Tagovi

Svaki tjedan – referendum jedan

Možda je netko mislio da ću se oboriti na rezultat ovog referendum. Neću! Konačno se pokazala prava istina: oko 900.000 Hrvata je ostvarilo svoj san – da budi isti kao Srbi, odnosno da se to i zapiše u ustavu. Naime, među zemljama koje imaju ustav baš kao što je novi Markičkin ustav su na prvom mjestu Srbija i Crna Gora (sa malim dodatkom Bjelorusije, velike demokracije kakvu Markička i ostali talibani priželjkuju).

Neću. Samo ću najaviti nove referendume koji očekuju ovaj napaćeni narod. Najprije, svakako, zabrana čirilice. Zatim, dakako, zabrana kineskog pisma. I to mora ući u ustav da neki nadobudni Kinez ne zatraži da se na zgradi općinske skupštine neke od naših općina (sa 132 stanovnika) natpis napiše i kineskim ideogramima. Markička priprema nove referendum. Najprije o zabrani pobačaja. Ima silnu podršku svih ginekologa (čim pobačaj bude zabranjen, cijene će skočiti u nebo), ali i crkve. Slijedi zatim zabrana rastave braka. Pa uvođenje vjerske policije koja će nedjeljom upadati u kuće i stanove i nevjernike privoditi k misi. Naravno i referendum o uvođenju (odnosno vraćanju) crkvene desetine. Taj je popularni porez u srednjem vijeku toliko veselio seljake da su ga oduševljeno plaćali, a jedan od njih, mislim da se zvao Matija, čak se i samozapalio pa se zatim i okrunio užarenom krunom.

Dakle ništa loše o referendumima. Neka ih. Svaki tjedan – referendum jedan. Pa to ne košta puno. Okruglo – 50 milijuna po komadu, odnosno godišnje tek nešto više od 2,5 miljarde. Pa nećemo valjda trošiti na otvaranje novih radnih mjesta kako bi naš napaćeni narod tjerali da rade za strane poduzetnike i domaće izdajice. Ili da otvaramo dječje vrtiće i škole u kojima ionako kvare djecu. Naprijed u referendume!

Zato predlažem da se sustav organizacije referendum promijeni. Umjesto 450.000 potpisa, predlažem da svaka stranka, udruga, grupa građana, akcija ili udruženi zločinački pokret koji žele referendum otvori u banci račun i na njega uplati 100.000 kuna. Za početak. Zatim smiju pokrenuti prikupljanje – novca. Naime, umjesto da se potpiše i upiše svoj JMBG ili OIB ili neki drugi broj kojeg u međuvremenu (uz ogromne troškove) uvedu naši vrijedni činovnici, uplati 100 kuna. Kada se na računu sakupi više od 45 milijuna kuna (uz onih početnih 100.000) referendum se može organizirati. Račun je plaćen i ministar financija ne mora ponovo putovati bespućima povijesne zbiljnosti Amerike ili Evrope kako bi dobavio nešto jeftiniji novi kredit da otplati sve dugove svoje i ranijih administracija nego će vrli ljubitelji referendum sami vrlo lako i elegantno platiti svoj referendumski hobi.

Bilježim se sa štovanjem. Nadam se da će moj prijedlog naići na podršku pollitikanata svih uvjerenja, pa može na referendum (dok ga još plaća cijeli narod pa i oni koji nisu glasali a i neće).

Komentari

Žaki

Ne vrijeđaj građane Hrvatske titulirajući ih sa talibanima. Takav način javne komunikacije nije primjeren. Građani Hrvatske su rekli NE ovoj vlasti, i to je sve.U svojoj zemlji imaju pravo direktnom demokracijom štiti sebe od sluga stranih interesa, u što se je pretvorila naša vlast.

Tko je glasao

Građani Hrvatske su rekli NE

Građani Hrvatske su rekli NE ovoj vlasti
Svaki listić koji bi imao dodatne znakove osim zaokruženog isključivo jednog od odgovora se smatra nevažećim.

Odnosno, napišeš "NE ovoj vlasti!" na listić, a ovi iz komisije prevedu kao "Protiv referendumskom pitanju".

Tko je glasao

fudzbalersko zaokruživanje

Tako je i Joe uz "ZA" nadopisao "DOM", pa sve zaokružio, ali mu je listić proglašen nevažećim...

Tko je glasao

Joe je zaokružio izlog od 25

Joe je zaokružio izlog od 25 keka, recimo kao lik koji bi zažvalio Karamarka na biralištu.

Tko je glasao

izlog

Iz izloga B biram peglu, prepariranu voluharicu i Fomu na napuhavanje.

Tja, kako ste ozbiljni, užas jedan. Zijev.

Tko je glasao
Tko je glasao

Konačno se pokazala prava

Konačno se pokazala prava istina: oko 900.000 Hrvata je ostvarilo svoj san – da budi isti kao Srbi, odnosno da se to i zapiše u ustavu. Ovako govore oni koji su tamburali po ZZP-u. Uglavnom velikosrbi i Jugoslaveni, i s pollitike.

A Vukovar je preko 80 % glasovao ZA.

Dakle, slažu se po pitanju braka i Srbi i Hrvati, jer su protiv političkih "homodžamahirijskih ajatolaha" koji im pokušavaju nametnuti ono što je suprotno tradiciji, vjeri, ljudskoj prirodi i jednih i drugih.

A sada sitni vjernici-homotalibani, svojim pisanijama potvrđuju da su u svojim homodogmama vjerni sljedbenici homodžamahirijekih ajatolaha" u "pokatoličenoj i pravoslaviziranoj jazbini" punoj katolika i pravoslavaca i drugih vjernika, osim homotalibana, pa sada katolike ismijavaju kako su jednaki "nazadnim" Srbima, iz čijeganazadnoga društva trebaju otići prigrlivši homodžamahiriju.

Ma opaki su ti homotalibani, i politički homoajatolasi, pa se igraju našim Srbima tako da ih "štite", kada to njima odgovara, a bacaju -izrugujući se katolicima kada se slože s pravoslavcima i Srbima, po nekome zajedničkome pitanju.

Trebaju se dobro zamisliti tko ih to šttiti i kako ih štiti kada ih omalovažavaju, omalovažavajući Hrvate i katolike govoreći im kako su isti kao "nazadni Srbi" u Srbiji.

Ma može kod tih "homodžamahirijskih ajatolaha" kako im kada zatreba- žrtvovati hrvatske Srbe stavljajući ih nasuprot hrvatskome narodu kada im zatreba (ćirilica) i uvažavati čak i zločine činjene u ime tih Srba, a kada im zatreba opet ih žrtvovati kao "smeće" kojemu Hrvati ne trebaju nalikovati niti s kime se trebaju u mišljenjima slagati-u pitanju homodžamahirijskih dogmi.

Za razliku od njih hrvatski narod se sa Srbima samo ne slaže po pitanju Velike Srbije i državnosti RH, a po ostalim pitanjima se sasvim dobro slažemo- pa i ovome oko braka kao zajednice muškarca i žene.

Neka pati koga smeta Hrvati i Srbi su za brak kao zajednicu muškarca i žene, a složili bi se i na mnogim drugim pitanjima da homodžamahirijski ajatolasi ne mute vodu kako bi nas stavili jedne prema drugima i pokrali što pripada i nama i njima.

Drago mi je što se po ovom pitanju ne razlikujemo, ali razlikujemo od "homodžamahirijskih ajatolaha".

ps.
Sve ove "teške" riječi usvojene su, zbog stilskoga izražaja, od ugrožene homomanjine i njenih "homojanjičarskih" medija, a koja si uzima za pravo vrijeđati analognim konstrukcijma( katolička džamahirija, katolički talibani, pokatoličena jazbina, teroristi,." nazadni Srbi iz Srbije",...) i katolike, i pravoslavce, i muslimane, i džamahirije, i talibane, jer su "ugroženi"-sami tvrde "kao Židovi" (izjednačavanje A.Eichmanna sa Željkom Markić, pa sada hrvatska trobojnica sa svastikom s crveno-bijelim kvadratićima na njoj- blasfemija koju si dozvoljavaju "Crvene homobrigade"-pod maskom ugroženosti).

I Mađarska i još neke države su uvele u Ustav udentične definicije, ali oni nemaju takve džamahirijske ajatolahe u vlasti da bi Mađari trpjeli toliki homotalibanski teror od njih.

Oni imaju svoga državljanina Viktora Orbana koji cijeni vlastiti narod i ne natura im homodžamahirijsku vjeru, jer Mađari imaju.

Hrvati i ostali građani u RH vidjeli su kako je gotovo sva politička "elita" javno potvrdila svoje vjerovanje u homodžamahirijske dogme. I još se čude što su i u Vukovaru ostali sami!?

Opet ih je narod ostavio na suprotnoj strani.))
Tko će odgovarati za te propuste)))?

Dnevnik ti je smeće koje Hrvate potiče da se trebaju osjećati "više vrijednima" od Srba iz Srbije, a to je čisti fašizam iznikao iz potreba homodžamahirijskih ajatolaha.

A kukasti križ, obojen duginim bojama, s pravom bi, po njihovim valstitim kriterijima, pripadao na zastavu duginih boja, jer se na valovima lažne ugroženosti homomanjine, izrodio najgori (homo)fašizam koji bi prisilio većinu na život bez demokracije, u kojemu homofašistička manjina diktira većini čak i što je brak i tko su roditelji , umjesto oca i majke!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Novi dnevnici

 1. ŠEFovski rashod (bez obzira na prihod) od aluzija komentara 0
 2. Im Süd-Osten nichts Neues od Feniks komentara 5
 3. ŠEFovi programiraju ubrzati humane ciljeve od aluzija komentara 0
 4. Uputa za borbu protiv loših sudaca/1 od rodjen komentara 1
 5. Resident Evil: HAVC Afterlife od Laganini komentara 24
 6. NATO je preskup i suvišan u mirovanju od aluzija komentara 0
 7. ŠEF ministarstva Dobrović bi ministarstvo širio od aluzija komentara 0
 8. Tomislav Merčep je bio i ostao na pravoj strani, dok je veliki dio pravosuđa i politike u RH na pogrešnoj strani od ppetra komentara 32
 9. HND bizarni agitprop van svakog razuma i zakona / Novosti – Hrvatska nije vaša država od Laganini komentara 18
 10. Stranka PETICIJA od mAjAdrK1IO komentara 14
 11. Indijska vlada najavljuje da bi se do 2024. mogla potpuno okrenuti obnovljivima od Zoran Oštrić komentara 15
 12. ŠEFovi hoće drugima NE plaćeno umiranje od aluzija komentara 0
 13. Proročanstvo od petarbosni4 komentara 14
 14. "Zašto sam napustio ljevicu" od MKn komentara 23
 15. PSIHIJATRI I PACIJENTI od mAjAdrK1IO komentara 2
 16. budućnost bit će kasno SUTRA razumjeti od aluzija komentara 1
 17. Prava hoće, kune hoće, upravljati hoće, obaveze neće? "Predsjednice odjebite" piše čoban Vojković sa indexa od Laganini komentara 51
 18. Kreatori smrti i zločina od otpisani komentara 97
 19. O banalnosti zla / Bernardić: SDP-u je mjesto na proslavi genocida nad Hrvatima od Laganini komentara 7
 20. Hribar: Ne priznaje etiku, pravosuđe i sudove i osobito zakone RH, priznaje samo sud partije od Laganini komentara 11
 21. Očekujte neočekivano: Pad potražnje za fosilnim gorivima već u 2020-ima? od Zoran Oštrić komentara 2
 22. Kada naivnost prelazi u lopovluk od acinum komentara 8
 23. Kako će funkcionirati svijet, u kojem Amerika više nije prvi policajac, prvi nasilnik i prvi rasipnik? od Zoran Oštrić komentara 27
 24. kapitalistički lopovluk kako živimo od aluzija komentara 0
 25. Donald Trump je uspješno promovirao SAD kao drugu svjetsku silu od Zoran Oštrić komentara 3

Tko je online

 • indian

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 1
 • Gostiju: 33

Novi korisnici

 • mAjAdrK1IO
 • F1
 • valentino
 • justiceforall
 • sandy199