Tagovi

Afera Verona - godišnjica koju bi mnogi rado zaboravili...

I dok sutra predsjednik Vlade Ivo Sanader bude zajedno s predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem pregledavao počasne postrojbe na Trgu bana Jelačića, nijedan politički ili ini komentator neće se sjetiti spomenuti da je upravo na taj isti dan prošle godine taj isti predsjednik Vlade Ivo Sanader službenim zrakoplovom sa suprugom putovao na privatnu večeru u Veronu. Na kojoj je neslužbeno odlučio kome će prodati Plivu:-( Iako sam siguran da se predsjednik Vlade u ovom trenutku najmanje želi sjećati cijele priče - ako se ne varam još Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa nije dostavio račun iz Verone - dosad je jedino poslao očitovanje tajnice Vlade da je bio na službenom putu.
Godinu dana kasnije puno smo pametniji - znamo da je Pliva platila trošak preuzimanja 112 milijuna dolara
Financijsko izvješće Plive za prošlu godinu je pokazalo kako je tvrtka lani na ime troškova preuzimanja i integracije s Barrom platila nevjerojatnih 112 milijuna dolara. Poslovni krugovi spekuliraju kako su u tom jednokratnom trošku skrivaju troškovi "izleta u Veronu", ako i provizije i stimulacije svima koji su "pomogli" da Pliva dospije u prave ruke. Više je o tome pisali cnn i mrak. Onima koji nisu vidjeli nijedan od silnih dolara potrošenih u cijeloj priči za utjehu ostaje kiseli osmjeh kada pogledaju sve što slijedi:

Prema ovoj operaciji operacija Maestro uistinu izgleda kao predstava za malu djecu.

Komentari

Sutra je novi dan no ipak da

Sutra je novi dan
no ipak da se još jednom podsjetimo kako je to tijekom afere Veronika bilo prošle godine U intervjuu Željke Antunović , ali i
OVOJ MALOJ REPORTAŽICI , nije to sve jer gotovo svaki dan OVDJE IMATE NOVU ZABAVU od mene, ali i od drugih autora. UŽIVAJTE.

Tko je glasao

Evo nove pjesme uz

Evo nove pjesme uz predizbornu kampanju, čuje
se je već često:
Druže Ivo, ljubičice plava
kad te slušam, zaboli me glava
Druže Ivo, ljubičice bijela
jadna ti je
domovina cijela!
Druže Ivo, ti narodna nado
zajebo si i staro i mlado!
a ima i još

Tko je glasao

Veronu svakako nisu

Veronu svakako nisu zaboravili zaposlenici kojima sada upravljaju Amerikanci.A i svi oni koji su milom ili silom morali napustiti Plivu proteklih godina.Priča se da će ju krajem godine morati napustiti i dirigent,ali je njegova otpremnina već višestruko isplaćena.

cvjetići

Tko je glasao

Ako ima Boga, a ja vjerujem

Ako ima Boga, a ja vjerujem da ga ima, sve će to doći na naplatu. Samo se nadam ne na onome nago već na ovome svijetu.

Tko je glasao

ok, ja ipak mislim da će se

ok, ja ipak mislim da će se mnogi sjetiti verone, osobito ako nam ivo izostane iz kadra :)

nego, može biti da je maestro u ukupnoj sumi veći, no za jednu večer opere, ovo je sigurno sjajan ako ne i rekordni prosjek

Tko je glasao

A nije vam palo na pamet da

A nije vam palo na pamet da se cijela predstava sutra radi u Zagrebu, samo da se ne bi išlo u Vukovar, da ga ne dočeka transparent - GDJE SI BIO PROŠLE GODINE - NE TREBAŠ NAM SAMO ZA IZBORE

Tko je glasao

To što govoriš je teorija

To što govoriš je teorija urote, hehe ;) Zato bi se SDP trebao više angažirati u Slavoniji. Pogotovu sad nakon što je Šeksov i Glavašev kompa Arlović pao u sjenu.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Ali se na kraju dogodila

Ali se na kraju dogodila ipak kavica u Osijeku i nagla promjena raspoloženja... bio si u pravu...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci