Tagovi

Tomislav Merčep je bio i ostao na pravoj strani, dok je veliki dio pravosuđa i politike u RH na pogrešnoj strani

Tomislav Merčep je bio i ostao na pravoj strani, dok je veliki dio pravosuđa i politike u RH na pogrešnoj strani
http://www.tjedno.hr/sudac-majerovic-je-na-pogresnoj-strani-hrvatske-pov...

Da pravosuđe u RH nije na pogrešnoj strani, ne bi nam već preko 20 godina silovatelji hrvatskih žena, mučitelji u logorima, djecoubojice i ženoubojice, koljači, bacači granata na hrvatske ljude , gradove i naselja , crkve i gospodarske objekte, bolnice i škole,..., i do danas ostali neosuđeni.
To su pravi dokazi da u pravosuđu u RH imamo i dalje masu nelustriranih jugopata i zaštitnika agresorskih ubojica, zaštitnika rušitelja crkava, domova, gospodarskih objekata, zaštitnika silovatelja i mučitelja po srbijanskim logorima.

Ministar hrvatskih branitelja T. Medved, dužan je djelovati, a ne čekati da se političari, koji su i danas na pogrešnoj strani , kao i onda kada je trebalo braniti RH, udostoje pokrenuti lustraciju i zaštite hrvatske ratnike, generale, hrvatski narod od osveta jugopata, jugokomunističkih sudaca koji pravosudne poluge koriste za osvetu i agresiju na hrvatske branitelje, na istaknute hrvatske junake i pripadnike časne pobjedničke vojske, najčasnije vojske u oslobađanju svoje zemlje od najnečasnijih agresorskih zločinačkih snaga.

Zbog tih sudaca na pogrešnoj strani, još nisu riješeni niti procesuirani ovi davni zločini:
http://pollitika.com/kreatori-smrti-i-zlocina#comment-524084
http://pollitika.com/kreatori-smrti-i-zlocina#comment-524098
ali i ovi ne tako davni:
http://www.hkv.hr/domovini/domovinski-rat/1500-zaboravljene-hrvatske-rtv...
http://pollitika.com/dinko-cvitan-dorh-a-lalovac-i-dan-kada-je-tovarnik-...
http://pollitika.com/o-banalnosti-zla-bernardic-sdp-u-je-mjesto-na-prosl...
http://pollitika.com/dijabolicne-lazi-i-obmane-davoljeg-odvjetnika-b-pofuka
http://pollitika.com/zvala-sam-se-verica-niksic-imala-sam-13-godina-kada...

Zbog sudaca na pogrešnoj strani, umjesto kažnjavanja agresorskih zločinaca, nelustrirani sudovi u RH i sam DORH provode pravosudnu agresiju nad hrvatskim braniteljima i junacima, te namjerno ne pocesuiraju i kažnjavaju odgovorne četničko-agresorske zločince.
A na čijoj je strani to pravosuđe u RH i mnogi političari iz RH, svjedoči protuhrvatska djelatnost toga pravosuđa i tih političara na instaliranju "univerzalne jurisdikcije" agresorskih ratnih gubitnika, nad obrambenim i državotvornim snagama RH:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/izdajnicka-krtica-u-hrvatskim-redo...

Hrvatska je , a ne agresorska i zločinačka država Srbija koju i danas vode aktivni pripadnici agresije na Hrvatsku, trebala imati univerzalnu jurisdikciju za ratove devedesetih. Svakako, uz prethodno lustriranje jugo"sudačkih" krtica iz hrvatskog pravosuđa.

Slučaj suđenja hrvatskom branitelju T. Merčepu, a pogotovo presuda i i njeno skandalozno obrazloženje, pokazuju da je branitelj T. Merčep osuđen po „papskijim od Pape kriterijima“ izmišljenim samo zato da bi se svakog hrvatskog branitelja i domoljuba moglo optužiti, procesuirati, zatvarati i tako im se osvećivati za stvaranje RH i rušenje jugoslavenske diktatorske i zločinačke države.

A kome je to sudac poklanjao povjerenje? Kakvim svjedocima?
Vidljivo je iz teksta:
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/perkovic-mercep-je-zapovijedao-postr...
Poklonio je povjerenje osobi koja je trenutno na doživotnoj robiji zbog zlodjela nad Hrvatima!? Istodobno je ignorirao sve ostale svjedoke!?
Osim toga zabranio je tijekom rasprave da T. Merčep tom svjedoku iz jugoobavještajnih krugova postavlja pitanja. Zašto, kada se zna gdje je i što svjedok odrađivao, te za kakve je sve akcije bio spreman u zaštiti onih protiv kojih je Merčep djelovao?

Neopravdano širenje korištenja „zapovjedne odgovornosti“ omogućava zlonamjernicima u sudstvu, jugopatološkim nelustriranim kadrovima, neselektivno granatiranje po najzaslužnijim hrvatskim braniteljima i selektivnu zaštitu agresorskih zločinaca u vrijeme velikosrpske agresije na RH.

„Obrazloženje“ presude je u stilu najodvratnijih velikosrpskih podvala hrvatskom narodu i nametanja „papskijih od Pape“ kriterija za Hrvate u DR, kako bi se moglo svakoga, ne samo oblatiti, nego i osuditi, odnosno hrvatske zapovjednike i časnike optuživati i osuđivati po famoznoj proširenoj i selektivno korištenoj „zapovjednoj odgovornosti“.

Zato se u presudi T Merčepu radi o apsolutnoj zlonamjernoj podvali i antihrvatskoj konstrukciji, jer T. Merčepa su proglasili krivim ne zato što je nešto napravio, nego zato što nešto nije napravio, po mjerilima onih koji već 25 godina štite agresorske zločince.

Sramotno je što to RH dozvoljava, a još je sramotnije što sudac Z Majerović tijekom procesa lešinari i žrtvari, poput najgorih velikosrpskih memorandumaških lešinara, na ubojstvu A. Zec, iako se zna tko je ubio i nju, i njene roditelje.

Natovarivati zapovjedniku postrojbe, koji niti je naredio, niti je sudjelovao u tom kriminalnom obračunu, zločin koji nema nikakve veze s DR,nego s klasičnim kriminalom i žrtvinog oca, je tipično specijalnoratovsko djelovanje protiv RH, preko metode stvaranja posebnih -„papskijih od onih za Papu“ -kriterija i zahtjeva za hrvatske zapovjednike.

Hrvatska vojska bila je najčasnija vojska u postupanju prema neprijateljima, velikosrpskim teroristima i njihovim pomagačima, Zato bismo unutarnje pravosudne agresore morali neutralizirati donošenjem pravih zakona i udaljavanjem istih od moći kažnjavanja naših branitelje za tuđa zlodjela, te zbog toga što su se branitelji s pravom i razlogom u ratu prvenstveno bavili obranom svoje države, a ne tetošenjem i zaštitom agresorske bande i njihovih jataka. Zlonamjerni suci i veliki dio DORH-a, koji već 25 godina zajednički štite jugočetničke agresore (silovatelje, rušitelje, ubojice,mučitelje Hrvata po logorima, Srbiju od plaćanja ratne odštete,...) , pokušavaju branitelje i njihove zapovjednike kriminalizirati zato što su ratovali za RH onako kako ratuju sve vojske svijeta- ratnim aktivnostima, u kojima je sasvim normalno i kolateralno stradavanje i agresorskih baza, agresorskih pristaša, špijuna, suradnika,...

Da je pravosuđe i politika u RH na PRAVOJ hrvatskoj strani, već bi odavno zabranilo agresorskoj bazi slavljenje genocida nad Hrvatima u Srbu i osiguralo bi RH naplatu ratne odštete od agresorske Srbije za ratnu štetu u DR. Ali, oni namjerno opstruiraju te procese i zaštićuju agresorsku državu od odgovornosti za zločine nad Hrvatima. Sramotno i u službi agresorskih interesa.

Iz obrazloženja presude jasno je da „sudija“ sudi , ne prema dokazima, nego prema kriteriju „mogao je spriječiti, a nije“,...,. Isti u obrazloženju vrijeđa hrvatskog branitelja i časnog hrvatskog čovjeka T. Merčepa tvrdnjom da se on nalazio na pogrešnoj strani, što je neistina jer T. Merčep je bio i ostao na pravoj strani. Ljudi iz bivše države, koji su u hrvatskom pravosuđu , svojim dugogodišnjim djelovanjem jasno otkrivaju da su baš oni sami - svih ovih 25 godina hrvatskog pravosuđa, na pogrešnoj strani. Da nije tako ne bi kažnjavali hrvatske branitelje za ono što branitelji nisu učinili, nego bi kažnjavali četničke i JNA-ške agresore za zlodjela koja su agresori učinili.

Jugopati svojim „argumentima“ nastoje nametnuti da je osnovna zadaća hrvatske vojske i hrvatskih časnika trebala bila zaštita agresorskih jataka, a ne oslobađanje hrvatske države i djelovanja u tom smjeru. Time pokazuju svu svoju zlu ćud u pokušaju da hrvatskim ratnicima nabace krivnju zato što nisu bili njegovateljice srpskočetničkih jataka, nego hrvatski branitelji.

Niti u jednoj zemlji nije bilo manje neprijateljske kolaterale, a sudovi u RH, umjesto da su se oformili za traženje velikosrpskih zločinaca i kažnjavanje istih zbog 16 000 ubijenih Hrvata od strane agresora, za kažnjavanje zbog porušenih domova, crkava , gospodarskih objekata, oni se bave zaštitom srpskih zločinaca i „pakiranjem“ hrvatskih branitelja u zatvore.

To je u rangu pokvarenosti najgorih lažljivaca i zločinaca.

Iz obrazloženja presude, a i cijelog djelovanja pravosuđa u RH , (od njegova odnosa prema pravosudnoj obradi DR-a, preko selekcioniranja procesa, do zloćudnih i neopravdanih kazni ..., ) jasno je da nelustrirano pravosuđe u RH ( ne možemo ga nazvati hrvatsko) perfidno kriminalizira hrvatske branitelje i njihove zapovjednike, te im nameće da su se ratu trebali baviti zaštitom neprijateljskih jataka, a ne onime čime se bavi i bavila se svaka vojska koja se susrela s tako zločinačkim agresorima- ratnim djelovanjima

Zato Ministarstvo hrvatskih branitelja , hitno mora napraviti zakon kojime bi se svi „suci“ iz sustava bivše države, pogotovo „sudije“ koji su po svim kriterijima već odavno trebali bili lustrirani, izuzeli od suđenja hrvatskim braniteljima za djela u vrijeme DR.

Sve udruge hrvatskih branitelja, moraju se aktivirati i ne ostaviti svoje suborce na milost i nemilost takvog jugopatskog suda, koji presuđuje braniteljima za ono što nisu napravili.
Jedinstveno i odlučno, ultimativno i hitno trebaju zahtijevati od svoga ministra branitelja izradu takvog zakona.

Za suca koji je presudio T. Merčepu da je kriv jer je „trebao vaditi vodu iz bunara“ srpskim pobunjenim pristašama četnika ,a ne voditi brigu o oslobađanju Pakraca i okoline, treba ispitati i provjeriti nije li i on među onih 20 sudaca za koje nadležne službe daju izvješće kako su opasnost po nacionalnu sigurnost RH.
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/q9ca-soa-dvadeset-sudaca-predstavljaj...

Zakon o izuzeću svih sudaca iz SFRJ u procesima braniteljima RH pokazuje se kao hitan i neophodan, te ga treba donijeti po hitnom postupku, On bi bio dobar uvod u početak lustracije u pravosuđu, jer dok dočekamo pravu lustraciju, ti će nam pooptuživati i pozatvarati sve najhrabrije i najzaslužnije vojskovođe. Budući GRIZLI-MOST čuva upravo te kadrove u pravosuđu, u DORH-u i policiji , jasno je da je MOST na pogrešnoj strani, kao i svi koji još nisu donijeli Zakon o izuzeću jugosudaca i aboliranih „sudija“ iz procesa hrvatskim braniteljima

Da je takvom nelustriranom sudstvu i DORH-u stalo do srpskih žrtava procesuirali bi najveći zločin prema srpskom stanovništvu u DR: tenkovsko gaženje srpskih civila u kojemu je stradao 81 civil. Ali taj slučaj jugopatološko pravosuđe u RH ne želi procesuirati, jer na njemu ne mogu kažnjavati Hrvate i provoditi memorandumaške ideje, budući su gazitelji Srba s tenkovima, bili pobunjeni Srbi. Taj primjer pokazuje svu bijedu pravosudnih jugokadrova u RH koji hrvatske žrtve tretira kao manje vrijedne, ali i one srpske žrtve koje ne mogu iskoristiti za optuživanje Hrvatske i za velikosrpske probitke.
http://pollitika.com/tenkovi-i-ljudi

Sudac Z. Majerović, pokrenuo je novu histeriju napada na hrvatske institucije preko presude T. Merčepu,: Index, mladi sljednici zločinačke partije, i slični, napadaju hrvatsku predsjednicu, jer je na inauguraciju pozvala hrvatskog junaka i branitelja T. Merčepa.

Hrvatski političari pokazuju svojim djelovanjem da su na pogrešnoj strani.

Dozvolili su i dozvoljavaju tom nelustriranom pravosuđu da mrcvari naše branitelje, da štiti agresorske zločince,... I tako već 25 godina.

Kako da osobe koje su opterećene aferom GRIZLI naprave nešto za zaštitu hrvatskih branitelja od pravosudne agresije jugopata u sustavu, kada svim silama žele te jugopate zadržati u sustavu?

Ovo o djelovanju T. Merčepa, tvrdi istinski hrvatski branitelj i Srbin iz Vukovara:
http://www.dnevno.hr/domovina/pravoslavni-branitelj-brani-mercepa-sram-v...

Ali, to Z. Majerović ne uvažava, nego on presuđuje T. Merčepu zato što se nije bavio „vađenjem vode iz bunara“ za srpske jatake agresorske vojske, nego se bavio spašavanjem i oslobađanjem hrvatskog državnog teritorija i agresijom ugroženog naroda.
http://pollitika.com/trebali-su-im-quotgrabiti-vodu-iz-bunaraquot

Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja, MORA djelovati nakon ove pravosudne agresije na branitelja T. Merčepa, inače će biti samo još jedan dokaz da pogrešna politika i najbolje ljude pretvara u neprijatelje hrvatskih branitelja, jer dozvoljava da ih pravosudni agresori maltretiraju i osuđuju zato što su se bavili obranom RH, a ne dadiljanjem agresorskih jataka.
Predsjednica RH bi odmah mogla pomilovati T. Merčepa, anulirati presude pogrešnih ljudi u hrvatskom pravosuđu (nelustriranih jugokadrova koji su već odavno trebali biti udaljeni iz hrvatskog pravosuđa).

Ministarstvo branitelja i sve braniteljske udruge imaju hitan zadatak- zaštititi Hrvatsku od pravosudne agresije starih kadrova bivše države koji su još unutar hrvatskog pravosuđa. Takvi su braniteljima podmjestili čak i nadležnost agresorske države nad njima, te su tim nečasnim i velezdajničkim potezom kriminalizirali sve branitelje koji su branili svoj dom i narod, svoju Domovinu.
Dovođenje Obuljenke za ministricu kulture zorno pokazuje tko je na pogrešnoj strani, na strani laži, na strani podvaljivača srpskih ratnih zločina hrvatskoj časnoj vojsci, tko sprječava lustraciju.

Hrvatski narod je zahvalan doprinosu T. Merčepa u obrani RH. Jasno mu je da je T. Merčep bio i ostao na PRAVOJ STRANI, na HRVATSKOJ strani.
Oni koji proglašavaju da je bio na pogrešnoj strani, su oni koji su našim pogreškama ostali na pogrešnim mjestima da bi štitili one koji su bili na pogrešnoj strani i osuđivali one koji su bili NA PRAVOJ STRANI!

Komentari

Svatko

Svaka vojna (ili paravojna) osoba koja u pogubi civila je kriva za zločin bez obzira na uniformu vojnika i nacionalnost civila.

Jedino o čemu se može raspravljati da li je vojna (paravojna) osoba pogubila civile ili naredila njihovo pogubljenje.

Pretpostavljam da moje vrlo jednostavno stajalište i nije toliko popularno na pollitika ?

Tko je glasao

Svaka država brani svoje interese i ne teži pravdi do suicida

Slažem se, ali tko je ubio je odgovoran, a ne onaj koji mu NIJE zapovijedio ubojstvo . Nije kriv niti onaj koji je odrađivao obranu zemlje , te tako nije imao prvi zadatak "tetošiti" neprijateljske jatake i suradnike, špijune i ostale, nego s bavio organiziranjem obrane i sprečavanjem genocida nad svojim narodom, u svojoj zemlji.

Svaka vojna (ili paravojna) osoba koja u pogubi civila je kriva za zločin bez obzira na uniformu vojnika i nacionalnost civila.Primjenjuješ li to i na Hude jame, na Tezno, Pečovnik, .. na jame oko Zagreba, ...? Ili si selektivan kao DORH i njegovi sufleri iz Srbije i njenih zaštitnika?

Pročitaj još jednom dnevnik i razmisli koji bi ludi narod u jeku najgore agresije i pokolja svoga naroda uzeo sebi zadatak zanemarivanja obrane i ratnih djelovanja, zbog zaštite neprijateljske baze?

Ovo nameću detuđmanizatori, memorandumaši, mrzitelji RH koji od Hrvata traže ponašanje koje bi ih pretvorile od ratnih pobjednika u ratne gubitnike.Ti Hrvatima nameću normu da bi im bilo bolje da su izgubili rat, da su ih srpski agresori pobili i zatrpali u jame, raselili preživjele, uništili im državu, nego da su ratovali kao što ratuju svi drugi narodi u obrani svoje zemlje: prvenstveno gledaju sebe i svoj napadnuti narod.
Upravo takvo ponašanje nam nameću oni koji su bersprizorno ubijali, razarali , silovali, mučili naše ljude po srpskim logorima u Srbiji, klali, ..., kako bi sebi dali prostor za pobjedu svim sredstvima, jer sebi ne postavljaju svetačke kriterije.

Pravosuđe one države koje postupa po kriterijima orjunaša, memorandumaša, četnika i velikosrba je neprijateljsko, bez obzira što izgovore nalazi u potrebi besprijekorne moralne čistoće Hrvata u ratu .

Svaka država brani svoje interese i ne teži apsolutnoj pravdi do vlastitog suicida, da bi zadovoljila one razbojnike koji je žele uništiti utopijskim i samorazarajućim pravdoljubljem koje se nigdje u svijetu ne primjenjuje

Hrvatima nitko ne smije nametati kriterije koje nitko u svijetu ne može zadovoljavati u ratnim uvjetima.Takvi ljudi su opasni neprijatelji Hrvatske, pa bili oni i u samom DORH-u, ili pravosudnim tijelima, ili u vrhu hrvatske politike.

Kolateralne žrtve su sastavni dio rata,a po broju takvih HV je imao minoran, najmanji broj na svijetu, te zato pravosuđe u RH ima najhitniji zadatak progoniti agresore, a ne hrvatske zapovjednike koji nisu bili njegovateljice agresorske bande i njenih suradnika, jataka, nego su se bavili svojim ratnim zadaćama i borbom za opstanak vlastitog naroda i države.

Dosta nam je dvostrukih kriterija i državnih institucija koje rade specijalnoratovske zadatke protiv RH, koje rade kao da su agresorske ekspoziture: od DORH-a, sudova, policije, političara , nevladinih udruga, novinaraša, memorandumaša, HRT-a,..

Neprijateljsko je ono pravosuđe, koje žrtvi tjera "mak na konac", proganja zapovjednike zbog "zapovjedne odgovornosti“, a agresore pušta da slobodno žive nakon počinjenja najgorih ratnih zločina nad vlastitim narodom.
DORH se takvim svojim djelovanjem i vođenjem agresorskih pravosudnih napada na hrvatske branitelje promovirao u najvećegi najopasnijeg neprijatelja suverene RH, u najpouzdanijeg priajtelja agresorske države na RH.I odgovoran je za sramotnu pravnu jurisdikciju Srbije koja eliminira i uništava hrvatrske branitelje i hrvatsku državu.
Zato nam silovatelji i ubojice slobodno šetaju Vukovarom. Zato nema ratne odštete.
Čudim se se što ljudi nisu uzeli pravdu u svoje ruke. Ako ne dočekaju tu svoju pravdu kroz institucije, pitanje je kada će „puknuti“!
Tomislav Merčep je bio i ostao na pravoj strani, dok je veliki dio pravosuđa i politike u RH na pogrešnoj strani

Tko je glasao

od Augustina

Zagovornik sam tradicionalističke, a ne modernističke verzije prava o ratnim zločinima.

Mogao bi sada pričati da je još Sveti Augustin rekao da vojnik koji počini zločin/grijeh nije kriv ako ga je počinio na osnovu naređenja svog zapovjednika, ali bolje da se prebacim u sadašnjost.

Ponovno ti kažem da kod mene nema razlike između država, nacija i naroda kada govorimo o ovom pitanju.

Svaki zločin koji izvrši vojna (ili paravojna) osoba/jedinica nad civilima i zarobljenim protivničkim regularnim vojnicima predstavlja ratni zločin.

Kada govorimo o Hudoj jami (i drugim sličnim mjestima) red je da te podsjetim da od završetka Drugog svjetskog rata prošlo više od 70 godina. Kome bi mi danas trebali suditi ?
Tko je od onih koji su ubijali u Jasenovcu ili Hudoj jami danas živi ili se možda zalažeš da glumimo Ukrajince koji su osudili Staljina 2010 godine (ako ne griješim) pa im se cijeli svijet smijao !?

Mi se trebamo usmjeriti na budućnost i što poduzeti da Hrvati ne bježe iz Hrvatske. Prilično često mi padne na pamet da oni koji govore ponovno i ponovno o partizanima i ustašama spadaju u petu kolonu koja nam odvlači pažnju kako Hrvati ne bi vidjeli u kojem smjeru ide Hrvatska.

Tko je glasao

Hrvatska je i dalje u raljama komunističke ideologije

Tko je od onih koji su ubijali u Jasenovcu ili Hudoj jami danas živi ili se možda zalažeš da glumimo Ukrajince koji su osudili Staljina 2010 godine (ako ne griješim) pa im se cijeli svijet smijao !?Hrvatska treba osuditi najodgovornijeg za Hudu jamu, Tezno, Pečovnik..., za ubijanje i progon folksdojčera, civila, vojnika... bez ikakva suđenja, ...za Goli otok, za ubojstvo A. Hebranga - a to je zločinac J. B. Tito.

Potrebno je znati istinu i prenositi istinu, jer u RH Titovi sljedbenici lažima zagorčavaju sadašnjost.
Isti ti, koji u DR trže apsolutnu čistoću HV-a i božansku pravdu, relativiziraju i omalovažavaju zločine nad hrvatskim stanovništvom nakon WW2.

Kao što je potrebno rehabilitirati nevine, tako je potrebno osuditi svaki zločin, pa i onaj komunistički.
Tada se u Zagrebu ne bi moglo dogoditi da se križaju Ulica A. Hebranga i Trg (ubojice) J.B. Tita.

Mi se trebamo usmjeriti na budućnost i što poduzeti da Hrvati ne bježe iz Hrvatske. Prilično često mi padne na pamet da oni koji govore ponovno i ponovno o partizanima i ustašama spadaju u petu kolonu koja nam odvlači pažnju kako Hrvati ne bi vidjeli u kojem smjeru ide Hrvatska.Danas se u novinama, mislim u Večernjem ljistu pojavio jedan naslov koji glasi ovako: "Umjesto ideologije lustrirajmo korupciju."

Autorici Ivani....nije jasno da bez lustracije ideologije nema ni lustracije korupcije, debalkanizacije DORH-a, pravosuđa, Ustavnog suda, MUP-a, ....Porezne uorave koja pogoduje Todoriću, Tedeskiju, drugovima, socijalističkim tehnomenadžerima i njihovim sinovima koji su pretvorili Hrvatsku u svoj feud.

Sve socijalističke države koje su provele barem djelomičnu lustraciju otišle su puno dalje u demokraciji i ekonomiji od RH.

Hrvatska je i dalje u raljama komunističke ideologije, UJDI-jevaca s FF, nelustriranoga pravosuđa, ljudi iz bivšeg sustava, komunističkih piskarala iz komunističkih medija, HAVC-a koji služi za optuživanje vlastite države, Vijeće za elektroničke medije i M. Rakić...

Ti najčešće spadaju u petu kolonu koja nam odvlači pažnju kako Hrvati ne bi vidjeli u kojem smjeru ide Hrvatska.

Isti glasno viču: "Držite lopove!", a sami su lopovi.

Takvi provode i ovu kvazi-pravdu, takvi su bili najglasniji apologeti Haškoga suda, takvi su najglasniji agitatori licemjerne pravde i dvostrukih kritrija.

Tko je glasao

Oprezno ću samo dodati da je 27 000 partizanskih mirovina

samo nešto malo manje od braniteljskih, dakle kandidata za kažnjavanje bi trebalo biti, da ih je pet, pet. A znao sam i pročitati da je neki dokazani partizanski ubojica živ i da prima visoku mirovinu, ali mu nitko ništa ne smije jer je antifa masovni ubojica, to nije kažnjivo. Btw, ako nema partizana tko ubire 72 godine nakon završetka ww2 27 000 mirovina?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

rat

Američki građanski rat se vodio između 1861 i 1865 godine.

Posljednju ratnu mirovinu na osnovi Američkog građanskog rata SAD je isplatio 2003 godine:

Last Yankee war widow dies

Znači ako se držimo ovoga Hrvatska će zadnju partizansku mirovinu isplatiti negdje 2080 godine.

Očekujem da je velika većina onih koji danas primaju partizanske i domobranske (ili kako li se već zovu) mirovine tada imala ispod 20 godina.

Od onih starijih tu ima zanimljivih osoba, ali da li smo spremni suditi drugom premijeru Republike Hrvatske ili pokrenuti slučajeve koji se tiču na primjer 32 divizije ?

Tek kada se na ta dva vrlo osjetljiva pitanja odgovori onda možemo dalje....

Tko je glasao

Naravno da smo spremni suditi tom nitkovu.

Pa tko je on da se njemu ne sudi? Osim zločinac, naravno. Ako i je imao zasluga devedesetih zašto bi on bio izuzetak od ostalih koji su imali više zasluga od njega pa ipak za neke druge stvari služili dugogodišnje kazne? Sve smo spremni i svaki zločin je zločin.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ubojice Hrvata, njihovu djecu i unuke još hrane plaće za zločin

Među tih 27000 mirovina ima podosta onih koje su nasljedne i koje primaju djeca, pa i unuci Titovih krvnika.

Koje li groteske: hrvatska plaća mnogim unucima i djeci najgorih ubojica hrvatskog naroda, djeci i unucima koljača i krvoloka koji su napunili Hude jame, Tezno, ...!?

Upravo takva djeca i unuci mahom su među agresivnim lijevofašistima- bore se za svoje pravo za egzistenciju na razaranju Hrvatske.

Tko je glasao

Uz sve ostalo ovo si odlično primjetila

Da je takvom nelustriranom sudstvu i DORH-u stalo do srpskih žrtava procesuirali bi najveći zločin prema srpskom stanovništvu u DR: tenkovsko gaženje srpskih civila u kojemu je stradao 81 civil. Ali taj slučaj jugopatološko pravosuđe u RH ne želi procesuirati, jer na njemu ne mogu kažnjavati Hrvate i provoditi memorandumaške ideje, budući su gazitelji Srba s tenkovima, bili pobunjeni Srbi. Taj primjer pokazuje svu bijedu pravosudnih jugokadrova u RH koji hrvatske žrtve tretira kao manje vrijedne, ali i one srpske žrtve koje ne mogu iskoristiti za optuživanje Hrvatske i za velikosrpske probitke.

"Naša vlast" iz nekog čudnog razloga smatra da nema ingerencije nad narodom robovlasnika i krvavih ubojica kojima su i popovi koji su osobito voljeli klati ljude svetci, toliko o vrijednostima tog šupačkog naroda... pa im tako nije ni palo na pamet pokrenuti postupak protiv gamadi koja je sravnila sa zemljom svoje civile samo da pobegnu od Božje vojske.

Ukoliko netko ima nešto protiv da narod koljača nazivam šupačkim molim da se obrati Lekoviću da mu Leković objasni da je takvo vrijeđanje doseg civilizacije i da su oni koji imaju nešto protiv toga fašisti.

Tomislav Merčep je svetac u usporedbi sa komandantom saniteta u Vukovaru kad su ga okupirali, Stanimirovićem. Stanimirović je, ako ništa drugo, odgovoran po zapovjednoj odgovornosti za pokolj ranjenika i osoblja bolnice, a odovodio je i osobno ranjenike na pogubljenja, dokazano. I nikom ništa. No svaki zločin prije ili kasnije stigne na naplatu. Što se mene tiče to više nisu ljudi, nisu nikad ni bili, i kad nas četnici iz Četničke Džamahirije uskoro napadnu trebamo iimati na umu da oni koji nas napadaju i žele uništiti nisu ljudska bića. Nije do nas, nije nikad ni bilo, ali se braniti svim raspoloživim sredstvima imamo pravo i po ljudskim i po Božjim zakonima. I hoćemo!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Novi dnevnici

 1. ŠEF ministarstva Dobrović bi ministarstvo širio od aluzija komentara 0
 2. Tomislav Merčep je bio i ostao na pravoj strani, dok je veliki dio pravosuđa i politike u RH na pogrešnoj strani od ppetra komentara 9
 3. HND bizarni agitprop van svakog razuma i zakona / Novosti – Hrvatska nije vaša država od Laganini komentara 7
 4. Stranka PETICIJA od mAjAdrK1IO komentara 14
 5. Indijska vlada najavljuje da bi se do 2024. mogla potpuno okrenuti obnovljivima od Zoran Oštrić komentara 15
 6. ŠEFovi hoće drugima NE plaćeno umiranje od aluzija komentara 0
 7. Proročanstvo od petarbosni4 komentara 14
 8. "Zašto sam napustio ljevicu" od MKn komentara 23
 9. PSIHIJATRI I PACIJENTI od mAjAdrK1IO komentara 2
 10. budućnost bit će kasno SUTRA razumjeti od aluzija komentara 1
 11. Prava hoće, kune hoće, upravljati hoće, obaveze neće? "Predsjednice odjebite" piše čoban Vojković sa indexa od Laganini komentara 49
 12. Kreatori smrti i zločina od otpisani komentara 57
 13. O banalnosti zla / Bernardić: SDP-u je mjesto na proslavi genocida nad Hrvatima od Laganini komentara 7
 14. Hribar: Ne priznaje etiku, pravosuđe i sudove i osobito zakone RH, priznaje samo sud partije od Laganini komentara 11
 15. Očekujte neočekivano: Pad potražnje za fosilnim gorivima već u 2020-ima? od Zoran Oštrić komentara 2
 16. Kada naivnost prelazi u lopovluk od acinum komentara 8
 17. Kako će funkcionirati svijet, u kojem Amerika više nije prvi policajac, prvi nasilnik i prvi rasipnik? od Zoran Oštrić komentara 27
 18. kapitalistički lopovluk kako živimo od aluzija komentara 0
 19. Donald Trump je uspješno promovirao SAD kao drugu svjetsku silu od Zoran Oštrić komentara 3
 20. Kreatori mržnje od boltek komentara 36
 21. ŠEFovanje ŠEFova od aluzija komentara 0
 22. Dinko Cvitan, DORH, A. Lalovac i „ Dan kada je Tovarnik plakao“ od ppetra komentara 3
 23. Iluzija i fantazija dementnog komunjare od otpisani komentara 28
 24. Živi i/ili umri u tuđini od otpisani komentara 2
 25. „… and Yugoslavia“ od Feniks komentara 6

Tko je online

 • aluzija

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 1
 • Gostiju: 28

Novi korisnici

 • mAjAdrK1IO
 • F1
 • valentino
 • justiceforall
 • sandy199