Tagovi

Ajmo štakori!

Zašto štakori?

Zato što ih treba izjednačiti u smislu i učinku, one koji se prave da bježe iz tonućeg broda (HDZ) i one koji će ostati (SDP, HNS, HL-SR, HDSSB, SDSS i onaj sa štakorskim licem) prezentirati nam zajednički parlamentarni plan prema kojem će nam pojesti srce, mozak i bubrege.

CK SKH, tj. ekipa iz i oko Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske koja se podijelila na Agrokor i političke stranke je u osamdesetima pokrenula urotu koja se svodi na to da će, nakon što opljačkaju državu, potpisati sve što treba za pridruživanje EU i gubitak neovisnosti, dok će njihova hinjena "nesposobnost" dovesti do gubitka suvereniteta čime će se otvoriti prostor i za formalni status Republike Hrvatske kao prvog EU člana unutar političko-mafijaško-gospodarske unije pojmljive kao Todoroslavija.

Prvi pravi problem u provedbi urote je nastao uslijed djelovanja liberalnih i proustaških elemenata u devedesetima koji su uvjetovali gubitak neovisnosti samo na referendumu i samo pod uvjetom da to podrži više od pola građanstva. Kako je CK SKH dogovorio sa crkvenim vodstvom da će oni na referendumu o ulasku u EU ići protivno interesu hrvatskog naroda, odnosno da neće iskoristiti svoj utjecaj da bi se urota uništila, a sve na račun dogovora s CK SKH o višereferendumskoj kampanji s ciljem u zabrani rastave braka u svjetovnom smislu po uzoru na duhovnu formu, tako su stvoreni temelji nove urote u četiri čina:

1) ustavne i zakonske promjene sa smanjenjem nužno potrebnog broja birača na referendumu kako bi CK SKH uz pomoć svoje glasačke mašinerije, a uz pomoć bojkota referenduma od strane Crkve, uveo RH u EU, te uz smišljen i iznimno podao plan o "zaboravljanju" uvrštavanja riječi najmanje prije oznake kvantiteta od deset posto
2) očekivan odgovor Ustavnog suda na upit o ustavnosti irelevantnog referenduma u kojem taj sud očekivano tvrdi kako su ustavne promjene nužne jer jednostavno Ustav ne može proći bez one spomenute riječi najmanje
3) vraćanje duga Crkvi raspisivanjem referenduma o braku
4) izmjene Ustava i zakona vezano s referendumom s višestrukim ciljevima, od kojih su najvažniji: vraćanje referenduma u domenu skoro nemoguće (*), politička trgovina u kojoj će se nahraniti svi štakori, "šminkanje" u cilju kamufliranja urote

HDZ su štakori prve klase, istakli su štakorske zube najbolje u sedmom i osmom mjesecu kad su doslovno imali identične izjave kao i Vesna Pusić (koja je, ako uopće treba spominjati, najznačajnija žena u povijesti CK SKH i već više od dva desetljeća najmoćnija žena Balkana) vezano s neizručivanjem Josipa Perkovića, u Njemačkoj optuženog da je sudjelovao u pokaznom ubojstvu hrvatskog gastarbajtera, pokaznom u smislu da se sjekirom rascopala glava kao pokazatelj što se događa onima koji pokušaju prokazati mafijašku pozadinu CK SKH.

Uz podrazumijevane SDP i HNS-LD, ostatak štrakorskog legla čini stranka ratnog zločinca Branimira Glavaša, stranka sad već dokazanog najvećeg zločinca mira Dragutina Lesara, stranka neizostavnog zločinca etike Milorada Pupovca, te finalno svećenik štakorskog lica, poznat kao jedini svećenik u povijesti civilizacije kojeg hvale Bogumili koji ni Vragu nisu mrski.

Taj štakorski odred u ovom brodotonućem smislu predvodi najutjecajniji špijun u hrvatskoj povijesti, udbaš Tomislav Karamarko, a koji je u narodu najpoznatiji po tome što je jedina osoba koja je uspjela izmamiti suzu radosnicu na lice Josipa Manolića. Uspjelo mu je to onog dana kad je postao druga krtica koju je dotični udbaški prvak Manolić uspio instalirati na čelo HDZ-a.

I tako ta štakorska uhljebljena ekipa ovih dana nastavlja s provedbom urote koja će Hrvate prvi put nakon drugog svjetskog rata dovesti do građanskog rata. Lijepog jedinstvenog sočnog rata pokrenutog iz, pazi sad, Koprivnice i koja, Bože dragi hvala ti napokon, neće uključivati Srbe kao čimbenike.

(*) - jedini referendum koji će ispuniti njihove kvote o potrebnoj izlaznosti i odlučivanju će biti onaj kad budemo zaokruživali da li smo za ili protiv zabrane rastave braka

Komentari

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci