Tagovi

16. listopada 2016. je "likvidiran" Julian Asange

Prema iskazu Sarah Harrison članice Wikileaksa koja stanuje u optičkoj blizini ekvadorske ambasade u Londonu od 16.listopada kada je i prekinuta svaka veza sa zatočenikom u ambasadi Julian Asange je fizički nestao. Egzekutori su CIA i MI 6 u noći 16 / 17.10.2016.!!
Nema svjetla na njegovom prozoru na kojem se obično pojavljivao, nema njegovog glasa "in live" na društvenim mrežama, nema njegovog glasa na interfonu ulaza u zgradu.
Uglavnom, poziv Klintonice početkom listopada da ga se neutralizira dronom ipak je odrađen na način da ga je Ekvador ipak prodao...
Cijenu ćemo možda saznati za kojih 50 godina!! Interesantno da mainstream uopće ne problematizira nestanak Asangea bez obzira na užarenost društvenih mreža koje propituju nestanak današnjeg Che Quevare. Neću ovdje pisati o značaju i djelu Juliana Asangea jer bi isto bilo nepristojno - jer se podrazumijeva da iole informiran građanin zna za doprinos današnjoj civilizaciji najvećeg zviždaća o većini globalnih zlodjela koje čine elite bez da ikome odgovaraju.
Uopće nije sumnjivo što je 24. listopada pronađen mrtav i direktor Wikileaksa Gavin Macfadyen - navodno je umro od veoma "kratke bolesti".
Omerta ne prašta i znao je to Julian jer je predvidio vlastitu egzekuciju, bilo je očito da Ekvador ne može unedogled prkositi cionima, ne može prkositi eliti bolesnih pedofila na čelu s gutačicom male djece Hillary, a o čemu demokratski svijet šuti... 8 mil djece koja godišnje nestanu bez traga je nebitno, bitno je da imamo novi i-phone, novi F-35, S-400 - i antirusku histeriju globalnih razmjera.
Ovaj moj upis je izraz žala za čovjekom koji je svoj život posvetio buđenju malog čovjeka od dominacije NWO-a čiji je glasnogovornik i hrvatska Kolinda...
Moj duboki naklon žrtvi svjetske sotone, moj duboki naklon svjetlu koje nijedna Klintonica ni njoj slične spodobe ugasiti neće.
Hvala ti Asange !!!

Hvala i Gavenu Macfadyenu - pok direktoru Wikileaksa

Tagovi

Komentari

Paris, Ankara i Berlin imaju isti potpis

CIA, MI 6, Mossad, KGB - FSB, BND, DGSE - imaju tajne državne odrede smrti koje operiraju kao terorističke organizacije po čitavom svijetu... s ogromnim budžetima!!!

Davno je Wikileaks objavio budući "sanovnik"!

Nekdašnja UDBA je topla vodica spram ovih...

Tko je glasao

Svako

Svaka država koja drži do sebe ima jedinicu za "specijalne" operacije.
Što je u tome tako čudno ?

Tko je glasao

O da, čudno je

Hrvatska takve svoje pripadnike isporućuje drugoj državi na odstrel bez obzira na nacionalnu sigurnost...

Tko je glasao

Jugovnoslavija nije naša država nikad bila, amen

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Neka dokažu svoju nevinost , na sudu!"

Kada su takvi isporučili hrvatske generale i Hrvatsku vojsku, što ne bi i sami bili isporučeni? Upravo takvi su govorili "neka dokažu svoju nevinost na sudu".
Isto vrijedi sada i za njih: "neka dokažu svoju nevinost , na sudu!"

Tko je glasao

Tko želi srušiti Trumpa prije inauguracije

Wikileaks je definitivno razotkrio svu bijedu američkog establišmenta i zato isti nisu i neće oprostiti ni Asangeu a ni direktoru. Presuda je smrt...
Međutim gruda se zakotrljala i prijeti opasnost da pobjeda Trumpa razotkrije sve prljave rabote establišmenta u prošlosti te stoga establišment neće mirno gledati primopredaju Bijele kuće...
Dakle, po važećem izbornom zakonu Trump je pobijedio Hillary a koja je i bila kandidatkinja podzemne Amerike u što se po defaultu ubrajaju postojeće i bivše vladajuće elite.

Jako veliki ulog je u pitanju, zato CIA javno licitira da je Trump ruski špijun bez i jednog dokaza bilo koje od 17 sigurnosnih agencija.
Nezabilježeno u dosadašnjoj praksi da agencija za svojeg budućeg šefa lamentira da je ruski špijun.
Naravno da je na djelu ogromna mržnja establišmenta spram Putina i u tom kontekstu oni su u stanju (a to smo vidjeli na primjeru 9/11) likvidirati i 10 Trumpova a ne samo jednog.

Dokad će diskriminirani američki narod to trpjeti...

http://www.zerohedge.com/news/2016-12-10/soft-coup-attempt-imminent-furi...

Tko je glasao

Ni me briga za Buzin, fala sjenki za nekrolog Asangeu

Ja sam uz poniženi američki narod bez obzira kaj Nobelovac i CIA organiziraju ISIL za dan inauguracije.

Nadam se samo da je Nostradamus ipak fulal kad je rekel da bu črni predsednik zadnji predsednik USA...

http://stateofthenation2012.com/?p=59724#more-59724

Tko je glasao

"Luđaka" Trumpa establišment želi zaustaviti svim sredstvima

Trump po najnovijim informacijama kani ukinuti privatnu štampariju globalnog novca "FED" i uvesti "Zlatni standard"...

Sumnjam da bi oni kojima to znači smrtnu presudu (a ima ih puno) samo tako dopustili - pa i pod cijenu nuklearnog armagedona kojega je Hillary tako zdužno zagovarala u antiruskoj histeriji...

Kad likvidiraju Trumpa Kabala će reći da je istom samo uskraćen internet kao i Asangeu - i da zato nije javno dostupan!

To je taj dugo sanjani američki san...

http://themillenniumreport.com/2016/12/is-the-c-i-a-executing-a-soft-cou...

Tko je glasao

Čeka li Trumpa sudbina Kenedija

Zahvaljujući zviždanju Asangea Hillary je prokazana kao veće zlo za Ameriku od Trumpa.
Samo nekoliko mjeseci prije inauguracije i nakon ponovnog prebrojavanja glasova na nekim biralištima CIA i nadalje tvrdi da je Trump pobijedio zato jer se Rusija uplela u predsjedničke izbore u SAD, drugim riječima Trump je ruska krtica...
Nastranu to što CIA za te tvrdnje nema nikakvih dokaza, problem je što CIA posredno porućuje da je izbor Trumpa nacionalna izdaja.
I to tvrdi služba čiji će šef sutra biti upravo Trump, a koji im vraća porukom da to tvrde isti oni ljudi koji su uvjerili establišment da Sadam ima oružje za masovno uništenje...

Tko kaže da se Omerta pomirila što je Hillary kao njezin kandidat izgubila izbore - ima li CIA u pripremi novog Oswalda...!?

Može li Trump pobijediti takvu CIA-u i nakon toga ju ukrotiti. A ona je samo jedna od 17 američkih agencija koje su sigurnosno umrežene. Nije li ovdje daleko veći ulog od pukog izbora prvog čovjeka u White House!?

Radi se o strukturi moći koja je godinama palila i žarila diljem nemoćnog svijeta, radi se o strukturi koja je napala vlastiti narod u 9/11.
Smiju li oni dozvoliti da im Trump počne čeprkati po utrobi... Ako već imaju namjeru riješiti se Trumpa (a ovakav stav CIA-e na to miriše) to će učiniti sigurno prije inauguracije.
Zna li Trump s kim igra poker, ako zna tko stoji u pozadini ovog ruskog ruleta... Rusija sigurno NE !

Tko je glasao

Problem

Julian Assange faces Swedish prosecutor in London over rape accusation (15.11.2016)

Meni se čini da je preživio 17.10.2016......

Tko je glasao

2 mj nema svjetla i siluete na prozoru...

There was no sign of the WikiLeaks founder, but his pet cat, which has its own Twitter account, @EmbassyCat, appeared at the window wearing a fake collar and tie.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci