Tagovi

Svaki tjedan – referendum jedan

Možda je netko mislio da ću se oboriti na rezultat ovog referendum. Neću! Konačno se pokazala prava istina: oko 900.000 Hrvata je ostvarilo svoj san – da budi isti kao Srbi, odnosno da se to i zapiše u ustavu. Naime, među zemljama koje imaju ustav baš kao što je novi Markičkin ustav su na prvom mjestu Srbija i Crna Gora (sa malim dodatkom Bjelorusije, velike demokracije kakvu Markička i ostali talibani priželjkuju).

Neću. Samo ću najaviti nove referendume koji očekuju ovaj napaćeni narod. Najprije, svakako, zabrana čirilice. Zatim, dakako, zabrana kineskog pisma. I to mora ući u ustav da neki nadobudni Kinez ne zatraži da se na zgradi općinske skupštine neke od naših općina (sa 132 stanovnika) natpis napiše i kineskim ideogramima. Markička priprema nove referendum. Najprije o zabrani pobačaja. Ima silnu podršku svih ginekologa (čim pobačaj bude zabranjen, cijene će skočiti u nebo), ali i crkve. Slijedi zatim zabrana rastave braka. Pa uvođenje vjerske policije koja će nedjeljom upadati u kuće i stanove i nevjernike privoditi k misi. Naravno i referendum o uvođenju (odnosno vraćanju) crkvene desetine. Taj je popularni porez u srednjem vijeku toliko veselio seljake da su ga oduševljeno plaćali, a jedan od njih, mislim da se zvao Matija, čak se i samozapalio pa se zatim i okrunio užarenom krunom.

Dakle ništa loše o referendumima. Neka ih. Svaki tjedan – referendum jedan. Pa to ne košta puno. Okruglo – 50 milijuna po komadu, odnosno godišnje tek nešto više od 2,5 miljarde. Pa nećemo valjda trošiti na otvaranje novih radnih mjesta kako bi naš napaćeni narod tjerali da rade za strane poduzetnike i domaće izdajice. Ili da otvaramo dječje vrtiće i škole u kojima ionako kvare djecu. Naprijed u referendume!

Zato predlažem da se sustav organizacije referendum promijeni. Umjesto 450.000 potpisa, predlažem da svaka stranka, udruga, grupa građana, akcija ili udruženi zločinački pokret koji žele referendum otvori u banci račun i na njega uplati 100.000 kuna. Za početak. Zatim smiju pokrenuti prikupljanje – novca. Naime, umjesto da se potpiše i upiše svoj JMBG ili OIB ili neki drugi broj kojeg u međuvremenu (uz ogromne troškove) uvedu naši vrijedni činovnici, uplati 100 kuna. Kada se na računu sakupi više od 45 milijuna kuna (uz onih početnih 100.000) referendum se može organizirati. Račun je plaćen i ministar financija ne mora ponovo putovati bespućima povijesne zbiljnosti Amerike ili Evrope kako bi dobavio nešto jeftiniji novi kredit da otplati sve dugove svoje i ranijih administracija nego će vrli ljubitelji referendum sami vrlo lako i elegantno platiti svoj referendumski hobi.

Bilježim se sa štovanjem. Nadam se da će moj prijedlog naići na podršku pollitikanata svih uvjerenja, pa može na referendum (dok ga još plaća cijeli narod pa i oni koji nisu glasali a i neće).

Komentari

Žaki

Ne vrijeđaj građane Hrvatske titulirajući ih sa talibanima. Takav način javne komunikacije nije primjeren. Građani Hrvatske su rekli NE ovoj vlasti, i to je sve.U svojoj zemlji imaju pravo direktnom demokracijom štiti sebe od sluga stranih interesa, u što se je pretvorila naša vlast.

Tko je glasao

Građani Hrvatske su rekli NE

Građani Hrvatske su rekli NE ovoj vlasti
Svaki listić koji bi imao dodatne znakove osim zaokruženog isključivo jednog od odgovora se smatra nevažećim.

Odnosno, napišeš "NE ovoj vlasti!" na listić, a ovi iz komisije prevedu kao "Protiv referendumskom pitanju".

Tko je glasao

fudzbalersko zaokruživanje

Tako je i Joe uz "ZA" nadopisao "DOM", pa sve zaokružio, ali mu je listić proglašen nevažećim...

Tko je glasao

Joe je zaokružio izlog od 25

Joe je zaokružio izlog od 25 keka, recimo kao lik koji bi zažvalio Karamarka na biralištu.

Tko je glasao

izlog

Iz izloga B biram peglu, prepariranu voluharicu i Fomu na napuhavanje.

Tja, kako ste ozbiljni, užas jedan. Zijev.

Tko je glasao
Tko je glasao

Konačno se pokazala prava

Konačno se pokazala prava istina: oko 900.000 Hrvata je ostvarilo svoj san – da budi isti kao Srbi, odnosno da se to i zapiše u ustavu. Ovako govore oni koji su tamburali po ZZP-u. Uglavnom velikosrbi i Jugoslaveni, i s pollitike.

A Vukovar je preko 80 % glasovao ZA.

Dakle, slažu se po pitanju braka i Srbi i Hrvati, jer su protiv političkih "homodžamahirijskih ajatolaha" koji im pokušavaju nametnuti ono što je suprotno tradiciji, vjeri, ljudskoj prirodi i jednih i drugih.

A sada sitni vjernici-homotalibani, svojim pisanijama potvrđuju da su u svojim homodogmama vjerni sljedbenici homodžamahirijekih ajatolaha" u "pokatoličenoj i pravoslaviziranoj jazbini" punoj katolika i pravoslavaca i drugih vjernika, osim homotalibana, pa sada katolike ismijavaju kako su jednaki "nazadnim" Srbima, iz čijeganazadnoga društva trebaju otići prigrlivši homodžamahiriju.

Ma opaki su ti homotalibani, i politički homoajatolasi, pa se igraju našim Srbima tako da ih "štite", kada to njima odgovara, a bacaju -izrugujući se katolicima kada se slože s pravoslavcima i Srbima, po nekome zajedničkome pitanju.

Trebaju se dobro zamisliti tko ih to šttiti i kako ih štiti kada ih omalovažavaju, omalovažavajući Hrvate i katolike govoreći im kako su isti kao "nazadni Srbi" u Srbiji.

Ma može kod tih "homodžamahirijskih ajatolaha" kako im kada zatreba- žrtvovati hrvatske Srbe stavljajući ih nasuprot hrvatskome narodu kada im zatreba (ćirilica) i uvažavati čak i zločine činjene u ime tih Srba, a kada im zatreba opet ih žrtvovati kao "smeće" kojemu Hrvati ne trebaju nalikovati niti s kime se trebaju u mišljenjima slagati-u pitanju homodžamahirijskih dogmi.

Za razliku od njih hrvatski narod se sa Srbima samo ne slaže po pitanju Velike Srbije i državnosti RH, a po ostalim pitanjima se sasvim dobro slažemo- pa i ovome oko braka kao zajednice muškarca i žene.

Neka pati koga smeta Hrvati i Srbi su za brak kao zajednicu muškarca i žene, a složili bi se i na mnogim drugim pitanjima da homodžamahirijski ajatolasi ne mute vodu kako bi nas stavili jedne prema drugima i pokrali što pripada i nama i njima.

Drago mi je što se po ovom pitanju ne razlikujemo, ali razlikujemo od "homodžamahirijskih ajatolaha".

ps.
Sve ove "teške" riječi usvojene su, zbog stilskoga izražaja, od ugrožene homomanjine i njenih "homojanjičarskih" medija, a koja si uzima za pravo vrijeđati analognim konstrukcijma( katolička džamahirija, katolički talibani, pokatoličena jazbina, teroristi,." nazadni Srbi iz Srbije",...) i katolike, i pravoslavce, i muslimane, i džamahirije, i talibane, jer su "ugroženi"-sami tvrde "kao Židovi" (izjednačavanje A.Eichmanna sa Željkom Markić, pa sada hrvatska trobojnica sa svastikom s crveno-bijelim kvadratićima na njoj- blasfemija koju si dozvoljavaju "Crvene homobrigade"-pod maskom ugroženosti).

I Mađarska i još neke države su uvele u Ustav udentične definicije, ali oni nemaju takve džamahirijske ajatolahe u vlasti da bi Mađari trpjeli toliki homotalibanski teror od njih.

Oni imaju svoga državljanina Viktora Orbana koji cijeni vlastiti narod i ne natura im homodžamahirijsku vjeru, jer Mađari imaju.

Hrvati i ostali građani u RH vidjeli su kako je gotovo sva politička "elita" javno potvrdila svoje vjerovanje u homodžamahirijske dogme. I još se čude što su i u Vukovaru ostali sami!?

Opet ih je narod ostavio na suprotnoj strani.))
Tko će odgovarati za te propuste)))?

Dnevnik ti je smeće koje Hrvate potiče da se trebaju osjećati "više vrijednima" od Srba iz Srbije, a to je čisti fašizam iznikao iz potreba homodžamahirijskih ajatolaha.

A kukasti križ, obojen duginim bojama, s pravom bi, po njihovim valstitim kriterijima, pripadao na zastavu duginih boja, jer se na valovima lažne ugroženosti homomanjine, izrodio najgori (homo)fašizam koji bi prisilio većinu na život bez demokracije, u kojemu homofašistička manjina diktira većini čak i što je brak i tko su roditelji , umjesto oca i majke!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Novi dnevnici

 1. Zna Indijanac ali ne zna Plenković!!!! od otpisani komentara 39
 2. Obranimo HEP, ne dajmo naše svjetlo onima koji bi ga odnijeli drugima! od ppetra komentara 7
 3. president Trump od Zlatno doba kap... komentara 6
 4. Pernarov teror ima dalekosežne posljedice po Hrvatsku / Domovinski zakon i Domovinska sigurnost jedini jamac stabilnosti od Laganini komentara 21
 5. Human Rights Watch, slučajno ili namjerno, pridružuje se naci-četničkom hibridnom ratu Četničke Džamahirije protiv Hrvatske od Laganini komentara 7
 6. Godina boli od otpisani komentara 5
 7. Plenković nastavlja izgubljenu Arbitražu s MOL-om, da bi krivnju za 5 milijardi kuna gubitka svalio s MOST-a i B.Petrova na HDZ od ppetra komentara 49
 8. NAŠA MISIJA od petarbosni4 komentara 1
 9. ŠEFovi reformiraju Republiku Hrvatsku od aluzija komentara 2
 10. Hrvatski nacionalni interes i kako ga steći od Feniks komentara 42
 11. Vrh HDZ-a onemogućava HDZ-u preuzimanje vlasti od ppetra komentara 3
 12. Može li Trump doživjeti i preživjeti inauguraciju od sjenka komentara 17
 13. Kao i hrvatsku državu, INU je prodala detuđmanizacija od MKn komentara 15
 14. Putevi i stranputice: Dvije godine mandata Kolinde Grabar Kitarović od sm komentara 6
 15. Fašizacija hrvatskog društva nesmetano napreduje od Feniks komentara 12
 16. Svemir je integralni organizam; uključuje i Kolindu od bube komentara 6
 17. Leakovina - Autodanuncijada - Nije li ljevica preživjela dovoljan broj 'Markovina'? od doza komentara 4
 18. iskustvo proizvodi vrijednost preživljavanja od aluzija komentara 0
 19. Božo Petrov i MOST napravili su 250 puta veću štetu RH, nego Hanžeković svojim ovrhama i spinovima od ppetra komentara 22
 20. Stop formatiranju diskova od robot komentara 13
 21. čovjek (SLUGA) MORA biti pokoran i poslušan čovjeku (ŠEF) od aluzija komentara 0
 22. dama s hermelinom i još 86 000 umjetnina od indian komentara 7
 23. Šteta od preko 5 milijardi kn građanima RH, traži ostavku Bože Petrova i hitnu akciju DORH-a od ppetra komentara 14
 24. Je li 2016. za Hrvatsku prijelomna godina? od vkrsnik komentara 11
 25. Politika Donalda Trumpa: ako su znanstvene činjenice suprutne mojoj politici, treba ukinuti znanost od Zoran Oštrić komentara 23

Najkomentiraniji dnevnici

Tko je online

 • indian
 • Skviki

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 2
 • Gostiju: 46

Novi korisnici

 • F1
 • valentino
 • justiceforall
 • sandy199
 • Puležan