sigurnost u zaleđu, a ne one koji bi stvarali srpske državice po Lijepoj našoj.
To nedostaje samo samim Srbima za buduće rovarenje.

Meni je baš lijepo kada putujem na more, vidjeti prazna ona mjesta- kojih se sjećam iz ratnih izvješća, a iz kojih su gađali moj Zadar, Šibenik,...; neće biti balvana, niti pobuna za moju djecu i unučad - imat će mir, ptičice će graditi svoja gnijezda, rast će šuma i stvarati kisik. Svi će biti sretni- oni među svojima, mi bez njihovih zločina, laži, podlosti, pokušaja trganja Lijepe naše!

Idioti su oni koji žale za njima, osim ako nisu dio njih!
Dokazali su se što i kakvi su, a i dalej ejdnako uče svoju djecu- jako su loši i zločinački i bolje nam je bez njih.

Bilo bi nam bolje i bez ovih koji su se utrpali u vlast da bi nam upropaštavali državu, jer su bolesni od mržnje prema našoj državi i nama!
Tek njihovim odlaskom s povlaštenih položaja, ova država će početi slobodno disati!

Dobra lustracija i ravnopravnost, a ne povlaštenost. To je moguće samo uz micanje jugoslavenčina s pozicija vlasti, jer su se isti prikrpili najgorim četnicima!

Što ti je komunistička ideologija- stvorila je janjičare gore od turskih!

Tko je glasao

tako je!

Hrvatski kisik u hrvatskim plućima! Neće više Srbi da nam srču kiseonik.

Živjela lustracija, živjele vile u Nazorovoj. Neće više bivši partijci kupovati vile u Nazorovoj pola sata prije isteka zakona. Živjela sigurna zaleđa i ofsajdi!

Tko je glasao

A vi ZZP-aši podli i zločesti,ostat ćete ruglo povijesti

Što vila u Nazorovoj?
Tuđman je zaslužio cijeli Pantovčak- zauvijek!

I još mu se ne bismo odužili.

A vi ZZPaši zauvijek podlo-zločesti
ostat ćete ruglo hrvatske povijesti!

Srbi i jugokomunisti nam stalno nameću
da zaslužni Hrvati moraju kopati po smeću.

Zato i branitelje omalovažavaju, dok mediji im šute,
jer s četničkim invalidima jugovići sada mute.
Sveli bi ih na isto u zakonu pogrdno slovo
ne bi li četnike, iz RH proračuna, hranili ponovo!

Nisu Srbi problem zbog toga što kisik hrvatski rado srču,
već zato što rukave za klanje Hrvata po Baniji uvijek lako zavrću,

a dlanove spretno kako samo oni licemjerno znaju
guraju prema hrvatskom proračunu i za zločine svoje bi da ga čerupaju

Zato mir, pčelice, livade , šume, srne, potoci, u Baniji.
Baniju treba proglasiti hrvatskim nacionalnim parkom- oazom mira i tolerancije među pčelicama, cvjetovima, medvjedima, ....i azijskim bubamarama!.(((

Tko je glasao

Svojim po gloginjama

Tuđman je zaslužio cijeli Pantovčak- zauvijek!
Pretpostavljam da i ti stanuješ na Pantovčaku i da bi rado Franceku podarila svoj skromni kućerak i pripadnu okućnicu!

leddevet

Tko je glasao

Zao gost!

Ima u RH zaostaloga raštrkanoga smeća, jer Oluja nije odnijela baš sve!

Dobro je što se u zadnjih nekoliko godina shrpilo na hrpu. bit će gfa lakše baciti na političko smetište, gdje je već odavno trebalo biti odbačeno!
Zao si "gost"!

Tko je glasao

ne kužim

mislim kužim ja da mi ova lajt četnikuša iliti jugoslovenka da minus na ovaj tekst, ali ne kužim da mi jedan hrvatski bojovnik..dapače topnik raketaš protivavionac koji se isto borio protiv zvijezde petokrake da minus na ovaj tekst..koji ne mrzi..nego objašnjava...poučava

mislim da se tu ipak radi o minusinteligenciji

sve dobro...

Tko je glasao

minusek...

"Tebi ( i predsjedniku Ivi Josipoviću ) i ostalima mora biti jasno da se mi nismo u razdoblju 90-95 borili kao partizani...nego protiv partizana tj. protiv zvijezde petokrake."

