Tagovi

Ako HDZ i Most dopuste da im vladu kroje mediji, onda su bolji novi izbori

Kao i u cijelom nizu prethodnih sličnih slučajeva - primjerice Vukojevićevog "silovanja muslimanke" - nikakva "afera Crnoja" ne postoji. Kukuriku zaštitnici pjevača miroljubivih antifašističkih pjesmica o popu Đujiću pomahnitali su zbog gubitka vlasti i silno se uplašili najavljenog registra izdajnika, pa je Crnoji prvo prišivena "afera lažno prebivalište", a potom na brzinu i nova izmišljotina, prema kojoj je "prevario Grad Samobor za zemljište". Osim toga, Mesićev udbaški Nacional oklevetao ga je i izvrijeđao na pasja kola.

Tko radi takve stvari? Tko se u navodno demokratskoj državi, u Europi XXI. stoljeća i opjevanoj vladavini prava, usudi na taj način razmišljati, tako govoriti, istovremeno optuživati i osuđivati bez provjere i argumenata, svjesno vrijeđati, klevetati, varati i lagati, namjerno, javno i masovno huškati na netrpeljivost i mržnju?

Pa, naravno: mi ili oni.

King Kong. Zoran Milanović, Nenad Stazić, Oliver Frljić, filočetničke novine Milorada Pupovca, svi redom izravni nasljednici koljačke retorike Slobodana Miloševića, kojima su dvije trećine hrvatskih birača ustaše, kojima je hrvatska vlada ustaška - i nikome ništa. Mirjana Rakić kojoj ne smeta popovsko pjevanje četničkih pjesama, nego onaj tko na to upozori - i nikome ništa. Cijeli niz drugih takvih licemjernih, ljigavih Kukuriku tzv. antifašista, mesića, pusića, mandića, jergovića, tomića, teršelića... vampirskih parazita na iscrpljenoj žili hrvatskog državnog proračuna tijekom beskrajnih 15 godina detuđmanizacije, sumanutih, suludih kreatora izmaštane haaške stvarnosti u kojoj je "Tuđman protjerao Srbe", "Tito nije bio diktator", a "antifašizam je temelj hrvatskog Ustava".

Naravno, ministar Crnoja je najavio tužbe protiv medijske bagre i u par kratkih minuta otklonio nedoumice. Bit će zanimljivo pratiti buduće sudske postupke, ne toliko zbog ishoda, koliko zbog visine odšteta i cvileža onih koji ih budu morali plaćati.

Međutim, daleko je bitnije nešto sasvim drugo.

Budu li Orešković, Karamarko & Petrov dopustili da im se ponovi Sanaderova situacija, u kojoj nemaju svoje "ja" nego im vladu sastavljaju i potezima upravljaju Kukuriku udbaški mediji - osobito mrežni portal Index vlasništvo M.B. (1978), notornog lopova pravomoćno osuđenog za krađu oko 6.000.000,00 kn (slovima: šest milijuna kuna), čije "vijesti" po naređenju "odozgo" odmah poslušno i bez imalo oklijevanja prenose detuđmanizatori na HRT-u, RTL-u, Novoj TV i bukvalno svi ostali - onda je bolje da odmah idemo na nove izbore.

Je**š vladu koja se trese zbog "prijevare na porezu" od 140 kn mjesečno. Je**š vlast kojom drugi vladaju.

Komentari

Ova Vlada vlast tek treba osvojiti!

U duhu teme vašeg dnevnika, dugo već ne pročitah bolji komentar s kojim se slažem u svemu.
Pa ću biti slobodan prenijeti ga u cijelosti ovdje.
Dakle, pater Ike Mandurić (http://narod.hr/hrvatska/pater-ike-manduric-ova-vlada-vlast-tek-treba-os...):


U Hrvatskoj ne postoji nitko tko uopće zna kako je to kad hrvatski narod ima svoju vlast. Nju nije imala nijedna dosadašnja vlada koja je bila po volji narodu. Uvijek su je imali neki drugi, protiv volje naroda, protiv pravde, istine, dobra, protiv demokracije, protiv sloboda, a kuneći se u sve to: u slobode, pravdu, istinu, dobro, toleranciju, demokraciju.
Sve su one, ne vlade, nego te vlasti, u duhu fašizma, a uzvikujući „antifašizam“, u ime mržnje prema svemu što je hrvatsko, vičući „dolje mržnja“, kradući sve u što se kunu, a vičući „dršte lopova“, terorizirale nas svih ovih novijih desetljeća. A ni prije nije bilo bolje.
U Hrvatskoj vladaju drumski razbojnici koji kontroliraju najvažniji resor – promet riječi i informacije
U Hrvatskoj, kao nigdje u svijetu, netko drugi ima vlast, a ne vlada. U pitanju je huškačka, medijska, terorističko – udruženjačka, gerilska Hrvatska. Oni su vlast iz šuma, vlast iz zasjeda, koja vlada modernim diverzijama, sabotažama, pamfletnim bombama, medijskim atentatima, i svim drugim partizanskim sredstvima ratovanja. U Hrvatskoj vladaju drumski razbojnici koji kontroliraju najvažniji resor, promet riječi i informacije. Zaposjeli su sve tokove riječi, i tako vladaju. Oni stoje između vlade i naroda – jer samo preko njih do naroda može doći vaša riječ. Odnosno, ne može doći. Oni pljačkaju svaku javnu riječ – tako da je uskraćuju, ismijavaju, blate, osakaćuju, falsificiraju… Oni su hrvatski ISIL javnog mišljenja.
(Čini li vam se da sam malo pretjerao s teškim riječima? Pročitajte kako to Isus čini u sukobu s jednom sličnom garniturom u ondašnjem Jeruzalemu:
»Jao vama, pismoznanci i farizeji! Licemjeri! … Budale i slijepci! … »Zmije! Leglo gujinje! Kako ćete uteći osudi paklenoj? Zato evo ja šaljem vama proroke i mudrace i pismoznance. Jedne ćete od njih ubiti i raspeti, druge bičevati po … i progoniti od grada do grada da tako na vas dođe sva pravedna krv, prolivena na zemlji … «)
U Hrvatskoj se vodi rat protiv hrvatske vlade kroz legalne institucije koje financiraju građani
Ako će neka vaša riječ doći do naroda, to će biti samo ono što vas ovi licemjeri pitaju. Nećete reći što vi želite reći, nego oni vam zadaju okvir i nameću teme. Tako da ćete, evo, prvih nekoliko dana vladavine, govoriti samo o g. Crnoji kao o najvećem zločincu, o njegovoj samoborskoj potleušici, o ustašama kojih – i svaka budala zna, nigdje ni za lijeka; o tome što (ni)je ministar Hasanbegović rekao… ali nećete ovih dana čuti o tome kako g. Glogoški skoro godinu i pol dana traži dostojanstvo branitelja; neku reportažu o tome što je sve prošao i kako živi svoje dane, koliko pati i koliko ga to sve boli, nećete o tome kako se od naših novaca, kroz nevladine udruge financira trovanje i rastakanje Hrvatske; nećete čitati ili na TV slušati o još uvijek nepronađenim stotinama grobišta iz II. svjetskog rata; nećete čitati ili slušati ili gledati reportaže i emisije o probuđenom optimizmu hrvatskog puka posljednjih dana… o tome nećete ništa naći, jer, oni su vlast, i neće vam dati. Umjesto toga, gledat ćete jedan pravi gerilski rat protiv vlade koja nije ni počela djelovati. Dakle, vode rat u Hrvatskoj, protiv hrvatske vlade, sve kroz legalne institucije koje vi financirate.
Ni to, naravno nije dovoljno, jer za potpunu laž i obmanu, osim kontrole riječi, potrebni su i falsifikatori mišljenja naroda. Pa postoji skupina profesionalnih i dobro plaćenih naštimanih kolumnista, stručnih komentatora, i drugih stručnih tijela, koji će umjesto vas reći što vi zapravo mislite, i čitat će vama, narode, iz duše, očiju, dlana, iz snova, a da vas nikada nisu susreli ni ništa pitali, a ipak su uvijek nepogrešivo u pravu. Ako ste nešto propustili reći, oni će to nadomjestiti. Imaju svoja gnijezda, svoje hajdučke brloge, svoja uporišta, kulturnjačka, GONG-ovska, kazalištarska, pseudo-intelektualistička… svoje HND-ovske novinarske sinode, svoje istraživačke agencije čija će istraživanja na opće čuđenje dokazati da vi ne mislite kako mislite. Pa će, umjesto vaših riječi, uzurpiranim medijskim prostorom krenuti reinterpretacije, obeshrabrenja, zastrašivanja… Krivotvorena riječ, koja hini da je plačni vapaj duše hrvatske – a nije, nego najčešće bezdušna kukavička jaja koja su se u nekim svojim skrivenim urotničkim zavjetovanjima zakleli nečemu ili nekome mrtvom što nam krv još i dalje siše. A s hrvatskom dušom ti i takvi nemaju ništa.
Znadete li da ste Vi svjedoci okupacije Zagreba 1945. godine, kada su nehrvatske horde s petokrakom na čelu tražile pokojnog Stepinca da ga ubiju, i po podsljemenskim padinama ostavili desetke tisuća nevinih mrtvih, ali i tu po centru Zagreba, ispod bolnice Rebro, na Šestinama, u Savskoj, i Bog dragi zna gdje sve ne… ? Da, svi ste svjedoci te nasilničke bande, jer ona je još tu. Nikad se nije ni povukla iz Zagreba ni iz Hrvatske. Svjedoci ste te ’45, jer taj okupatorski duh, od onda do danas neprekidno taboruje u Hrvatskoj, po raznim kuloarima svake vrste, i kao od prvog dana, pod krinkom progona ustaša, ubijaju sve čisto i nevino Hrvatsko – kako od prvog dana, tako i danas. I upravo se opet priprema za četverogodišnji gerilski rat, u kojem će, kako je to već puno puta radio, napadati i rušiti sve što bi moglo biti orijentir morala, domoljublja i slobode. Po načelu, „ili naša teroristička vlast, ili gerilski rat“, upravo su započeli s ovim drugim.
Imamo Vladu koja vlast tek treba osvojiti
Imamo vladu, koliko – toliko po volji hrvatskog puka. Ali vlast tek treba osvojiti. Ako dođemo do vlasti, to će biti prvi put u posljednjih tisuću godina.
Stoga, prva i najveća misija ove vlade mora biti: preoteti vlast od bandi, kriminalnih organizacija, medijskih mafija, i rastjerati sve spilje razbojničke, i osvojiti vlast. Riječ vratiti narodu, i oslobodi ga od terora institucija u koji zasjedoše još 1945., i napokon osloboditi Hrvatsku.
Vrijeme je da se okupacija završi, i da nam svane sloboda. Dug je to prema našim braniteljima, i brojnim generacijama i mučenicima za slobodu proganjanim svuda po svijet, i u domovini, sve do ovih dana, koja se, evo i danas odvija pred našim očima. Onako kako je pao Miloševićev bahati pomahnitali juriš na Hrvatsku, tako mora pati i ovaj pomahnitali gerilski rat protiv Hrvatske vlade, i mora se dogoditi to da napokon jednom vidimo kako je to kad imamo vlast naroda – da poteče hrvatska riječ, misao, inicijativa, stav. Na HRT-u, u tiskovinama, da se počne događati po svim institucijama ono što je odraz duše hrvatskog naroda.
No, ovo ne pišem takvima, nego se više pitam jesmo li mi toga dovoljno svjesni. Zanima me razumije li nova vlada što je naš temeljni problem?
– Je li toga svjesna?
– Je li toliko poštena i odgovorna da to sebi staviš kao prvi zadatak?
– Je li toliko hrabra da tu bitku započne?
– Ima li možda u sebi one braniteljske kuraže da je spremna umrijeti za istinu i svoj narod?
Ako toga nema, džabe nam sve! Ako Orešković, Karamarko i Petrov, ili makar jedan od njih, toga nije svjestan, ova priča neće uspjeti. Oni će biti samo marionete, koje će povlačiti nametnute poteze, klanjati se hajdučiji, plaćati joj svakodnevni danak, ovako ili onako, dok ne oslabe toliko da postanu zreli za svrgavanje.
Nema te ekonomije, ni kulture, ni znanosti, ni obrazovanja, ni zdravstva, koje smije i može biti važnije od stvarne slobode tvoga naroda, i od preuzimanja vlasti od ovih razbojničkih spilja, i to mora biti prioritet. Ako se to ne dogodi, gerilski rat razbojnički spilja sve će uništiti.
Imamo vladu koja nema vlast. Tek je treba osvojiti. Za to ima četiri godine. Ako za to vrijeme vlada osvoji vlast, to će biti herojsko djelo. Zapravo to će značiti konačno oslobođenje Hrvatske. Četiri godine za takav težak zadatak, doista nije puno. A sve drugo, premalo je za krv prolivanu posvuda.

Elnino

Tko je glasao

Možda moramo okrenuti razmišljanja o svemu

Možda moramo okrenuti razmišljanja o svemu, ući u svijet i razmišljanje majstora obmane i političke manipulacije.

Možda je Srećko Puntarić na pravom tragu, dok mi ovdje rasipamo energiju i izigravamo odvjetnike:

http://www.vecernji.hr/felix

Tko je glasao

Točno. Zadnjih 25 godina,

Točno. Zadnjih 25 godina, Hrvatska se brani od ničim utemeljenih "Jugoslavenskih" i četničkih optužbi za "ustaštvo". Dvadeset pet godina "ustaštva" u kojem - u državnoj režiji - niti jedinom jedinom Srbinu koji nije potegnuo oružje nije pala dlaka s glave!? Nego ih je po Saboru, vladama, institucijima, medijima... e, je**š takve ustaše :-)

I što mi radimo? I dalje se branimo, ispričavamo i opravdavamo. Eno trio fantastikus iz vlade zasijeda i raspravlja već 5 - 6 sati, namjesto da po King Konga pošalje policiju.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ništa nije onako kako se na prvi, drugi i treći pogled čini

Pogledaj još jednom karikaturu Srećka Puntarića.

Možda ništa nije onako kako se na prvi, drugi i treći pogled čini.???

Tko je glasao

Izdajica ne izgleda kao izdajica

"Izdajica ne izgleda kao izdajica. On govori naglascima bliskim njegovim žrtvama, on oblači njihovo lice i njihovu odjeću, on priziva podlost koja leži duboko u srcu svakog čovjeka. On truje dušu nacije. On radi tajno i neznano da potkopa temelje grada. On truje državno tkivo tako da se ono ne može dalje odupirati. Ubojice se treba manje bojati."

Ciceron

Tko je glasao
Tko je glasao

Oho... a što ako je trio

Oho... a što ako je trio fantastikus, namjesto da raspravlja o udbaškim Kukuriku medijskim podmetanjima, gledao rukomet? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Inače ne volim Dnevno.hr,

Inače ne volim Dnevno.hr, osim Holjevca i Hodaka, ali ovaj članak je prilično dobar:

Umjesto Crnoje, Orešković mora odmah smijeniti Radmana

Naganjajući Crnoju, HTV je istjerao Radmana. To je bar očito razumnim ljudima i hrvatskoj javnosti. Drugo je pitanje je li to očito saveznicima u saborskoj većini ..?

Današnje rasprave u Saboru jasno potvrđuju da je jučerašnji udar koji je inicirao HRT objavljujući samo dio dokumenata o navodnom nepoštenju ministra Crnoje, sastavnica smišljenog scenarija trajnoga pritiska na novoformiranu Vladu i stvaranja kaosa i nereda u Hrvatskoj. U tom scenariju je izvan svake sumnje i kažnjavanje televizije Z1, izazivanje prosvjeda i nemira, što je sve uvod u najavljeni „pakao“ Zorana Milanovića, nakon što je shvatio da neće ostati na vlasti.

Kako se saborska većina postavila prema svemu? Iz izjava Bože Petrova i ne samo ovim povodom, može se zaključiti da u Hrvatskoj djeluju dvije Vlade, da su Most i Domoljubna koalicija dva tijela, koja nemaju ništa zajedničko izuzev naziv i formalno pokriće, a Petrov u svojim izjavama svaki dan govori o – drugoj strani. Kojoj to strani?

Njegova današnja izjava o ministru Crnoji je poncijepilatovska. On kaže da bi oni iz Mosta znali „kako treba postupiti“ da je Crnoja njihov ministar. Zar nije?

Na pitanju Crnoja savez Domoljubne koalicije i Mosta šalje poruku o snazi Vlade. Ni manje ni više. Ne znam dopire li do svijesti Petrovu da je svaka slabost, svaka riječ o jednoj i drugoj strani, svaki zastupnik koji ode iz Mosta izravna poruka investitorima na koje se kao fokusirao, da je Vlada slaba i da na nju ne treba ozbiljno ni dugoročno računati. Tu ne može pomoći nikakav Orešković.

A upravo je to cilj akcije koja se odvija u medijima, institucijama, na ulici i u Saboru. Tragikomično je slušati i gledati riječi o moralu Beusa Richembergha ili Ratka Čačića, te bilo koga iz SDP-a ili HNS-a nakon svega čemu smo svjedočili tijekom četiri godine i što javno znamo o njima i njihovim karijerama. Tragikomično je slušati priče o Crnoji uz argumente koje su istakli, a šutjeti o Matiću na temelju svega što i ptice na grani pjevaju godinama.

Stožer svih tih planova po definiciji je HRT, odnosno njegov ravnatelj Goran Radman, jer se ništa od toga ne bi moglo ni pokušati bez propagandnog djelovanja te Televizije.

A Televizija, doslovno svaki trenutak, svaki minut informativno-političkog programa koristi upravo u tom pravcu. Jučerašnje selektivno informiranje javnosti, prikrivanje dijela dokumenata o Crnoji, je izričiti dokaz najnižeg oblika propagandnog djelovanja i zajedničke akcije posve umrežene kompletne antifa strukture, s ciljem nanošenja štete aktualnoj Vladi i saborskoj većini. Ako to Petrov ne shvaća, Hrvatska je u nevolji.

Pred taj kaos moraju stati Karamarko, Petrov i Orešković, jer oni moraju po definiciji biti štit elementarnih sloboda hrvatskoga naroda od te prljave agresije. Ali zajedno.

Jučerašnja sramotna propagandna akcija HTV-a, današnji potpuno bolesni Milanovićev istup, ne nude pravo za kolebljivost ili odstupanje, povlačenje ili pranje ruku već za žestoki uzvrat – državnim institucijama i jasnom političkom snagom. Ako je, naravno, ima.

Zbog toga nije najhitnije pitanje smijeniti ili ne Crnoju, već smije li Radman nakon svega ostati jedan jedini dan na čelu HRT-a? Ili, smije li Mirjana Rakić, čiji je rukopis prije odlaska na čelo Vijeća za elektroničke medije ovakav informativno-politički program HTV-a, ostati arbitar društvenih vrednota u medijima.

Ako je netko u ovome slučaju pred javnim nacionalnim ispitom, to je Božo Petrov. Zbog čega? Zbog uloge HTV-a u njegovoj afirmaciji. Petrov ima vrišteće razloge za smjenu.

Iznošenjem dijela informacija o Crnoji, HTV je prevarila hrvatsku javnost, što su sami eksplicitno pokazali u svojim kasnijim informativnim emisijama. Valja istaknuti da su bili prinuđeni objaviti i ostatak dokumenata, koji ih diskreditiraju, zbog konkurencije, prije svega Nove TV. Činjenica o informativnoj prijevari je neovisna od bilo čega drugoga. Negativna selekcija dokumenata i činjenica je najteži vid kršenja novinarske etike. Zbog toga je taj informativni skandal eliminacijski za Radmana.

Dakle, pred Božom Petrovom po svemu viđenom nije hitna zadaća smjenjivanja ministra Crnoje, nego nužnost trenutnog smjenjivanja Gorana Radmana.

Dodajem: osim trenutne smjene Radmana i Rakićke, valja odmah pokrenuti postupke protiv svih "novinara" koji su aktivno sudjelovali u "akciji Crnoja" i proizvodili "vijesti". Osim toga, treba najozbiljnije razmotriti i pokretanje sudskog postupka protiv Zorana Milanovića - zbog pokušaja državnog udara nakon izbora, kao i današnjeg otvorenog huškanja na fizički sukob i nasilje.

Tja. Kad ne ide drugačije, red je da zombijima detuđmanizacije konačno zabijemo kolac u grlo.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

oni znaju da će biti smjenjeni

i poslani u ropotarnicu...ovo su trzaji..riću se dok mogu..

ima tu svega...od banalnih provokacija do podmetanja ustaša e da bi Zoki mogao trabunjati o filoustašama...

držim da su ovi u vladi toga svjesni...i zato se ide ponajprije na smjenu ravnatelja soa-e...

znaš poučak o Augijevim štalama...nije to baš lako...

sve dobro...

Tko je glasao

kak si ti nadobudan

@drvosjek
Daj pusti Augijeve štale, Herakla i bikove. Vidiš da Laganini to kuži i misli da se dela o konjima.
Štel sam te pitati nekaj drugo. Ne volim hajke i optužbe s ni jedne a ni druge strane.

1. Kolika budala ili konjusina koliko glup i zao moraš biti da prihvatiš funkciju i misliš da se to neće doznati? A da ne spominjemo one koji su bili na listi za dodjelu zemljišta iza njega.
2. Pitaj se zašto ( osin nekih udruga i šatoraša) ostale braniteljske udruge pa čak i biviši branitelji pripadnici I Gardijske brigade nisu podržali izbor Crnoje.
3. Svi se odjednom pitaju odakle je i tko je i čije interese štiti Crnoja.
4.Ovi danas , čast iznimkama, imaju sve a pimpekom ne bi makli. Da se razumijemo. Ne govorim o poštenim braniteljima, nego o ovim manipulatorima i ratnim profiterima što se skupljaju u šatorima i barakama.
4. Treba smijeniti sve kaj ne delaju kak treba. Bez obzira na stranačku, vjersku i nacionalnu pripadnost.

Tko je glasao

i sam sam se zapitao

@boltek

gdje su ovog iskopali....očito je bio rezultat nekog kompromisa u hdz-ovom odboru za branitelje gdje je jedan od glavnih Josip Đakić koji je doprinio da se Markač vrati u haški pritvor iz kućnog pritvora.

1.stvar je u tome da taj bivši policajac specijalac zaista ne vidi ništa sporno jer je to što je on napravio / propustio napraviti potpuno normalno ponašanje u tim krugovima. Recimo npr. prije mirovine istjerati invalidnost i brzinski steći VSS radi većeg čina i slijedno tome veće mirovine. To je bilo pravilo a ne izuzetak. Prije ispita su se dobivala pitanja na koja moraš napamet nabiflati odgovore.
E onda se umisle da im taj papir ( diploma ) neki kurac vrijedi , a vidimo po njegovom jučerašnjem istupu, elokventnosti, pismenosti i izričaju..da baš i ne vrijedi.

Puno ih je koji bi pristali biti i predsjednik države da im se ponudi.

2. Crnoja je očito rezultat nekog kompromisa, a kompromis je često loš.
Zasigurno je bilo boljih kandidata.

3. i sam se čudim

4.slažem se

Ako su željeli "uplašiti " jugošljamersku ljevicu trebali su ovog čovca staviti

https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Glasnovi%C4%87

ps. meni veliš da sam nadobudan a podcjenjuješ ovdje kolegu za kojeg misliš ( potpuno neutemeljeno ) da si pametniji od njega

sve dobro...

Tko je glasao

Josip Đakić koji je doprinio

Josip Đakić koji je doprinio da se Markač vrati u haški pritvor iz kućnog pritvora

E jesi tvrdoglav, a bar sam ti dva puta dosad dokazao da je Markača prokazao Index, odnosno Mesić. S Đakićem sveze nemam nikakve. Kakvog bi on interesa imao izdati Markača? To je kao da ja zeznem tebe. Zašto bih? Čak i ako se ne slažemo, čak iako griješiš, obojica smo nosili glave u torbi na istoj, hrvatskoj strani... koji je razlog? Nema ga.

Za razliku od toga, Mesić se prodao Haagu i Njezinom Veličanstvu. Hrvatsku državu i narod za osobnu slobodu i predsjednikovanje.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

očito ne znaš @MKn

kako se plete obavještajna igra..tada je premijer bio Sanader, ministar MUP-a Kiro, a Đakić je bio..a Đakić..glavni HVIDRA-š.

Paranoja pred Hagom bila je n-tu... ( locirati, transferirati..etc...)

Znali su da je Markaču lov strast...a čovjek došao na kućni pritvor..što samo za sebe znači da i oni tamo kuže da ga se samo žrtvovalo....pa nek bude doma dok se ne zgotovi...

naravno..ovdje na slobodi predstavljao je svojevrsnu opasnost po one koji su ga tamo poslali...jer ima velik broj vjernih prijatelja i bivših specijalaca...

a mogao bi i nešto progovoriti u nekom društvu lovaca, jel

Tadašnji trijumvirat Mesić- Sanader- Šeks odlučili su da ga neutraliziraju a Kirin i Đakić su samo odigrali igru...

Bio je još Perković ( ćaća i sin ) oko Meskea..a oni znaju kako se igre namještaju.

Tvoja verzija da je Mesić dostavio indexsu i medijima fotku iz lova...je površna...

Pitanja su:
- tko je organizirao lov
- tko je pozvao Mladena u lov u goste
- tko mu je posudio pušku (optuženici na kućnom pritvoru nemaju dozvolu za nošenje oružja)
- tko je fotografirao
- tko je objavio fotku najprije u lokalnom listu ( kojeg kontroliraju tada Kirin i Đakić)

itd

Obično se slikamo kada imamo dobar ulov divljih svinja.....Markača se trebalo izuzeti s fotke...

Kad je fotka otišla u javnost...slučaj završen..riba je pala u mrežu..akcija uspjela...

klasična obavještajna igra, a poslije su Sanader, Mesić i Šeks uzajamno jedni drugima davali najviša državna odlikovanja.

Markača nitko nije kontraobavještajno pokrivao, a ispao je naivan.

Njegovi " prijatelji" koji su ga najviše tapšali po ramenu..su mu smjestili.

Tako se to radi. Svima kao žao....

sve dobro...

Tko je glasao

Tvoja verzija da je Mesić

Tvoja verzija da je Mesić dostavio indexsu i medijima fotku iz lova...je površna...

"Moja verzija" je točna. Nije uopće pitanje tko je dostavio fotografije. Zbog, ah, notorne iznimne, ekstraordinarne inteligencije koja vlada u Kirinom i Japinom kraju, imala ih je cijela Hrvatska valjda 3 dana, ali svi su šutjeli. Pravo pitanje je tko je s postojanjem snimaka upoznao Haaški sud - a to je učino upravo Mesićev poletarac, osuđeni lopovčić M.B. (1978).

Ovo što pišeš je tipična Mesićeva izmišljotina - za svoje nedjelo optužuje druge. Kao i svim udbašima, to mu je oduvijek najbolje išlo. To, i istovremeno sjedenje na dvije, tri i više stolica.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ovo nije mesićeva izmišljotina

nego moja analiza u kojoj isto dovodim u vezu Mesića ( perkovići ) s akcijom

" Božićni lov"

Vjerovatno je od njega i Sanadera tada došla zapovjed- smjestite mu nešto.

Ostalo je stvar tehnike... a ovi su to mogli napraviti i zbog minusinteligencije.

Cilj je bio naravno, da se optuženi i osude, da se slome, ev.samoubojstva i sl.

Era detuđmanizacije.

Trebalo je svim sredstvima lomiti tzv. tuđmanovce, šuškovce i dr., pa i psihološkim ratom, utjerivanjem straha od procesuiranja...

e sad..tko je koga iskorištavao u tome..za moju poantu i nije bitno...

sve dobro...

Tko je glasao

Pogledaj sudske postupke koje

Pogledaj sudske postupke koje vode Mesićevi, ah, advokati. Doslovno svi su ustrojeni na isti način: ako je u pitanju optužba, traži se netko slabiji, labilniji, najbolje korumpiran, njega se pritisne da "prizna" i prebaci odgovornost na onoga tko je prava meta. Ako je u pitanju obrana, obrane zapravo uopće nema, nego se opet ide na "priznanje", a odgovornost prebacuje na metu.

Svaki put isto. Mesić je tako nudio i Gotovini, da prizna "zajednički zločinački poduhvat", a odgovornost prebaci na Tuđmana. Na sreću, Ante je snažan i častan čovjek, pa je izdržao. Da nije, registar branitelja bi danas bio baza podataka za progon i mene i tebe, svih nas, putem kako domaćih optužnica, tako i optužnica iz Srbije. Sjećaš se, s tim se već bilo počelo, u režiji Josipovića i Bajića. Da Meron nije oslobodio Gotovinu, Hrvatska država bi postala prazna ljuska, mrtvo slovo na papiru, kao u Jugoslaviji.

Eto "zasluga" za koje Mesić bere ~850.000,00 kn godišnje iz hrvatskog državnog proračuna. Namjesto da čami u zatvoru, doživotno...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

slažem se

jedino što ja mislim da bi došlo do vrenja i eksplozije kao u pretis loncu...

dodajem još i jedan uskopolitički plan na ideji simbolike...

ta struja (Josipovićeva , Mesićeva) željela je nadovezati hrvatske branitelje na ideju partizanštine koju oni danas zovu antifašizam... pa smo mogli slušati usporedbe u tom smislu i floskule da je RH ustanovljena u ZAVNOH-u

e da bi na neki način rehabilitirali zločine svojih u vrijeme jugoslavenskog komunističkog totalitarizma

u tome ja vidim izdaju jugošljamera..jer to jednostavno ne stoji..današnja RH nije sljednica NDH-a, ali nipošto nije ni sljednica ( osim granica ) SRH..nego baš naprotiv..današnja RH je po svemu suprotna od SRH u sklopu Juge..

Znači, ako izuzmemo tadašnje režime...u WW2 koji je nametnut iz vana..i za Juge koji je nametnut od komunista i staljinista, kao i velikosrba...današnja RH je suprotnost i NDH i Juge...

Naravno da je po ideji današnja RH bliža NDH-a nego Jugi, ali sama ideja države za Hrvate starija je i od Juge i od NDH-a.

Znači, borba oko zasluga za današnju RH prisutna u političkim krugovima, gdje su se podijelili na "udbaše" i " ustaše".

Udbaši su se dokopali resursa (mediji, banke, kapital ) jer su već bili na poziciji.
Za "ustaše" je bilo namjenjeno da izginemo..ili poslije da nam sude...pa pošto sami nisu imali realnu moć..odlučilo se da je Hag mjerodavan i za Oluju.

Međutim eto, izgubili su i tu bitku. Era detuđmanizacije je završena, pa sada kmeče i čak se pozivaju na FT-a....

Da ne zaboravim, kad su hrvatski Srbi i Srbija u pitanju.....njima je svejedno..jer da je rat izgubljen.. srpski udbaši i kosovci ubijali bi i sudili bi hrvatskim udbašima i kosovcima.

Naši komunisti više su se bojali srpskih komunista nego hrvatskih ustaša, tamo devedesetih.

E sad..pošto nema potrebe za ustašama..izmišlja ih se, podmeće, crtaju svastike i uz pomoć četnjaka i jugonostalgičara..današnja Hrvatska se pokušava ocrniti u svijetu kao fašistička..što pogoduje ideji memorandum 2.

No, ne može da prođe...nemaju sape..demokracija je i to je proces koji je u tijeku.

Mesić (i njegovi) jest izdajnik, ali samo utoliko što je u želji za vlašću bio spreman denuncirati državu..e da bi se oni..."udbaši" prikazali kao jedina brana fašizmu, ustašama i druge trućarije.

U odnosu na Beograd nije izdajnik..a po Srbe u RH i on i Josipović su zapravo opasniji od Parage i Đapića i Glavaša zajedno.

sve dobro...

Tko je glasao

ta struja (Josipovićeva ,

ta struja (Josipovićeva , Mesićeva) željela je nadovezati hrvatske branitelje na ideju partizanštine koju oni danas zovu antifašizam... pa smo mogli slušati usporedbe u tom smislu i floskule da je RH ustanovljena u ZAVNOH-u
e da bi na neki način rehabilitirali zločine svojih u vrijeme jugoslavenskog komunističkog totalitarizma

Nije to jedini razlog, ima još: "jugošljameri" nisu sudjelovali u Oluji. Da je uspio puč 1994, da se njih pitalo, tko zna bi li se uopće ikad išlo na oslobađanje.

Mesić (i njegovi) jest izdajnik, ali samo utoliko što je u želji za vlašću bio spreman denuncirati državu..e da bi se oni..."udbaši" prikazali kao jedina brana fašizmu, ustašama i druge trućarije.

Samo utoliko? :-)

U odnosu na Beograd nije izdajnik

Nije vraga. Ima ih čak i tamo koji su svjedočili što je radio, recimo Kadijević i onaj drugi, ne mogu se sjetiti imena... u Domovinskom ratu Mesić (i družina Špegelj, Boljkovac itd.) sjedio je na dvije-tri stolice, na našoj, na srpskoj, na otočkoj... čuvajući si odstupnicu za sve scenarije. Da je JNA 1991. izvršila prijetnju i uhitila Tuđmana, Mesić bi se ponašao kao Račan 1971, kao Milanovićev tatica poslije Karađorđeva.

..a po Srbe u RH i on i Josipović su zapravo opasniji od Parage i Đapića i Glavaša zajedno.

Ovo je točno.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

A onda buju Drvosjek i Boltek došli

@drvosjek
I sam kažeš da neznaš odakle je iskočil ovaj "gospon."
Mnogi ne znaju. Ali ima onih koji i nešto znaju. Ima i onih koji spekuliraju i ovako.
Nastavlja se muljaža, pljačka i hrvatske imovine. Za to se našao pijun. ( Da se odmah razumijemo to je bilo i kod prethodne vlasti, i čudim se da im je u nproteklih 4.g tak malo dokazano).
Mislim da će najveći gubitnici biti hrvatski branitelji. Sredstva koja će imati ministarstvo efendije Crnoje morat će zbrinuti mnoge rodjake iz susjedne države. Nešto kao tiha integracija. Ipak su RVI mirovine nih sa više od 30g. staža dva puta veće od radničkih.
Postoji i velika mogućnost transfera odnosno pranja novca.
I kaj se sad po mom mišljenju događa?
Političke "elite" jednostavno ne žele promjene. Reforme.
Jedni nam puštaju aboliranu neobrijanu gospodu da se šeću Vukovarom, a drugi nam serviraju "nazovi ustašuljke".
I mi se bumo pjenili i svadili a onda bu došel dan kad buju Drvosjek i Boltek došli v bolnicu na operaciju, a umiljata plavušica bu zatreptala i hladno rekla:

Oprostite, vaša polica zdravstvenog osiguranja ne pokriva troškove ovog liječenja. Morate doplatiti ili vas nećemo primiti.
Kaj misliš koga bumo krivili tada?

Tko je glasao

padaš u zamku @boltek

pa mješaš socijalno i nacionalno..ne bi nikad pomislio da si nacionalsocijalist poput mene..naime i ja sam za socijalno ( socijalni nauk crkve) i nacionalist bez rezerve...

Treba razdvojiti te dvije stvari..otresti ih od blata kao pas sirovo meso. a tek ih onda staviti zajedno...

Ovo sa Crnojom..očito je nepismen. Očito je ignorant nesvjestan svog neznanja.

To bi prošlo da su neka mirna vremena i da je hdz sam osvojio dvotrećinsku većinu kad bi bili bezobrazno umišljeni.

Međutim, tanki su .

Poznajem ih najmanje 20 takvih kao Crnoja...ono u dušu...

Nije dorastao tom poslu a hvata ga se...što si i ti naprijed dobro primjetio.

Sam prekršaj koji mu se stavlja na teret ( bar ovo što je u javnosti ) je banalan i bagatelan i posljedica je opće erozije društva gdje je takvo nešto bilo moguće.

Nije on kriv gledano po samoj krivnji kao takvoj...jednostavno je iskorištavao mogućnosti koje je sustav nudio..a sam je toliko nepismen...da se prihvatio dužnosti za koju se zna da će mu gledati trun u oku.

Naime, to što se njemu sada predbacuje, radili su svi..iliti velika većina.

Što je s vlastima iz vremena od kad je umirovljen.

Jebajga, ako budemo hvatali ljude u prekršajima tek kad postanu ministri...nikad nećemo suzbiti to ponašanje.

Kriv je znači sustav koji mu je to omogućio..a on se samo ponašao kao i svi ostali oko njega.

Misli se da si budala ako ne iskoristiš sve pogodnosti koje ti se nude.

Sad je to najednom zapreka..e jebiga.

sve dobro...

Tko je glasao

Ovo jutro-dopodne čekam

Ovo jutro-dopodne čekam izjavu mudrog nam premijera u stilu, kad bi u mojoj firmi toliko raspravljali o nekom portiru na sjevernoj porti onda bi odavno propali. Sve se nešto bojim da izjave takvog oblika neće biti, nema druge strane, sad je samo jedna strana i to je problem.
Srećom da mi je ovo sa Crnojom smješno i pomalo zabavno, večeg idiota zbilja nisu mogli nači, da znam gdi je sad bi prerezal braniteljsku iskaznicu ali negdi se sakrila .
Karamarka hvata panika, precijenio sam njegove organizacijske sposobnosti, ovo mu je gadan pogrešan potez.

Tko je glasao

Pričamo u prispodobama tuntlek

Ja sam recitirao jednu poslovicu neovisno o Drvosjekovom upisu, no ti si stari senilni tuntlek i to ne kužiš. Nisi ti kriv, kriva je majka priroda.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne bih ja potcjenjivao bijesnog konja koji crkava

A osobito bijesnog konja u liku Malinovića. Taj će prije nego krepa nanijeti nemjerljivu štetu, nebitno kome, može i djeci u vrtiću. jedino što je sigurno da će Hrvatskoj nanijeti štetu garant.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Konstruktivni prilog dnevniku i raspravi, Bauk nije bauk, ili je

12650839 10208713276371042 4060557627503072988 n

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

upis kaže sve

@Laganini
Uporno trolaš i trolaš.
Ovdje je riječ o Crnoji a ne o Bauku ili kojem drugom kukurikavcu.
Ak nekaj znaš i imaš dokaze o Bauku, kaj čekaš?
No to je tvoj doseg razmišljanja. On je mogel, a zakaj ovaj ne smije. I njemu treba.
I sad pogledaj granu sa koje visiš. Pročitaj citat kojeg si pobrao negdje na internetu-

"Gdje prestaje strah Božji, započinje oslobađanje strasti i vladavina mentaliteta koji će svijet potopiti u krvi." G. Leibniz

Zaista citat koji opisuje Crnoju. Možda više tebe.
Treba ga samo nadopuniti.

Velečasni. Lagao sam, varao sam, krao sam i bio jako loš. Dajte mi za pokoru tri očenaša da mogu još.

Tko je glasao

Tuntlek, osim patetičnog pokušaja vrijeđanja upis ti je kao u

malog djeteta, hoće to s godinama.

Ne Tuntlek, ovdje je riječ o Bauku koji 4 godine fukcionira kao kriminalac i nikoga ne zanima, a onda za sličnu stvar razapinjete političkog protivnika. Za tebe me ne čudi, ti si stara banda, tu staru bandu osudio je čitav svijet kao najodvratnije ubojice i gamad u povijesti čovječanstva. Stvarno ste prijezira i gađenja vrijedni, gamad, da prostiš Tuntlek.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ah, vrijedi li sa tobom

Ah, vrijedi li sa tobom gubiti vrijeme
On je Tuntlek (ime, nadimak)
a ti si tutlek (zaostao, priglup)
Ti kao vjernik nemaš straha Božjeg
a ni mozga da sam shvatiš događanja oko sebe, moraš po tuđe mišljenje.
Ja ti pomoči nemrem.

Tko je glasao

Jurek, piše se - pomoći

A drugo da ne pričamo. Ja ti pomoći ne mogu!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ključno pitanje na koje

Ključno pitanje na koje članak ne daje odgovor je je li Bauk u Zagrebu prijavio boravište sukladno čl. 3 i čl.4 Zakona o prebivalištu. Ako je prijavio boravište u Zagrebu onda je sukladno Općem poreznom zakonu plaćao i zagrebački prirez.

Tko je glasao

Dobrodošli u Jugoslaviju

Ne zahtijevam ja Baukovu smjenu na temelju novinarskog članka, nego vi Crnojinu. Vi, Titovi pioniri - policajci, suci i egzekutori u jednom.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Cvijet inteligencije hrvatske desnice

Blago državi koja ima ovakve čuvare. Gazda samo podvikne "domoljub", "Hrvat", "katolik", a oni izoštre sva osjetila i mahnito počnu tražiti jugoslavene i titoiste. Za to vrijeme gazda može raditi što hoće. Može im tako servirati stručnog ministra branitelja koji javno izjavljuje kako namjenski braniteljski stambeni kredit može potrošiti i na put oko svijeta ako želi čime dokazuje da nije niti pročitao zakon o pravima branitelja ili da ga se ne treba držati kao pijan plota. Ne znaš što je gore. Ali glavno je da je stručnost dokazao time što je Rvatina i što je doveo biskupa da mu raskuži urede. A tragači za jugoslavenima i titoistima i nakon svih bisera kojima je stručni ministar potvrdio i sam proširio inkriminacije i dalje ustrajavaju na tome da ga se pokušava smijeniti na temelju jednog novinskog članka. Za to trebaš biti ili prirodno glup ili puno vježbati da bi to dostigao.

Tko je glasao

Kretenizam ljevičarstva,

Kretenizam ljevičarstva, zaposlili sve medije i Hrvatski sabor samo zbog jedne barake.

Tolko posla da se ispegla 4 godine nesposobnosti kokošinjca i milijarde ukrađenog novca, a oni rade državne afere zbog par kuna.

Nije im ni malo stalo do nekakvog napredka, nego žele povući Hrvatsku i mračno doba komunizma.

Tko je glasao

Tolko posla da se ispegla 4

Tolko posla da se ispegla 4 godine nesposobnosti kokošinjca i milijarde ukrađenog novca, a oni rade državne afere zbog par kuna.
Baš tak
i onda postaviš kretene u ministarstva da bi TI mogao raditi što ti volja a te 4 godine služe samo za zamagljivanje javnosti i huškanje RVATA KATOLIKA
no, ipak sam malo precijenio Karamarka, mislio sam da je malo pametniji i da ima snage upravljati situacijom.
Nema, gubi se na startu a samo krivim odabirom jastrebova, nije to dobro, nije.

Tko je glasao

Verujem, ne verujem, verujem, ne verujem....

To je ona pjesma.

A što se tiče ovoga, čudi me da ne možeš iz prikazanog iščitati da je imao povlaštenu kartu za trajekt i naknadu za odvojen život, što znači da je i prijavljen dole, hm, sumnjiv si ti meni, suuumnjiv....

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

A mene čudi da ti nisi

A mene čudi da ti nisi pročitao Zakon o prebivalištu iz kojega se može zaključiti da su prebivalište i boravište dvije različite stvari i da ih možeš imati istovremeno.

Tko je glasao

Zanimljivo, a jel ta priča o prebivalištu i boravištu važi i za

Crnoju?

Ja tu priču znam, isto tako znam da ako si prijavljen na jednom mjestu da ne možeš koristiti pogodnosti drugoga, jesti to znao?

