Tagovi

MOST i HDZ krenuli su u upropaštavanje HEP-a, preko "Plinske operete"

MOST i HDZ krenuli su u upropaštavanje HEP-a, zbog naknade štete koju je uzrokovao Božo Petrov nastavkom arbitraže s MOL-om

Upravo teče zajednička akcija Plenkovićevog dijela HDZ-a i MOST-a" po starom receptu UPROPASTITI , pa PRODATI HEP.. .

Dok njihovi mediji stvaraju medijsku maglu s Milankinom „majicom",
Keleminčevim postrojavanjem, jedanaestercem za Dinamo, suzavcem na LGBT,...MOST i Plenkovićev dio HDZ-a, pokušavaju sanirati štete od 5 milijardi kuna koju su napravili nastavkom "Arbitraže s MOL-om", preko nabacivanja tih šteta HEP-u.

Umjesto da ukinu financiranje civilnih antihrvatskih parazitskih udruga, za namirenje štete koju su nam uzrokovali i kojom su Plenkovića instalirali na čelo HDZ-a i države, oni i dalje idu po receptu: upropasti (ovaj puta HEP), a onda prodaj gospođi Merkel.

Izgubili su arbitražiu i plinski biznis moraju dati MOL-u, a sada samo igraju igru da se to sakrije.

HEP-ovci i njihov sindikat bi se sada trebali HITNO POKRENUTI i POBUNITI, jer kada im nagomilaju gubitke, bit će kasno. Nakon toga lako će ih prodati, pozivajući se na to da su gubitaši.

MOST i HDZ zajednički natovaruju gubitke u plinskom biznisu, nastavljajući se samo na prijašnja zlodjela SDP-a i Kukuriku vlasti, na HEP , po onoj metodi iz detuđmanizacije: "Upropasti pa privatiziraj", a Petrov još to prikazuje kao uspjeh MOST-a i zaštitu građana od poskupljenja plina,
Tako i HEP-ovce i narod pokušavaju pretvarati u budale koje bi svoje pljačkaše trebali još nagraditi i glasovima na lokalnim izborima.

MOST, uz pomoć nelustriranih kadrova na HRT-u, medijski se predstavlja kao moralan, dobronamjeran spasitelj Hrvatske i njenih građana, dok u isto vrijeme radi najpodmuklije i najdestruktivnije poteze protiv države i naroda.

Božo Petrov i MOST Hrvatskoj su upropastili 5 milijardi kuna na INA-MOL arbitraži, a Plenković tu krivnju perfidno prebacuje na HDZ, jer iznutra radi na uništavanju HDZ-a, tako što mu nameće još jednu skandaloznu privatizaciju pod maskom zaštite građana od poskupljenja.

Umjesto da se jasno i glasno kaže da moraju skupiti 5 milijardi kuna za štetu koju su uzrokovali Božo Petrov i MOST, s nastavkom arbitraže, Plenković uz pomoć MOST.-a, poput Sanadera, nastavlja uništavanje HDZ-a iznutra, za MOST-ov račun i račun strukture bivše države.
U ovoj kampanji za lokalne izbore, MOST-ov Alex Brown je upravo Plenković.

http://direktno.hr/razvoj/jeftiniji-plin-ipak-ce-netko-platiti-hep-ce-na...

Na djelu je tripartitna vlast: Plenkovićeva dijela HDZ-a, MOST-a i Kukuriku vlast,i koja radi protiv RH i njenih nacionalnih interesa, koja uništava suverenost i državnost RH, u korist Bruxellesa , Beograda, Berlina i svih kojima smeta hrvatska državnost.

Čudim se HDZ-ovcima koji ikakve nade polažu u Plenkovića i ne vide da je njegovo pravo lice Obuljenka, antihrvatski HRT, Rakićka u Vijeću za elektroničke medije, jugoveleposlanici u hrvatskoj diplomaciji, Milorad Pupovac i Srpske novosti, kazna hrvatskom branitelju Tomislavu Merčepu , županijsko sudstvo Vukovara koje živi u Srbiji, hrvatski policajci koji žive u Srbiji, Aco Stanković i dalje u udarnoj emisiji HRT-a, Maja Sever i Saša Milošević u Vijeću HRT-a, Pupovčev sin instaliran na Riječko sveučilište, a SDSS-ovci po javnim poduzećima i ustanovama, novi Hribar umjesto Hribara u HAVC-u, Saša Leković u HND-u, novi Ostojić u MUP-u , umjesto staroga i stara ostojić-kukuriku- policija koja je ubila D. Pajičića i nasrtala na HRVI u Crkvi sv. Marka, umjesto hrvatske policije koja ne dolazi na posao iz Srbije i koja bi otkrila „Poljudskog svastičara“ jer živi i radi u u Hrvatskoj i za Hrvatsku.

Umjesto da polažu nade u Plenkovića, hrvatski HDZ-ovci bi morali stvoriti plan kako HDZ i Hrvatsku zaštititi od njega njegova dijela HDZ-a, te njegovih razarajućih podmuklih poteza, poput ovoga napada na HEP.

Kako da Plenković i bude dobronamjeran prema RH, kada ga je u vrh HDZ-a i države instalirala družba tripartitaša zvana MOST, koja je Hrvatskoj namjerno napravila štetu od 5 milijardi kuna samo da bi maknula jedinu hrvatsku vlast od smrti dr. F. Tuđmana, koju je pomogla eliminirati Plenkovićeva „Mutti“. Ona je dovela svoje balkansko djetešce više okrenuto Srbiji, nego RH, kako bi se domogla HEP-a i spriječila politiku Domoljubne koalicije koja joj je smrdjela na otpor njenoj diktaturi, kao što rade suverenističke vlade Poljske, Mađarske, Češke i Slovačke.

Novi dnevnici

 1. Čuli ste da je rečeno: Voli svoga bližnjega i mrzi svoga neprijatelja… od Zoran Oštrić komentara 1
 2. Saborsko istražno povjerenstvo, kako ga osnovati i onemogućiti mu rad od Feniks komentara 0
 3. preživljavanje u civilizacijskom sistemu od aluzija komentara 0
 4. reKapitulacija državnih političkih činjenica od aluzija komentara 0
 5. BUDUĆE DRUŠTVO I GLOBALNA DRŽAVA od petarbosni4 komentara 0
 6. državni politički rashod od aluzija komentara 0
 7. pobačaj i lopovi tuđe pameti od aluzija komentara 0
 8. čovjek kako živi svoj opstanak od aluzija komentara 0
 9. znanje pojedinca od aluzija komentara 0
 10. Dan neovisnosti od smogismogi komentara 1
 11. Pred izbore u Austriji: “mali Kenedy” postaje kancelar? od Zoran Oštrić komentara 0
 12. NEW SOCIETY AND GLOBAL STATE od petarbosni4 komentara 0
 13. ministri sumnjive vrijednosti od aluzija komentara 0
 14. Istru i Rijeku je oslobodila i matici zemlji priključila KC od Feniks komentara 82
 15. Pred referendum o otcjepljenju Katalonije od Zoran Oštrić komentara 28
 16. Fašistička obilježja od Skviki komentara 0
 17. živjeti od otpada i smeća od aluzija komentara 0
 18. Pred parlamentarne izbore u Njemačkoj (1): ankete i socijalna psihologija od Zoran Oštrić komentara 0
 19. Javno trganje originalnog znaka,mrtvom HOS-ovom ratniku,nije odavanje počasti nego izdajnička zlouporaba i zločiniziranje Hrvata od ppetra komentara 0
 20. demoKracija ministara od aluzija komentara 0
 21. I bez SAD, svijet nastavlja akcije zaštite klime od Zoran Oštrić komentara 0
 22. Predsjednik vlade RH, A. Plenković, odrađuje protiv SAD-a i predsjednika D.Trumpa, protiv KGK i protiv RH od ppetra komentara 2
 23. historijska top lista uspješnih opsjena/ra od indian komentara 98
 24. čovjek proizvodi uzrok i posljedice od aluzija komentara 0
 25. čovjek ima alat... alat ima čovjeka od aluzija komentara 0

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 0
 • Gostiju: 37

Novi korisnici

 • mikepear
 • psyPEbl
 • mmarijan
 • Crvena
 • gived