Korištenje množine je automatski minus :)

Objašnjavaš kako je glupo brkati simbole i ideju, tipa zastavu s bijelim poljem i ustaštvo - a onda kreneš (namjerno) brkati partizane i zvijezdu i JNA i sve živo.

Jezik postoji da se ljudi razumiju, a ti stalno stvari nazivaš krivim imenom. Neka dječačka fora valjda, nezrelo uglavnom.

Tko je glasao

e jebiga @zap

kad te se stjera u kut ispadaš obični ignorant čega se je nastojim suzdržati

eto, ako tebi zvijezda ( iako ju je i Tuđman nosio pa skinuo , jel ) i partizani i jna nisu isto..onda u kurac..moj ćaća je bio partizan ali Hrvat, katolik..antifašist ali nije mirisao ni komuniste koji su mu htijeli uzeti stoku i zemlju..... imao je loše iskustvo i s ustašama jer su oni poslije..već 43. kad se počelo ljuljati..počeli odvoditi i Radićevce pa i njegovog krsnog kuma..koji je po njemu...bio čovjek " koji ne bi ni mrava zgazio" a " marva ga odvela i ubila "

Imao je mnoge prijatelje >SRbe za koje je govorio...njima je važno da je Beograd glavni grad..on je to sintetizirao... onako kao čovjek sa samo osnovnom školom...

Za ustašku ideju za koju nema više potrebe jer je cilj postignut...upravo najviše doprinose takvi poput tebe..@Bigi..L9..a da @Feniksa ne spominjem.

Nema Yuge nema ni ustaša..bude li Juge bit će i ustaša....

Naravno, tragovi fašizma daju se prepoznati dobrom čitaču tragova kakvim se smatram...ali gle čuda..ja tragove fašizma prepoznajem kod današnjih kakti neoliberalnih vlasti....

koje ti btw. podržavaš do jaja...

Naime, ja iako nisam dobar kršćanin i katolik po mjerilima kolegice moje supruge, vjeroučiteljice. )))
meni ne treba druga ideologija osim kršćanskog nauka, socijalnog nauka katoličke crkve..

vama nekima to smeta..vi bi nešto drugo a ne ovo u teoriji i praksi potvrđeno i neoborivo...

Cijeli civilizirani svijet osudio je komunizam..a jna je obilježena kao zločinačka vojska...mi znamo da je bila u biti i velikosrpska...

a tebi smeta kad ja kritiziram onu gnjidu Josipovića i crvenu zvijezdu ..koji želi nas Hrvate ..ako nismo po njegovom šubleru ...proglasiti ustašama tj. fašistima..a mene izjednačiti s onim banditima koji su se stavili Staljinu na raspolaganje...

( drugo su ljudi koji su se borili protiv talijanskog fašizma ili njemačkog nacizma kao takovog...a drugo je komunistička ideologija, bioljševizam i staljinizam)

sve dobro...

Tko je glasao

Ti katolik i dobar kršćanin

i tvoja žena vjeroučiteljica... E, jadna ova zemlja i jadna ta djeca...

Boktemazo, ni u Jugi nije bilo takvih jalovih štetnih parazita toliko uštekanih u sustav....

I što te toliko tjera navlačiti svoj jadnog ćaću kroz tvoja žvaljava usta...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nije čudo

da ločeš i sramotiš se gdje stigneš. Razmisli malo što si i zašto od svog života napravila, prasička!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mrš lajt četnikušo

kolegica je vjeroučiteljica a supruga je profesorica ...po tome je kolegica a ti čitaj s razumijevanjem..

a što se tiče mog ćaće...on je jebo sve od reda ..a veli da su u partizanima ženske samo skidale gaće.. a često nisu imale ni gaća...pa ti je možda prasnuo babu ili mater...nikad se ne zna,,

bilo mi neugodno pitati............

sve dobro...

Tko je glasao

Anu ili Gordanu?

Koga kara Marko!?

Tko je glasao

Čuj, mentalni abortusu

Ne nadaj se da ja ove tvoje izbljuvke pomno čitam.

Sasvim je dovoljno uočiti govno i markirati ga da drugi ne ugaze.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

hehehe

"Naime, ja iako nisam dobar kršćanin i katolik po mjerilima kolegice moje supruge, vjeroučiteljice. )))
meni ne treba druga ideologija osim kršćanskog nauka, socijalnog nauka katoličke crkve.."
je l' to ona ideologija, daj popu desetinu, a pastva (ovce) će se već nekako snaći... daćemo im duhovnu potporu :)))
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/djevojcica-leonarda-dirnula-mnoga-src...
profesor

Tko je glasao

pičvajz

Gle, imaš totalnu zbrku u glavi sa simbolima i svime. A meni se to ne da raščiščavati.

