Tagovi

...a urušilo se... šta sad... ae!

Trenutni kaos u građevinarstvu na području grada Zagreba najbolje je nesvjesno opisao sam Željko Kerum u emisiji Tema dana Nove TV. U video prilogu vidjet će te kako Kerum priznaje da građevinari koje je on angažirao nemaju pojma o gradnji, pa im se eto desilo da se zgrada uruši jer su mislili da je tlo tvrdo kao u Dalmaciji, a kad ono pijesak Kermu vrlo hrabro priznaje i da nisu nikakve mjere zaštite objekta uopće ni probali izvoditi već da su samo kopali. Isto tako Kerum daje do znanja da nema pojma da je čitav kompleks zgrada zaštićeni spomenik kulture, a ne samo zgrada na Branimirovoj. Vruhanc je svakako zadnja Kerumova izjava da se nije desilo ništa lošeg, već da je to čak i dobro što se desilo jer se sad eto zna da je tlo, na kojem se Zagreb nalazi zadnjih 900 godina, trusno, pjeskovito i da leži na Savi. Haleluja! Što bi mi da nam nema Keruma? Živjeli u mraku neznanja… cnn.blog.hr

Komentari

Zanimljivo je ..ako se

Zanimljivo je ..ako se pogleda slika ruševine i jame kako se baš samo srednja srednja zgrada srušila dok ostale dvije stoje na mjestu.Takodjer i jama ne pokazuje deformacije kod druge dvije zgrade.
Znači nije bilo "lančane" reakcije klizanja tla prilikom urušavanja, kao npr. u Kupskoj.
Za teško je povjerovati da je zemlja pukla baš u geometrijski pravilnim gabaritima samo jedne središnje zgrade a da su ostale dvije netaknute.
Moje mišljenje je da je zgrada srušena namjerno i da uzrok nije klizanje tla nego iskorištavanje povoljnog trenutka kada su u pitanju problemi sa klizanjem.
Vjerovatno će na mjestu te srušene srednje zgrade biti novi ulaz u Shoping centar

Tko je glasao

I sada zamisite da taj lik

I sada zamisite da taj lik uđe u Sbor, a za malo je prihvatio biti na Jambinoj, pardon zeleno-žutoj listi......

Tko je glasao

U cijeloj situaciji dobro

U cijeloj situaciji dobro dođe malo humora, makar i crnog.

Žalosno je jedino da crnilo dolazi od toga što Kerum izgleda ozbiljno misli to što govori.

S druge sam strane sad iznenađen, ranije ga nisam imao prilike previše slušati, da je usprkos očitom nedostatku mnogo čega, ipak uspio izgraditi poprilično carstvo.
Valjda je prilikom te gradnje imao vrlo čvrste temelje i potrebnu potporu.

B-52

Tko je glasao

Pa stvarno, čemu se

Pa stvarno, čemu se ljutiti. Urušilo se i onda? Urušit će se i "jopet"!

P.S. A da to možda Bandiće potajno ne gradi podzemnu pa su mu Kupska, Kvaternikova, Nada Dimić itd probna iskapanja. Tako su započeli u Beču(ja vidio) i u Muenchenu (ja vidio). :):)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci