Tagovi

Agresija na srpsku braću

I eto dođe nam konačno dan D da znamo na čemu su hrvatski branitelji i prodani hrvatski narod. S obzirom na "sposobnost" naše vlade i političara ne preostaje nam ništa drugo doli spremiti kofere i krenuti put zemalja koje su nam spremne ponuditi zaštitu od progona za ratne zločine nad braćom nam srbima. Dok se junaci odlikuju u Beogradu za junaštvo u pokoljima hrvatskog naroda, nama će biti zabranjeno obilježavati nastanak hrvatske države. Nisam skoro vidio da naši vlastodršci prilikom obilježavanja naših pobjeda odlikuju četu naših junaka malih koji su najviše doprinijeli našoj samostalnosti.
Naši miševi su tako mali da nisu u stanju reći svijetu ne, (e da nam je sada drug Tito pa da lupi šakom po stolu i kaže NE) jer su im prodali cijelu državu pa nemaju sa čime gospodariti osim sa omim što je preostalo, pukom.
Nebih se iznenadio da jednog dana Tadić u našem Vukovaru na dan obilježavanja pada i na dan oslobođenja ne odlikuje junake u Vukovaru (koji slobodno ispijaju kave i primaju hrvatske mirovine i pomoć za koji su uskraćeni mnogi naši stradlnici), za junaštvo prilikom rušenja Vukovara.
Nije uzaludna ona narodna srbin je srbin, bio on za stolom ili pod stolom isto ti je to moj narode.
Sada je Jaca odlučila stati iza domovinskog rata, pa što su radili sve ove godine. Da, prije su morali zbrinuti sebe i svoja pokoljena materijalno a sve drugo kada stignu, ako stignu.
Kasno je moj narode, danas smo dobili epitet zločinaca i agresora što dokazuju današnje i buduće presude našim ljudima.
E pa eto hvala im na tome sada znamo na čemu smo.

Komentari

@neniks

Pišeš:
---------------------------------
Nije uzaludna ona narodna srbin je srbin, bio on za stolom ili pod stolom isto ti je to moj narode.
--------------------------------------
Nepotrebno generaliziranje!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

možda je cijenjeni autor ovog

možda je cijenjeni autor ovog dnevnika želio reći ono što sam često slušao tijekom rata: "samo mrtav srbin je dobar srbin".
ha? jesam li blizu? ili je ova tvrdnja nategnuta, prenapuhana?

Kokoshar

Tko je glasao

itekako si u pravu

itekako si u pravu

Tko je glasao

Hrvatski defetisti

naglašavaju i opetuju, prvostupanjska, nepravomoćna, a pratim vijesti po svjetskim medijima, nitko to ni ne spominje, nego samo prenose ono što je sud izrekao kao zdravo za gotovo. Hrvatskoj je učinjena nepopravljiva šteta, a onima koji su za to krivi još se ne sudi. Hoćemo li doživjeti taj dan kad će veleizdajice biti predvedene hrvatskom sudu?

Tko je glasao

sajko..

...Hoćemo li doživjeti taj dan kad će veleizdajice biti predvedene hrvatskom sudu?

pa čuj, ja se nadam da hoćemo. usput, da krenemo do Mesića, on bi dosta toga imao za reći...ja mislim...

CC

Tko je glasao

Mesić i bratija mu

bi doista imao dosta toga za priznati, ako već to nismo sposobni unijeti u sudski zapisnik, onda se barem nadajmo postumnoj objavi njegove knjige "Kako sam rušio Hrvatsku".

Tko je glasao

veleizdajnici

mesić i josipović ???

pa zar onda i nas cca 2 milijuna što im dadaosmo 3 mandata nismo veleizdajnici, srbočetnici ili već kakvi ...nici???

Tko je glasao

Jesmo

jesmo

Tko je glasao

jok bolan

ja nisam , a tebi navolju, ko´ šokcu post ;-)

Tko je glasao

Charlie po meni najvecu

Charlie po meni najvecu odgovornost i tragicnost nosi Goran Granic. Mesic nije dobar i za njega se tragicnost u smislu klasicne grcke ili sekspirijanske tragedije tesko moze vezati jer je ona vec cijeli takav.

Granic je bio operativa Racanove koalicije. On je bio ta spica koja je radila izravno sa sudom.

On je po mojim spoznajama dobar covjek, a to je upravo bit tragedije da dobar dovede do propasti.
U drzavnim stvarima emocije su vjerojatno ono najvaznije u jednom smislu, ali u drugom, a taj je da se zbog njih ne smije uciniti pogresan korak.
Ova presuda tako je postavljena da se taj pogresan korak i ucini. To je bit tragedije i zasto je ovo iznimno vazan trenutak.
Ovo nije stvar povijesti vec buducnosti.
Ishod arbitraez ce takder biti bolan, a sto ce se do tada i nakon toga dogoditi, jos je vise sto me brine.
Recimo Istra.

PS http://www.youtube.com/watch?v=O-rjI0J2wvM

Tko je glasao

granić i račan..

@gale, baš sam mislila malo prošarat' po tom periodu, nikak da se sjetim ZAŠTO je uopće onaj patuljak Račan (i koalicija) donio tu jebenu deklaraciju (ono da hagu daje ingerencije nad Olujom, itd.)....

ali Meske je tu isto imao prstiće, nemoj zaboravit da je on prvi svjedočio i to, nemoj zaboravit da se SAM nudio....nije ga Hag za rukav vukao; btw. napisala sam jednom negdje ovdje da sam i ja bila dio tima koji je to prevodio (tada nam nije bilo rečeno tko je to...tek smo kasnije, mislim, dosta brzo, zaboravila sam sad, dal smo nas par sami skužili, ili se Čičak izlanuo, sad se fakat ne sjećam..)

CC

Tko je glasao

sori ovaj moj post granić&račan je odgovor Obali..

a gale, što si me ono ti pitao...ček' idem prvo rotvajlericu prošetat da ne bi bilo...hehe, da ti nikad više ne odgovorim....nikome..

CC

Tko je glasao

zaphod and groitta...

...a moliću lijepo a što sam ja to KRIVO napisala da ste me minusirali? jel se meske SAM nudio Hagu? jest? jel prvo svjedočenje bilo tajno? jest (ovo ostalo, tko je prevodio i tko je organizirao cijelu akciju, zapraff i nije bitno za ovu priču, pa ak je minus za to, ondak okej, nemam ništa protiv, čisti višak informacije ...)

CC

Tko je glasao

minusi

Prvi minus jer te ne mogu ozbiljno prihvatiti kao sugovornika dok se izražavaš sa Meske, patuljak Račan i slično - ne znam zašto tako pokušavaš dobiti "istomišljenike" umjesto da se jasnije izraziš. Drugi minus jer zachatavaš temu - baš me briga da li imaš psa i da li ga šećeš. Eto :)

Tko je glasao

deminutivi kao pokazatelj stanja stvari..

zaphod, korištenje deminutiva je, uglavnom, zato da pokažem koliku (po meni ali i ne samo po meni) težinu imaju pojedine osobe;

p.s. glede psa i zachatavanja, ajde, ajde, koliko puta su teme bili zachatavane ono, zblja, extenzivno, itd. al' dobro, ak' te veseli da mi prigovoriš, samo daj (od sad ću te vrebat i nađem li u tvojem nekom postu samo JEDAN redak da nije relevantan za temu, najebo' si :))

p.s.2. ne volim baš ljude koji ne znaju biti i ležerni itd. zar zbilja misliš da svi moramo biti smrtno ozbiljni i da je naše postojanje na ovom svijetu tak' bitno?..

CC

Tko je glasao

patuljak račan

nije nit deminutiv nit vidim išta simpatično u sprdanju s biločijom fizičkom karakteristikom - pogotovo kad nema veze s likom te osobe... ti se izražavaj kako želiš - a ja ću ocjenjivati kako želim, može tako?

Tko je glasao

cjepidlaka zaphod

cjepidlačiš, zaphod, ko' kakva baba, nu, to je tvoje pravo, samo daj..ožeži..
btw.ofkors, da nije lijepo ići na fiz. osobine.....ali, daj, daj, koliko puta je ovdje izrečeno svakojakih kvalifikacija (daleko gorih) pa nitko ne skače odmah baš na svaku loptu..

no, da bih bila politički jelte korektna, ajmo ovak:

pok. premijer Račan bio je malen rastom i možda se baš zato trudio na svaki način dokazati da je političar od (velikog) formata. no, ostavimo se jeftine psihologije. valja podsjetiti da se Račan zvalo i Cunctator (Oklijevalo) što, naravno, nije imalo nikakve veze s njegovim fizikusom nego s načinom vladanja. kao što su brojni politički analitičari procijenili, usprkos velikom trudu, "mali" Račan pokazao je da ipak nije dorastao "visokoj" politici..

ahahahha.

jel može tako?