Tko je glasao

nema se tu što raščišćavati

osim ako se praviš blesav

Zvijezda i kokarda napali su Hrvatsku. Srbi su htijeli Veliku Srbiju . Hrvati pod šahovnicom i sa krunicom su željeli nezavisnu od Beograda Hrvatsku.

Srbi nisu uspijeli a Hrvati jesu...komunjare ko komunjare...gledale svog posla...

sad tebi kao nisu jasni simboli.... ja to kužim i kad sam pijan..što je zaista rijetko..idem popit jedan gembać

hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Za Šešelja spremni

Kad je Haški tribunal Šešelja katapultirao u Srbiju, što je i više nego shvatljivo i treba im dati nagradu što su izdržali čak 12 godina, vjerojatno je mnogima bilo jasno da za našu desnu bratiju nema veće sreće i mam se stožar njihovog djelovanja pomaknuo u anale dotičnog "uvaženog gospodina". Eto čak sam i ja, kao općepoznata deklarirana budala i Srbin veličanstveni, to u jednom komentaru predvidio uz popratni bojni poklič dostojan Nikole Šubića Zrinskoga: "Napokon neprijatelj!".

Stvarno tužno na što nam je desnica bila spala, umjesto Arkana i kapetana Dragana dobismo jad i bjedu pokleklog neprijatelja, malog od kužine nekad moćne Srpske radikalne stranke, nekog Vučića i nekog Dačića bezvezne provenijencije, sve sami deminutivi. No zasjalo je napokon sunce, pravi i najbolji poklon što nam je Haški trubunal mogao u dosadna predizborna vremena podariti, neprevaziđenog srpskog barda problematičnog izgovora, četničkog, avaj, ćosavog vojvodu i prema nekim zlim jezicima, Hrvata s greškom.

Ukratko dobismo svršeno nesavršenstvo, amoralnog gaditelja svega živog i neživog, posebno verziranog u govornom "ispuštanju gasova", toliko dragih svima sklonima konačnim rješenjima.

leddevet

Tko je glasao

Jugoslaveni su postali gori jer su sada jugočetnici

Za jugoslavene, Šešelj je najgore štro im se moglo dogoditi. Već su i , po B92, ubojicu petnaestak Hrvata iz Antian, pretvorili u bijelu golubicu, i Vučića i Dačića u maslinove grančice, kad evo im Šešelja koji viče "To je vuk!. To je vuk!", odnosno: "To su moji orlići- četnici u janjećoj koži, koje ljubi vaš predsjednik i ministarka Vesna Pusić- kao da su četnici nedužni janjići!"

I"ode im mast u propast", pa se isti sada vade na "desničari"!

Hrvatska partizanija se pobratimila sa srpskim četnicima, a to pobratimstvo razgolitio je i sam Šešelj, jer su njegovi orlići previše klepetali krilima, dok je on sjedio u zatvoru i za njihova djela!

Najteže je Šešelj došao jugoslavenima.

Srbi su ga prihvatili kao pravoga četnika, Hrvati također kao četnika - i ratnoga zločinca, a jugoslavenčine- kao onoga tko im je uništio puno truda u zamagljivanju istine o ratu : o agresorima iz Srbije i domaćih pobunjenih Srba i braniteljima Hrvatske!

Sućut za tvoje patnje zbog povratka na početne pozicije.

Možete se zavaravati koliko hoćete, vi jugoslaveni, ali ne trebaju vas niti Srbi, niti Hrvati, jer vaš rad je samo pletenje novoga zla!
Hrvatima ste uspjeli postati gori od četnika!

Tko je glasao

Tko se nije skrio . . .

Možete se zavaravati koliko hoćete, vi jugoslaveni, ali ne trebaju vas niti Srbi, niti Hrvati, jer vaš rad je samo pletenje novoga zla!
Eto, kreće nova karavana bratstva i jedinstva u recikliranoj ljubavi Hrvata i Srba, katalizatora Vojislava Šešelja krvnog Hrvata, mentalnog Srbina, u otovrenom lovu na Jugoslavene.

P.S. Priznaj da te Vojo ipak pali, ono, kao ženu muškarac, bar malo.

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci