Tagovi

Ne izlazite na izbore, glasujte nogama!

Društvo hrvatskih političkih zatvorenika „Goli Otok“ poziva građane RH da ne izlaze na birališta 10 sječnja, jer su izbori za predsjednika RH manipulirani i namješteni.
Kako bi ostvarili odlučujući utjecaj na svekoliku vlast i daljnjih 5 godina, hrvatski komunisti i suradnici tajnih jugoslovenskih službi u natjecanju za predsjednika države osigurali su svojim ucijenjivim igračima Bandiću i Josipoviću, „finale“. Hrvatski demokrati su praktički prisiljeni birati između UDBE i KOS-a. U takvoj konstalaciji političkih snaga, građanima svjesnim da samo korjenite promjene mogu Hrvatsku izvući iz katastrofalne društvene krize stvorene komunističko-udbaškim orgijanjem u zadnjih 20 godina, ne preostaje ništa drugo nego da pokažu svojim ne izlaskom na izbore, da ne pristaju na ulogu „birača“ koju će birati manje zlo. Zlo je zlo a naš izbor je Dobro, i zato hrvatski politički zatvorenici poručuju građanima RH, „apstinirajte, ne izlazite na izbore i pokažite Bandi da ne želite sudjelovati u njihovom zločinačkom igrokazu.
Nama je jasno da u RH postoji demokratska većina koja prihvata civilizacijske europske vrijednosti, te da bi ta većina i pobjedila na izborima da ovi nisu manipulirani i pokradenim novcem kupljeni. Jasno nam je da su pristup tim novcima imali kriminalci koji su naprosto animirani na krađu i otimačinu. 'Ndrangheta KOS-a i UDBE zavjetom šutnje odoljeva već 20 godina povjesnoj političkoj smjeni a u tom svom pothvatu nisu joj bila strana kontrola medija, usmjeravanje ,prigušivanje a ni ucjene i ubojstva.
Ne gasajte, ostanite doma, demonstrativno uništite listić i pokažite da postoji poštena Hrvatska kojom se neda manipulirati, ili jednostavno pođite u šetnju -glasujte nogama!
1.1.2010 za HDPZ Goli Otok, predsjednik Rado Pejić

Komentari

Ja se slažem rush. Jedino

Ja se slažem rush. Jedino što me smeta je to što na listiće nema "none of the above"!
Da bi stavili tu opciju da se može glasati za "ni jedan" to bi bilo "glas nepovjerenje" prema vladi i naćin vođenje ovu državu koja bi onda vlada zaista imala dokaz da građani nisu zadovoljni.
Živimo u državi gdje je najviše politika sje***o narod.
Pogledajte samo dvije točke;

Zapošljavanje - studenti koji su završili školu idu sada tražiti posao, na žalost umjesto da se pripremaju za razgovore, kako će se predstaviti ili kako će se prezentirati itd većina odmah idu tražiti vezu, kumovi ili rodbine da mogu na neki naćin se uvaliti jer svi znamo da s vezom je najsigurnije. I tako ovi koji već imaju posao koji imaju ambicioze koji tražu veču promociju ili slićno jedini koji prođu su guzolijci i oni koji se čmaraju! Tako da oni koji se trudu i radu pošteno i koji imaju bolje uvjete se mogu fučkati.

Stambena pitanje - kako će ova mlada generacija stvoriti život sa 3500-5500kuna plaču. Jedino što oni mogu očekivati je kada dida ili baba ili roditelji umru da bi mogli nešto naslijediti! I kako će oni stvoriti obitelj kada nemogu ni priuštiti djecu.

Umjesto da vlada radi na tome da mlađa generacija naslijedu državu koji će dati neku sigurnost, oni su pokrali temeljne vrijednosti i napravili su od naroda invalidi koji nemogu sami ništa jer kao jedno nema od čega i kao drugo nemogu od straha jer se boru sami umjesto zajedno.

Hrvatska Vlada je jedino pokazala da najbolji posao, naj sigurniji posao koji ima najbolje beneficije je POLITIKA.

I zbog toga ništa se ne radi, ništa se ne stvori i ništa neće se promijeniti. Naj pošteniji poitičari u Hrvatsku su naši roditelji oni se muču za naše mladi. Kad idu djeca u školu oni sve daju, kad završe studije živu kod roditelji jer znaju da nemogu biti samostalni jer nemaju s ćim, kad kupuju kuče ili terene oni uvijek mislu za jedan kat ili komad zemlje jer znaju da nemogu djeca sami to napraviti. Oni se brinu za naše mlade generacije! dok se vlada brine za kriminalce i članovi mafije.

Tko je glasao

Vise se i ne skriva umjetno

Vise se i ne skriva umjetno skrivana podjela SKJ u 2 frakcije. Lijeve i desne.Slijedi tzv. velika koalicija pod radnim naslovom: "Zajedno smo umoceni, zajedno cemo se zastititi"
Bune se samo male strankice privjesci koji bi otpali iz igre.

Tko je glasao

Obzirom da je izvjesno da su

Obzirom da je izvjesno da su oba preostala kandidata "komunjare", sasvim je logično da ih bivši hrvatski politički zatvorenici prokažu i upozore građane da svojim izlaskom na izbore daju legitimitet zločincima.
Ispričavam se zato svima koji misle da arhitekte komunističkog zločina ne treba nagraditi hrvatskim prijestoljem. Uistinu bi imao grižu savjesti da ovo priopćenje zatvorenika savjesti prešutio.
Komunizam je bio zločinački sustav,a zločina nema bez zločinaca pa bili oni i Hrvati!

Tko je glasao

Bio sam lani Na Golom

Bio sam lani Na Golom Otoku....čini se i HDZ-ovska vlast očito je sa istim krenula u zaborav...
Što se tiče komunista ili ne-komunista...meni je sve to isto...
Ja sam bojkotirao Izbore 2009 radi manipulacija upućene neobrazovnim masama u kojima se osobno ne pronalazim niti sebe vidim...a poglavito radi branitelja i poštenih osoba u Domovini,časnih osoba..
Pa kad smo toliko "nepismeni"...trebamo biti bar pošteno NE izaći uopće na izbore "zbog nepoznavanja pisma"...a kada vlasti treba dokazati "poznavanje istoga" to se radi sve osim izlaza na izbore...
kako se narod nezna ogradit od takvih floskula...nismo u Iranu da se na izbore ići mora..
Uostalom kud ta fama i o strane vladinih dužnosnika HDZ-ove desnice da neće podržati kandidate u drugom krugu,nakon predhodno "nikad zatvorenih usta" .izađimo na izbore/dajmo svoj glas/građansku dužnost..
Pa nemojmo da ispadne da sam ja nešto pametniji ili ispred svog vremena u nadolazećim lošijim godinama....ja sam svoj glas "uštedio" jer su me toliko nagovarali na "štednju",da sam im uzvratio i to svima....
Mnoge kandidate nije trebalo podržati ni u kandidaturi,barem da bi im manje lica visila na plakatima umjesto onim sa tjeralica WANTED...

Tko je glasao

Često puta znam trabunjati

Često puta znam trabunjati o tome "kako je u Australiji" ili kako je u SAD-u, Zašto?

Pa o ćemu da govorim osim onoga što mi je poznato, ono što sam "živio" ne "doživio" već svakodnevno bio dio tog života? Nisam valjda kao masa njih koji pljuju po nečemu a nikada nisu ni prismrdili tome? Nadam se da nisam takav!

slažem se u potpunosti sa metodologijom "protesta"..... izađite na izbore prekrižite taj bezvezni papir!

U Australiji ako državljanin koji ima prebivalište u toj Državi (i Federaciji) ne izađe na izbore dobije "prekršajnu kaznu" i to je bilo nekada mandatna kazna od $100 AUD.
Znači ne moraš glasati ni za koga daj taj "donkey vote" kako ga zovu ali izvrši tu svoju moralnu i građansku (društvenu) dužnost i glasaj pa makar to bio glas koji propada.. jer nije propao... Vi ste svoje rekli kada ste to napravili!

Naravno ja nemam kome to pričati.. pogotovo ne onima koji su u nekim društvima jer su izbjegavili služenje vojnog roka itd... ali nebitno... bitno da sam otvoreno i transparentno rekao sve sa ovim komentarom!

LP i neka Vam bude onako kako si izaberete... ili neizaberete... jer već ste izabrali...

Zdravo!

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

Često puta znam trabunjati

Često puta znam trabunjati o tome "kako je u Australiji" ili kako je u SAD-u, Zašto?
e, Jakša, ja mislim da ti prije trabunjaš onako kako je BILO u Americi ili Australiji. I ja sam iz Hrvatske otišao 2004. a kad sam se vratio ustanovio sam da ništa nije bilo kao prije.. u 5 godina se sve raspalo

Dok dobri šute, zli caruju

Tko je glasao

Ja mislim da samo

Ja mislim da samo trabunjam.... jer sam vanzemaljac!

PS samo FYI u kontaktu sam sa svojim klokanima skoro svaki dan, te sam zadnji put bio u SAD u srpnju prošle godine.

Najviše se smijem kada se postavi nekoga negdje na funkciji a najdalje što je otišao iz svoje domaje i najviše što je ikada "živio" (ili doživio) je možda neka javna kuća u Mađi!!!! Ti su mi "izabrani" naj jači! a birači ... pa nema vajde da se stalno ponavljam... ispast ću poput neki predsjednika Lipe Vaše koji su uspoređivali nas sa životinjama (za klanje).

LP i sve naj naj u 2010 god.

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

Mr. Jaks, Najviše se smijem

Mr. Jaks,

Najviše se smijem kada se postavi nekoga negdje na funkciji a najdalje što je otišao iz svoje domaje i najviše što je ikada "živio" (ili doživio) je možda neka javna kuća u Mađi!!!!

A kaj misliš da bi mogli sa nekim pametnijim mogli dirigirat?

Tko je glasao

Hrvatski demokrati su

Hrvatski demokrati su praktički prisiljeni birati između UDBE i KOS-a.
društvu živahnih starčića Goli Otok bi država trebala donirati nekoliko paketa antipsihotika. da se nađe.

Tko je glasao

Od takve države ne

Od takve države ne očekujemo ni takve oblizeke.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Novi dnevnici

 1. PETI ELEMENT od petarbosni4 komentara 0
 2. Staljin i Plenković i Petrov i Pernar od aluzija komentara 0
 3. G. Hanžeković i MOST, objašnjenja s druge planete od rodjen komentara 22
 4. gospodari moji, ja sam po rođenju čovjek od aluzija komentara 0
 5. „Nitko da ne dodje, do prijatelj drag...“ od otpisani komentara 34
 6. Što je Plenković napravio u državi, bilo bi neoprostivo i kažnjeno u svakoj uređenoj državi svijeta od ppetra komentara 49
 7. Vlak, koji nas je trebao odvesti u bolji život, je odavno otišao od Feniks komentara 9
 8. Plenković nokautirao vlastitu vjerodostojnost. od Panonicus komentara 15
 9. Je li nevjerodostojni Andrej Plenković novi Sanader? od vkrsnik komentara 3
 10. Ministarstva okoliša i energije: od Švedske do Tonge, pa čak i Hrvatske od Zoran Oštrić komentara 0
 11. Plenković podnio ostavku! od MKn komentara 3
 12. Izborom ministara, a pogotovo Nine Obuljen, Plenković puca teškom artiljerijom na HDZ i na branitelje, na RH od ppetra komentara 49
 13. državni sveučilišni profesor povijesti od aluzija komentara 0
 14. Strah od revolucije, strah od svijeta od Zoran Oštrić komentara 6
 15. Lomača od petarbosni4 komentara 0
 16. Frljiću ne boj se i ne nadaj se - nitko te neće tući. od Panonicus komentara 22
 17. „Mandatar će odlučiti“- poštapalica HDZ-ovaca iz straha od nositelja „prstena moći“ od ppetra komentara 95
 18. Je li Andrej Plenković s Davorom Božinovićem i Vladimirom Šeksom vjerodostojan. Nije. od vkrsnik komentara 4
 19. I sada ti zviždi od Mucke komentara 8
 20. Sve dok Bandić pobjeđuje, Zagreb gubi od Feniks komentara 21
 21. zašto fraziraju čuvenu želju „otvorimo radno mjesto“ od aluzija komentara 0
 22. Sud u Africi osudio megakompaniju iz SAD da plati 75 milijadi dolara globe! od Zoran Oštrić komentara 0
 23. DORH mora istražiti koncesiju Zračne luke Zagreb od Mucke komentara 4
 24. Ko tu koga mulja o energiji od čovjek iza gomile komentara 81
 25. Plenkovićev lakmus vjerodostojnosti - Nina Obuljen. od Panonicus komentara 178

Tko je online

 • Skviki

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 1
 • Gostiju: 38

Novi korisnici

 • rstrelec
 • Eliana12
 • bridesmaiddress...
 • hannah
 • Formal Dresses