CC

Tko je glasao

odlično, sjedi, dva...

Usprkos svemu nabrojanom - moram priznati da mi je Račan bio relativno svijetla i čvrsta točka sve one godine jednoumlja - do pobjede koalicije na izborima.

To što je koalicija bila takva kakva je bila - to je loš splet okolnosti i raznih ego-tripova. Ti možda voliš brze i rezolutne, meni su draži mirniji i odmjereni. Bez obzira na njihovu visinu.

O političkoj korektnosti sve naj-gore... ali do danas ne uspijevam dokučiti zašto svoje - često zanimljive misli (iako se često i ne slažem s tobom) moraš obogatiti s tolikom količinom pridjeva, šatro-anglizama i uvreda... živa šteta, po meni.

Tko je glasao

Josipović kao glavni Račanov

Josipović kao glavni Račanov savjetnik piše famoznu Deklaraciju o suradnji s haaškim sudom u kojoj se priznaje nadležnost suda za Bljesak i Oluju.

Tko je glasao

A da se makne fokus sa fikusa

A da se makne fokus sa fikusa i da se ucini vrlo precizna artikulacija politicke odgovornosti osoba koje su sudjelovale u potpisivanju sporazuma sa Haskim sudom? Pobogu, ceka nas moguce uskoro i arbitraza kao finalni cin nacionalne izdaje, a oni koji su potpisivali sve i svuda, oni koji su bili politicka podrska tom stroju i danas su istaknuti clanovi Vlade, Sabora i ostalih politickih tijela.

Cisto onako za promjenu, ako je ovo vec grijeh sto se dogodilo, da se krene putem jasne aritkulacije i apsolutne politicke eliminacije? Ako Gotovina to zasluzuje? Ili je Gotovina samo simbol hrvatske politicke gluposti gdje cemo se sada svi isplakati i izderati na neke Dance i nastaviti sve kao i do sada?

Sta nudis CC?

Tko je glasao

Sta CC nudi....

....samo dve stavke su na meniju:
a) tvoja stavka (artikulirati i....transferirati nach remetinec; btw. danas je Budiša lijepo rekao neke stvari)
b) moja stavka (Mesića konačno više detronizirati i sikter nach ....nach...ma, za njega je i remetinec predobar (možda ipak el. stolicu, štajaznam..?) btw. vidi pokvarenog starčića kak' si je fino organiziral kinu..to se zove feeling za tajming

ono zadnje, jamrat i nastavit kao do sada....ni govora, pa što ti je, tek smo ga onda najebali, možemo već sad krenut lagano učit ćirilicu (tko nije učio) ili se podsjetit na istu (tko je učio) a ne bi bilo zgorega da si na brzaka nađemo srpske muževe, cure, frendove (tko nema), zlu ne trebalo ..okej, ovo je malo too much crnjak..

CC

Tko je glasao

osumnjičeni i osuđeni

I eto dođe nam konačno dan D da znamo na čemu su hrvatski branitelji i prodani hrvatski narod.

koliko znam brojiti za sada u Haagu samo 2 osuđena

a ovdje se može provjeriti

http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_optu%C5%BEenika_Me%C4%91unaro...

Optužene osobe

Srpski političari i vojnici

Slobodan Milošević - predsjednik Srbije (umro prije završetka suđenja).
Milan Milutinović - predsjednik Srbije, oslobođen svih optužbi
Nikola Šainović - ministar obrane
Dragoljub Ojdanić - ministar obrane
Vojislav Šešelj - zamjenik premijera Srbije
Jovica Stanišić - šef tajne službe Srbije
Frenki Simatović - pomoćnik šefa tajne službe Srbije
Vlajko Stojiljković - ministar unutrašnjih poslova, izvršio samoubojstvo da izbjegne hapšenje
Miodrag Jokić - admiral
Slavko Dokmanović - vojni zapovjenik, izvršio samoubojstvo u zatvoru
Pavle Strugar - general
Mile Mrkšić - general
Vladimir Lazarević - general
Momčilo Perišić - general
Nebojša Pavković - general
Veselin Šljivančanin -pukovnik
Miroslav Radić - kapetan

Republika Srpska i Republika Srpska Krajina

Radovan Karadžić - predsjednik Republike Srpske
Momčilo Krajišnik - predsjednik parlamenta Republike Srpske
Biljana Plavšić - predsjednica Republike Srpske
Nikola Koljević - potpredsjednik Republike Srpske, izvršio samoubojstvo da izbjegne hapšenje
Radoslav Brđanin - zamjenik premijera
Ratko Mladić - zapovjednik vojske Republike Srpske
Radislav Krstić - general
Momir Talić - general
Milan Gvero - general
Milomir Stakić
Stanislav Galić - general
Dragan Obrenović - vojni zapovjednik
Radivoje Miletić - šef vojnog štaba Republike Srpske
Vinko Pandurević - vojni zapovjednik brigade u Zvorniku
Drago Nikolić - šef sigurnosti brigade u Zvorniku
Milorad Trbić - zamjenika šefa sigurnosti brigade u Zvorniku
Ljubomir Borovčanin - general vojne policije
Vidoje Blagojević - vojni zapovjednik
Dragan Jokić - vojni zapovjednik
Mitar Vasiljevič - paravojni zapovjednik
Steven Todorović - zapovjednik policije
Blagoje Šimić - gradonačelnik Bosanskog Šamca
Dražen Erdemović
Ranko Ćesić
Gojko Jovanović
Miroslav Deronjić
Darko Mrđa
Janko Janjić - izvršio samoubojstvo da izbjegne hapšenje
Simo Drljača - zapovjednik logora, poginuo u sukobu s snagama sigurnosti koje su ga došle uhapsiti.
Dragan Gagović - poginuo u sukobu s snagama sigurnosti koje su ga došle uhapsiti
Milan Kočević - izvršio samoubojstvo u zatvoru
Milan Babić - predsjednik Srpske Krajine, izvršio samoubojstvo nakon presude
Milan Martić - predsjednik Srpske Krajine

Osoblje logora Republike Srpske

Nenad Banović
Predrag Banović
Ljubiša Beara
Damir Dosen
Momčilo Gruban
Goran Adolf Jelišić
Dragan Kolundžija
Milojica Kos
Radomir Kovač
Milorad Krnojelac
Dragoljub Kunarac
Miroslav Kvočka
Željko Meakić
Rade Mikanović
Dragan Nikolić
Vujadin Popović
Dragoljub Prčac
Mlado Radić
Duško Sikirica
Milan Šimić
Radovan Stanković
Duško Tadić
Miroslav Tadić
Nikola Vučković
Zoran Vuković
Šimo Žarić
Zoran Zigić

Hrvatska

Janko Bobetko - načelnik Glavnog stožera OS RH, umro prije hapšenja
Ante Gotovina - general
Mladen Markač - general
Ivan Čermak - general
Mirko Norac - general
Rahim Ademi - general, oslobođen svih optužbi

Herceg-Bosna

Dario Kordić - potpredsjednik Herceg-Bosne
Ivica Rajić - general Herceg-Bosne
Tihomir Blaškić - general Herceg-Bosne
Mario Čerkez - zapovjednik HVOa u Vitezu
Mladen Naletilić Tuta - zapovjednik HVOa
Vinko Martinović Stela - zapovjednik HVOa
Anto Furundžija - zapovjenik specijalne policijske jedinice HVOa
Mirjan Kupreškić [1]-
Zoran Kupreškić -
Vlatko Kupreškić -
Drago Josipović -
Dragan Papić -
Vladimir Šantić -
Pero Skopljak -
Zlatko Aleksovski - zapovjednik logora Herzeg-Bosne
Zdravko Mučić - zapovjednik logora Herzeg-Bosne

Vlada Bosne i Hercegovine i njena vojska

Sefer Halilović - načelnik Generalštaba Armije Republike BiH, oslobođen svih optužbi
Mehmed Alagić - general, umro od srčanog udara udara dok se nalazi u zatvoru prije izricanja presude
Enver Hadžihasanović - general
Amir Kubura - pukovnik
Hasim Delić - zamjenik zapovjednika logora Čelibići
Enes Sakrak
Naser Orić - zapovjednik Srebrenice, oslobođen svih optužbi
Zejnil Delalić - oslobođen svih optužbi
Esad Landžo
Rasim Delić

Tko je glasao

čuj dinamit..

..znamo čitat, i znamo (koga to zanima) tko jest a tko nije osuđen, tko je oslobođen, itd.itd.

no, ipak, kako to da neki drugi (s druge strane) nisu osuđeni za zajedn. udruž. pothvat (prošireni)...
a glede "količine" imena, fokusiraj se samo na glavne i vidi tko je od njih već umro, tko uopće nije još ni stigao do Haga ili tko je bio upravo smiješno blago osuđen (B. Plavšić), itd.itd.
dakle, ne se koncentrirat SAMO na brojke, nego i na činove i kvalifikacije optužnica, itd.

btw. si čitao Florence Hartmann book o Haškom sudu (Mir i Kazna) ? A Smrt Juge? ( sad ju baš ponovo čitam zbog posla, i iznova sam skoro pa fascinirana kak su Srbi pleli igru, čovjek hrpu toga zaboravi, joj, koji su to igrači bili, kak je počelo oko Krajine, pa ono kak je Jović odigral stvar s Predsjedništvom SFRJ, o Slobi da ne pričam, jel...pa i Holbrooke je bio fasciniran (u Daytonu) da koji je on igrač...
u prijevodu hoću reć ovo: da su gore navedeni slučajno bili naši političari, tj. da su vodili hrv. politiku....od presude ne bi bilo niti "s"...eventualno bi Gotovina dobio boravak od par mjeseci u kakvom finom zatvoru, takorekuć, resortu (kao B. Plavšić) a i još bi mu se ispričali za "prekomjerno" zadržavanje u Hagu..

CC

Tko je glasao

Checkpoint Charlie@

da su gore navedeni slučajno bili naši političari, tj. da su vodili hrv. politiku....

kibi dabi reče onaj pokojni ; -)

Tko je glasao

Goebbels na srpski način ..

taze vesti iz Begiša, naslov u novinama:

Istorijska presuda u Hagu Hrvatska je nastala na zločinu!

i sad ide ona Goebbelsova brijačina:stoput napiši tako i onda će tvoji klinci i mladi (koji nisu ni mogli sudjelovati u ratu) rasti sa spoznajom da su im susjedi genocidan narod.
nda, tak se to radi, malo-pomalo. Bravo Tadiću!

CC

Tko je glasao

@Chekpoint Charlie " Buldožer" nije bio fasciniran Mil--

Budi objektivna - Holbroke nikad nije bio fasciniran krvnikom Miloševićem ("Put u Dayton", memoari). Bio je prvi političar u svijetu koji je odbio rukovati se s njim.

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Ljubo...

...da još tebe na brzaka riješim prije neg' me ova pojede :))

dakle, ne sjećam se detalja da se nije rukovao sa Slobom, ali da, bio je fasciniran njegovom inteligencijom, odličnim engleskim, pa i smislom za humor..istovremeno ga je prezirao (na momente čak i mrzio) a znao je ostati i zapanjen njegovom hladnoćom (besćutnošću)...ali je bio fasciniran jer da je fakat žešći igrač; uostalom, nije samo on bio. na žalost...
pa si čitao knjigu?=

CC

Tko je glasao

@Chekpoint ....

Ta knjiga memoara Holbrooka u kojoj opisuje svoje misije "na Balkanu" je opet mene fascinirala. Dao je psiho-portrete Miloševića, Tuđmana i Izetbegovića i savršeno uvjerljivo ih je "skinuo". Samo u orvim susretima s Miloševićem rukuje se s njim, ali kasnije više ne. Američka administracija izabrala je upravo R.H. za pregovore s Miloševićem jer se znalo da ga R.H. jedini može slomiti. Nema tu komplimenata za Miloševića - ovo s engleskim stoji, ali ne sjećam se išta drugog pozitivnog. Kada je R.H. skužio s kakvim lažovom ima posla, postao je čak grub prema Miloševiću, znao se izgalamiti na njega, a najviše mu je zamjerao što jedno govori, a drugo radi..., sve obeća. ničeg se ne drži, sve potpiše, ništa ne provodi...Isto tako, skužio je hinjenu ljubaznost Miloševića koja je išla dotle da ga je pitao kakvu janjetinu voli, toplu ili hladnu...(naime, u susjednoj sobi gdje su pregovarali, Milošević je imao uvijek spremnu janjetinu za goste..). Na kraju balade R.H. mu je ponudio neka rješenja na bazi "uzmi ili ostavi", ovaj nije uzeo, za dan dva-letjele su bombe na srpske položaje u BiH...Sjajna knjiga, ali malo će te razočarati jer ni za Tuđmana baš ne nalazi lijepe riječi.

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

@Chekpoint ....

Ta knjiga memoara Holbrooka u kojoj opisuje svoje misije "na Balkanu" je opet mene fascinirala. Dao je psiho-portrete Miloševića, Tuđmana i Izetbegovića i savršeno uvjerljivo ih je "skinuo". Samo u orvim susretima s Miloševićem rukuje se s njim, ali kasnije više ne. Američka administracija izabrala je upravo R.H. za pregovore s Miloševićem jer se znalo da ga R.H. jedini može slomiti. Nema tu komplimenata za Miloševića - ovo s engleskim stoji, ali ne sjećam se išta drugog pozitivnog. Kada je R.H. skužio s kakvim lažovom ima posla, postao je čak grub prema Miloševiću, znao se izgalamiti na njega, a najviše mu je zamjerao što jedno govori, a drugo radi..., sve obeća. ničeg se ne drži, sve potpiše, ništa ne provodi...Isto tako, skužio je hinjenu ljubaznost Miloševića koja je išla dotle da ga je pitao kakvu janjetinu voli, toplu ili hladnu...(naime, u susjednoj sobi gdje su pregovarali, Milošević je imao uvijek spremnu janjetinu za goste..). Na kraju balade R.H. mu je ponudio neka rješenja na bazi "uzmi ili ostavi", ovaj nije uzeo, za dan dva-letjele su bombe na srpske položaje u BiH...Sjajna knjiga, ali malo će te razočarati jer ni za Tuđmana baš ne nalazi lijepe riječi.

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Tuki od milja zvani mrgud..

..je Tukicu baš nije nešto iskomplimental..ali koliko se sjećam rekao je za njega da je pošten (as opposed to Slobo) ali tvrd(oglav) i čak i naivan..uostalom, sad se spremam pročitat ju na brzaka po treći put zbog posla...pa ću ti reć što točno piše za obojicu..

CC

Tko je glasao

pollitičarima

Sorry, duplić!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Nije im prvi puta

Isti ti koji su sada sudili, podigli su nam i embargo na oružje, pa smo preživjeli i pobijedili cijeli njihov Udruženi Zločinački Akcijski Plan.

U muci su se poznali junaci.
I opet će biti tako.
Nisu svjesni da nas time samo jačaju, jer nam vraćaju zajedništvo i okrenutost samima sebi, a ne kojekakvim "europskim pravednim demokratskim načelima"- za što su proglasili svoje nakaradne osobne interese.

Da su izrekli kaznu svojim plavcima u Srebrenici, ni zbrojene ne bi bile dovoljne za zlo koje su učinili: dali ljudima lažne nade u sigurnost, a onda ih izručili krvnicima.
Nije im bilo prvi puta.

Neka likuju koliko hoće, ali i uz tako moćne prijatelje koji sude političkim sudom osvetnika za rušenje njihova UZAP-a, su izgubili.

I to ne samo ovdje.

Tko je glasao

bez komentara

http://www.vecernji.hr/vijesti/reakcije-srbije-presuda-generalima-ide-dv...
"Koordinator Vlade Srbije za odnose sa javnošću i državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa Slobodan Homen izjavio je danas kako Srbija može biti zadovoljna presudom od 24 godine zatvora na koju je pred Haaškim tribunalom osuđen hrvatski general Ante Gotovina zbog ratnih zločina, javljaju srbijanski mediji.
- Daleko važnije od same visine kazne je poruka i priznanje suda zahtjevu Haaškog tužiteljstva koji konstatira kako se zaista dogodilo etničko čišćenje, da su Srbi svjesno protjerani i da je to bio dobro organizirani plan - rekao je Homen i ocijenio da će presuda baciti potpuno drugu sliku na događaje iz 90-i "i što je najvažnije na ulogu srpskog naroda u tim događajima".

http://pollitika.com/nemoj-brati-cvijece-vukovarom-u-tom-cvijecu-jos-su-...
na ulogu srpskog naroda u tom događaju, u tim događajima..

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci