Tagovi

MOST i HDZ krenuli su u upropaštavanje HEP-a, preko "Plinske operete"

MOST i HDZ krenuli su u upropaštavanje HEP-a, zbog naknade štete koju je uzrokovao Božo Petrov nastavkom arbitraže s MOL-om

Upravo teče zajednička akcija Plenkovićevog dijela HDZ-a i MOST-a" po starom receptu UPROPASTITI , pa PRODATI HEP.. .

Dok njihovi mediji stvaraju medijsku maglu s Milankinom „majicom",
Keleminčevim postrojavanjem, jedanaestercem za Dinamo, suzavcem na LGBT,...MOST i Plenkovićev dio HDZ-a, pokušavaju sanirati štete od 5 milijardi kuna koju su napravili nastavkom "Arbitraže s MOL-om", preko nabacivanja tih šteta HEP-u.

Umjesto da ukinu financiranje civilnih antihrvatskih parazitskih udruga, za namirenje štete koju su nam uzrokovali i kojom su Plenkovića instalirali na čelo HDZ-a i države, oni i dalje idu po receptu: upropasti (ovaj puta HEP), a onda prodaj gospođi Merkel.

Izgubili su arbitražiu i plinski biznis moraju dati MOL-u, a sada samo igraju igru da se to sakrije.

HEP-ovci i njihov sindikat bi se sada trebali HITNO POKRENUTI i POBUNITI, jer kada im nagomilaju gubitke, bit će kasno. Nakon toga lako će ih prodati, pozivajući se na to da su gubitaši.

MOST i HDZ zajednički natovaruju gubitke u plinskom biznisu, nastavljajući se samo na prijašnja zlodjela SDP-a i Kukuriku vlasti, na HEP , po onoj metodi iz detuđmanizacije: "Upropasti pa privatiziraj", a Petrov još to prikazuje kao uspjeh MOST-a i zaštitu građana od poskupljenja plina,
Tako i HEP-ovce i narod pokušavaju pretvarati u budale koje bi svoje pljačkaše trebali još nagraditi i glasovima na lokalnim izborima.

MOST, uz pomoć nelustriranih kadrova na HRT-u, medijski se predstavlja kao moralan, dobronamjeran spasitelj Hrvatske i njenih građana, dok u isto vrijeme radi najpodmuklije i najdestruktivnije poteze protiv države i naroda.

Božo Petrov i MOST Hrvatskoj su upropastili 5 milijardi kuna na INA-MOL arbitraži, a Plenković tu krivnju perfidno prebacuje na HDZ, jer iznutra radi na uništavanju HDZ-a, tako što mu nameće još jednu skandaloznu privatizaciju pod maskom zaštite građana od poskupljenja.

Umjesto da se jasno i glasno kaže da moraju skupiti 5 milijardi kuna za štetu koju su uzrokovali Božo Petrov i MOST, s nastavkom arbitraže, Plenković uz pomoć MOST.-a, poput Sanadera, nastavlja uništavanje HDZ-a iznutra, za MOST-ov račun i račun strukture bivše države.
U ovoj kampanji za lokalne izbore, MOST-ov Alex Brown je upravo Plenković.

http://direktno.hr/razvoj/jeftiniji-plin-ipak-ce-netko-platiti-hep-ce-na...

Na djelu je tripartitna vlast: Plenkovićeva dijela HDZ-a, MOST-a i Kukuriku vlast,i koja radi protiv RH i njenih nacionalnih interesa, koja uništava suverenost i državnost RH, u korist Bruxellesa , Beograda, Berlina i svih kojima smeta hrvatska državnost.

Čudim se HDZ-ovcima koji ikakve nade polažu u Plenkovića i ne vide da je njegovo pravo lice Obuljenka, antihrvatski HRT, Rakićka u Vijeću za elektroničke medije, jugoveleposlanici u hrvatskoj diplomaciji, Milorad Pupovac i Srpske novosti, kazna hrvatskom branitelju Tomislavu Merčepu , županijsko sudstvo Vukovara koje živi u Srbiji, hrvatski policajci koji žive u Srbiji, Aco Stanković i dalje u udarnoj emisiji HRT-a, Maja Sever i Saša Milošević u Vijeću HRT-a, Pupovčev sin instaliran na Riječko sveučilište, a SDSS-ovci po javnim poduzećima i ustanovama, novi Hribar umjesto Hribara u HAVC-u, Saša Leković u HND-u, novi Ostojić u MUP-u , umjesto staroga i stara ostojić-kukuriku- policija koja je ubila D. Pajičića i nasrtala na HRVI u Crkvi sv. Marka, umjesto hrvatske policije koja ne dolazi na posao iz Srbije i koja bi otkrila „Poljudskog svastičara“ jer živi i radi u u Hrvatskoj i za Hrvatsku.

Umjesto da polažu nade u Plenkovića, hrvatski HDZ-ovci bi morali stvoriti plan kako HDZ i Hrvatsku zaštititi od njega njegova dijela HDZ-a, te njegovih razarajućih podmuklih poteza, poput ovoga napada na HEP.

Kako da Plenković i bude dobronamjeran prema RH, kada ga je u vrh HDZ-a i države instalirala družba tripartitaša zvana MOST, koja je Hrvatskoj namjerno napravila štetu od 5 milijardi kuna samo da bi maknula jedinu hrvatsku vlast od smrti dr. F. Tuđmana, koju je pomogla eliminirati Plenkovićeva „Mutti“. Ona je dovela svoje balkansko djetešce više okrenuto Srbiji, nego RH, kako bi se domogla HEP-a i spriječila politiku Domoljubne koalicije koja joj je smrdjela na otpor njenoj diktaturi, kao što rade suverenističke vlade Poljske, Mađarske, Češke i Slovačke.

Novi dnevnici

 1. Međunarodni cirkus Franjo Tuđman od Mucke komentara 0
 2. Neka dosadna razmišljanja o kapitalizmu i socijalizmu od Zoran Oštrić komentara 11
 3. Ne pakirati drugovima Saucha-Milanović / Slon ima velike uši da bi lakše skakao sa cvijeta na cvijet od Laganini komentara 6
 4. prijatelju, tražim ovlaštena potpisnika od aluzija komentara 0
 5. Dnevni SHOWinist – Revolucija je narodna igra sa pjevanjem i pucanjem od Laganini komentara 4
 6. sistem gospodara tuđeg života (osvježeno) od aluzija komentara 0
 7. Jedan čekića dok drugi žanje od bube komentara 8
 8. Plenkovićev zadatak: uništiti zauvijek Tuđmanov HDZ od ppetra komentara 137
 9. Dugoročni cilj: Prgometovom kandidaturom Plenković kani konačno ovladati zagrebačkim HDZ-om od sm komentara 14
 10. The Wariors, by Walter Hill - FILM od petarbosni4 komentara 1
 11. majmun jesam, jer moram biti čovjek od aluzija komentara 0
 12. Što bi bilo da smo 1991. u SFRJ … od Feniks komentara 40
 13. Ljevičari i pro-ljevičarski dio HDZ-a pokušavaju nagovoriti Brunu Esih da im svojom kandidaturom pomogne osvojiti Zagreb od ppetra komentara 16
 14. Rakarova dvostruka mjerila od MKn komentara 54
 15. Kamate na uloženi kapital pristižu, jesu li naplative? od Feniks komentara 69
 16. Kamate na uloženi kapital pristižu, jesu li naplative? od Feniks komentara 0
 17. Izbori u Nizozemskoj: kako će utjecati sukob s Turskom? od Zoran Oštrić komentara 1
 18. utopija nije ŠEFovanje ŠEFova USAVRŠAVATI ! od aluzija komentara 0
 19. ŠEFovanje ŠEFova... kako zaustaviti ! od aluzija komentara 0
 20. Samo luđaci i luđakinje će ovdje naći poveznicu s kraljicom Balkana od bube komentara 4
 21. ŠEFovanje ŠEFova... zaustavimo ! od aluzija komentara 0
 22. ŽURNO OTVORENO PISMO VLADI RH od petarbosni4 komentara 59
 23. ŠEFovi profiteri talentirani su ŠEFovi od aluzija komentara 0
 24. "Afera dnevnice", skrivena i zajednička igra tripartitne vlasti i DORH-a od ppetra komentara 49
 25. Limeni Tuđman je mali, plitak, zaostao i jeftin od Mucke komentara 6

Tko je online

 • hlad

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 1
 • Gostiju: 33

Novi korisnici

 • mAjAdrK1IO
 • F1
 • valentino
 • justiceforall
 • sandy199