Dakle, Bauk nije mogao koristiti i dodatak za odvojenost od porodice i povlaštenu kartu kao da živi tamo gdje živi.

Kako ćemo to riješiti? Ha?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Vrijedi za sve građane pa i

Vrijedi za sve građane pa i Crnoju, ali niti sam Crnoja nije rekao da je imao prijavljeno i prebivalište i boravište već je priznao da ima samo prijavljeno prebivalište i to u Gradni.

Dakle, Bauk nije mogao koristiti i dodatak za odvojenost od porodice i povlaštenu kartu kao da živi tamo gdje živi.
Dodatak za odvojeni život je pravo koje se stječe na temelju odvojenosti od obitelji (ako nisi sam shvatio iz naziva). Dakle, ako nečija obitelj živi u prebivalištu, a on u boravištu, ima pravo na dodatak za odvojeni život ako je to tako propisano tamo gdje je zaposlen. Ako obitelj živi zajedno s njim u boravištu, a on prima dodatak za odvojeni život, onda je u prekršaju.

Kako ćemo to riješiti? Ha?

Pa već sam ti predložio. Obrati se nekom saborskom zastupniku ili nekom nadležnom tijelu pa traži odgovore. Napiši e-mail nekome u poglavarstvu Pučišća i pitaj koji su kriteriji za dobivanje povlaštene trajektne karte. Možeš im se predstaviti kao neki zainteresirani stanovnik ako sumnjaš da će te jugoslaveni u poglavarstvu odbiti jer želiš raskrinkati Bauka.
Naravno, postoji i druga varijanta: da ovdje sipaš optužbe i dvojbe i tako i dalje dokazuješ svoje neznanje.

Tko je glasao

Zar Bauk ne živi u vanbračnoj

Zar Bauk ne živi u vanbračnoj zajednici?

Kako onda može biti odvojen od obitelji?

Po toj logici bi svaka osoba koja otiđe od roditeljske kuće, bila odvojena od svoje obitelji i imala pravo na porezne povlastice.

Tko je glasao

Skviki, uzalud je ovo, ne možeš maloumnoj osobi

dokazati ništa argumentima, jbg.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ne možeš maloumnoj osobi

ne možeš maloumnoj osobi dokazati ništa argumentima, jbg.
E da si to ranije napisao, ne bih uzaludno gubio vrijeme na citiranje zakona.

Tko je glasao

Jbg, sorry

A i nisam ni gledao tko piše osim što sam vidio da tupiš, a to mi sličilo na jednog drugog trolla, pa bijah malo grub, sorry.

No, što se tiče teme. bauk ili živi s obitelji u Zagrebu pa je počinio kazneno djelo što je ubirao naknadu za odvojenost ili živi u Zagrebu odvojen i prijavljen što ga diskvalificira za povlaštenu kartu za trajekt, a i to je kazneno djelo. Kako god okreneš citiranje zakona ne može promijeniti činjenice da je on sigurno u sukobu sa zakonom.

A ti sad citiraj koji god hoćeš zakon. Btw, baš gledam jedan članak u kojem piše kako se godišnje na varanju tim kartama mazne oko 4 milijuna kuna.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

.Zar Bauk ne živi u

.Zar Bauk ne živi u vanbračnoj zajednici?
Prema obiteljskom zakonu izvanbračna zajednica koja traje dulje od tri godine stvara iste osobne i imovinske učinke kao i bračna zajednica i na nju se primjenjuju odredbe zakona. Dakle, ako nevjenčana supruga živi u Pučićšima, a on u Zagrebu, onda ima pravo na dodatak za odvojeni život kao da je u braku. Ako živi s njim u Zagrebu, a dobiva dodatak onda je u prekršaju.

Po toj logici bi svaka osoba koja otiđe od roditeljske kuće, bila odvojena od svoje obitelji i imala pravo na porezne povlastice.
Nema tu rukovođenja logikom već se sve propisuje pravilnicima ili kolektivnim ugovorom. I nema nikavih poreznih povlastica osim što se ta naknada ne oporezuje.

Ajd sad se ti i Laganini malo sami potrudite tražiti odgovore, imate google i sve se može pronaći.

Tko je glasao
Tko je glasao

on spada u

crvenu buržoaziju i zlatnu komunističku mladež ili orjunu... uz to je i gayfrendli

za takve ne važi propis kakav važi za običnog Hrvata, katolika, branitelja i oca 4 -tvero djece...

sve dobro...

Tko je glasao

dobro

koji kurac spamaš s ovom retardiranom sličicom na deset dnevnika? jel tebi 14 jebenih godina ili šta? stvarno si moron neopjevani.

em lupetaš infantilna i patetična sranja neprestano, a sad još i spamaš ko oni glupani s kladionicama po svim portalima.

Tko je glasao

Kokošje sljepilo

Možda ti je ti promaklo, ali Arsen Bauk je 4 godine bio ministar. Ne četiri dana, kao nesretni Crnoja, nego 4 godine, za koje vrijeme je živio u Zagrebu, a bio prijavljen na Braču. To je, hm, 1461 dan? Za koje vrijeme Mesićevo "istraživačko novnarstvo" nije ni pisnulo.

Sve dok se nije pojavila najava registra izdajnika... pa registra primatelja partizanskih mirovina... pa registra lopuža u privatizaciji... pa registra 200 bogatih obitelji... ah, ima toga :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

I evo sada ti i Laganini

I evo sada ti i Laganini imate priliku prijaviti Bauka DORH-u ili nekom do saborskih zastupnika vladajućih i aktualizirati to pitanje. Na Pollitici možete samo beskorisno mantrati i dokazivati da za ono što nekima trebaju samo četiri dana, vama trebaju četiri godine da spektakularno "otkrijete". Ako je Bauk postupio protivno Zakonu o prebivalištu i još k tome napravio porezni prekršaj ili kažnjivo djelo, nema dvojbe što treba učiniti: skinuti imunitet, politički osramotiti i kazneno ili prekršajno goniti. Nemojte dopustiti da Bauk istu stvar radi još četiri godine kao zastupnik.

Tko je glasao

Ja i Laganini? Zar smo mi

Ja i Laganini? Zar smo mi Mesić ili Milanović, pa da upravljamo mafijaškim "istraživačkim novinarstvom" koje vidi samo ono što želi vidjeti? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Pokušaj čitati s

Pokušaj čitati s razumijevanjem. Gdje sam u komentaru spomenuo istraživačko novinarstvo?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci