Tagovi

Korak naprijed prema euroatlantskim integracijama?

Eto i to zbilo!
RH je postala članica NATO saveza!
http://www.javno.com/hr-hrvatska/sanader-ulazak-u-nato-proslavio-sampanj...
Premijer kaže da smo ostvarili 50 % vanjskopolitičkih ciljeva te da nam je ostala još i EU.
Onda smo učinili što...?
Približili se Europi? Neka me netko ispravi, ali zar nismo i sada u njoj?
Što Hrvatska dobija s tim i tko je uopće (zapravo, jeli itko) pokrenuo javnu raspravu o možebitnim dobrim ili lošim posljedicama ulaska Hrvatske u te saveze?
Ulaskom u NATO 'skrili' smo se pod najveći obrambeni svjetski kišobran i, teoretski gledajući, sada nas brane milijuni stranih vojnika iz 27 svjetskih država!
Zar se netko zanosi mišlju da je s našim ulaskom u NATO nestala pretenzija susjeda na naše ozemlje?
Slovenci su tu (kontroliraju sv. Geru, Savudrijska vala...), a tu su i Srbi (dunavske ade)...
Drugi cilj je EU.
Neki misle da će time nastati razdoblje vladavine prava jer je naša korumpirana politička elita otišla predaleko, nu, pita li se itko (ili možda zna li) kakvo je stvarno stanje u toj EU?
Ne uče li možda naši (osim naslijeđenoga komunističko- pljačkaškoga mentaliteta) i od njih?
Nedavno je 'Hrvatski list' (vjerojatno jedini kod nas, jer uz sav trud nisam nigdje drugdje pronašao išta slično) prenio na svojim stranicama govor člana europskoga parlamenta Nigela Faragea koji je nedavno u raspravi o europskoj komisiji, odnosno Vladi EU-e, govoreći o njezinim članovima rekao, između ostaloga slijedeće:
Iz Francuske imamo gosp. Jacquesa Barrota - on će preuzeti transportacije. Godine 2008. dobio je suspendiranu kaznu zatvora od 8 mjeseci zbog pronevjere i bilo mu je zabranjeno držati javne položaje 2 godine...
Iz Mađarske imamo gosp. Kovatscha - on će preuzeti poreze! Bio je komunistički birokrat, prijatelj gosp. Kadara, tadašnjega diktatora i protivnik vrijednosti koje mi ovdje na zapadu držimo dragima...
Iz Estonije imamo gosp. Kalasa - 20 godišnjega birokrata sovjetske partije sve dok ga njegov novostečeni apetit za kapitalizam nije uvalio u određene nevolje. Premda, ako ćemo iskreno, bio je oslobođen od zlouporabe položaja i ovlasti, ali je bio osuđen zbog zbog davanja lažnih informacija. I on će biti na čelu Odjela protiv prijevare?
Iz V. Britanije imamo gosp. Petera Mendelsona- on preuzima trgovinu- dvaput uklonjen iz britanske Vlade, ali budimo fair- on je još jedan od kompetentnijih.
Iz Nizozemske dolazi Neddie Krouse koja će preuzeti konkurentnost. Ona je optužena da je lagala EU parlamentu. To su samo, doduše, optužbe, ali dolaze od gosp. Van Buitenena i mislim da bi ih trebalo poslušati.
Zapitajte se jedno pitanje- biste li od ove komisije kupili rabljeni automobil?
Odgovor mora biti jednostavno- NE!
Ta komisija je utjelovljenje svega najgorega u EU!
To je komisija Vlada Europe, a nije odgovorna NIKOME!
I razmislite, prije glasovanja, da je 210 ovih komisionara već reklo da namjeravaju pokušati implementirati Ustav čak i prije nego su ga ratificirale Vlade zemalja članica.

I na kraju svoga govora (kojega sam djelomično skratio zbog izvorne duljine...) gosp. Nigel Farage kaže:
U inat takvoj aroganciji, nitko u grupi 'Nezavisnosti' i 'Demokracije' neće glasovati za ovu komisiju.
Pored ovoga, čujemo zahtjeve B. Obame europskim saveznicama glede budućega angažmana u Afganistanu.
http://www.javno.com/hr-svijet/barack-obama-trazi-pojacanje-u-afganistan...
Nakon Domovinskoga rata kada smo, konačno, izborili svoju samostalnost i iztrgli se iz srboslavije ponovno vođeni uzvišenim ciljevima hrlimo u integracije koje su možda i pogubnije od onih u kojima smo bili u prošlosti (ako ništa drugo zbog brojnosti koju ćemo kao nacija predstavljati).
Opravdava li bijeg od 'balkana' postupke političke elite?
Meni se čini da ne, jer smo u taj balkan i ugurani protiv vlastite volje 1918. pa i 1945., a pokušalo nas se zadržati na tom balkanu, kojemu ne pripadamo ni zemljopisno ni uljudbeno, i početkom 90- tih.
Hrvati su pokazali u Domovinskome ratu da ne žele jugoslaviju, a zasigurno ni zapadni balkan.
Možete misliti štogod hoćete, ali nije F. Tuđman uzalud izmislio članak 141. Ustava RH!
Ali nas nitko ne pita želimo li nove, euroatlantske integracije, i koje su prednosti odnosno nedostaci istih?
Radi li se ovdje o onoj od dva zla biram manje ili Radićevoj kao guske u magli ?

Komentari

Korak naprijed prema

Korak naprijed prema euroatlantskim integracijama ?

Eh, pa to ti je "novokomponovani" euro-walzer: 1 korak naprijed - 2 koraka nazad !.

Tko je glasao

@jedinohrvatska, ma ti si

@jedinohrvatska, ma ti si potpuno u pravu kada se pitaš dali je ulazak u NATO korak naprijed prema euroatlantskim integracijama, ali nismo li još jučer bili pred ponorom?

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Eto tako je i ta parodija

Eto tako je i ta parodija dosla do kraja.Stvarna i virtualna drzava su na nasu veliku zalost, 2 sasvim razlicita pojma.
Stvarna ocekuje strucne i sposobne ljude, a ne clanove Partije i podobne.Veliki uzor HDZ-a i SDP-a, drug Tito je imao vrlo mocan ugovor sa Dullesom i kad su krediti poslije 3-5 bankrota prijetili opstanku njegove balkanske imperije, Ameri su zakrpali Kardeljeve propale i neuspjele eksperimente.
Drugovi iz Partija danas i unazad 19 godina, sasvim priglupo misle da smo mi j..... bitan faktor na Jadranu.Nemaju jos pojma da je Gorbacov u duplom pasu samljeo zbunjene i umorne ruske generale i Zid je pao.
NATO je stigao do Rumunjske, Bugarske, Madjarske i vise im nista uz stalnu nazocnost u Albaniji niti ne treba.
Znaci lova ce se vracati, a mladi ce zbrisati ako mogu.Povijestne tlapnje jednog polupovjesnicara/poluoficira JNA su se neprimjetno rasule, prije nego ih je on jadan uspio i razumjeti.
Sad se ex. drugarcine iz stare Sluzbe upinju kao magarci na strimini na svaki nacin razotkriti zavjeru, kojom smo natjerani od nekog iz inozemstva, polpismene staviti na preozbiljne pozicije, rasprodati INA-u, Plivu, HT, Teslu, sve vrijedne hotele na Jadranu i uza sve se zaduziti 40 mld €.
Jer nisu nikako oni i njihovi krivi!
Jedino je zalosno ovo masovno i neumjereno zivljenje u iluziji da su svi koji rade budale, a samo mi jako pametni.Pa tako imamo uredno vec godinama nenormalan i prekomican tecaj kune i 45-48% pokrivenosti uvoza izvozom.
A uvozimo, ne strojeve, ne tehnologiju, nego budalastine, automobile, krpetine, lonce, i sl.
Ta je igra -. gotova.
Briga me kako ce se zvati novi stecajni upravitelj kojeg ce dovesti MMF.Ako zaustavi gradnje mostova koji nikud ne vode, sprijeci izgradnju wc od 12000€/m2, poreze 400 opcina, treba mu dici spomenik.

Tko je glasao

Ulazak u NATO je samo novi

Ulazak u NATO je samo novi korak u gubljenju samostalnosti i nacionalnog idenditeta i povećanje ovisnosti o Amerima, tim samoproglašenim svjetskim policajcima koji nekažnjeno napadaju i okupiraju tuđe teritorije diljem svijeta.

Po meni, ovo s ulaskom u NATO, i silnim ustupcima koje činimo da bi udovoljili lupežima iz EU-a, mu ga dođe kao dragovoljna predaja svega onoga za čega smo se izborili u Domovinskom ratu.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Amerima, tim

Amerima, tim samoproglašenim svjetskim policajcima
Tu treba staviti malu ispravku u svezi pojma policajac, jer policajac ima određana pravila i zakon po kojima djeluje, pa je pojam svjetskog policajca napušten.

(To) mu ga dođe kao dragovoljna predaja svega onoga za čega smo se izborili u Domovinskom ratu.
I ja sam tako mislio, al' sam onada shvatio da su se ustvari vojnici borili za ulazak u Nato, tj. da je to bio krajnji cilj koji nismo znali (jer nam nisu rekli). Tj. politika bivše države je bila nesvrstana i protublokovska i na to smo navikli skoro pedeset godina, a njenim raspadom dobili smo mnogo malih državica koje su svrstane - zavisne i sa zadovoljstvom idu u vojni svez (??!). Lako je Albaniji, ona je bila varšavski, pa kineski, a sad Natovski teritorij. Al' mi nismo navikli tako brzo ulijetati u zagrljaj prijateljima ...

Tko je glasao

@Frane, u pravu si pojam

@Frane, u pravu si pojam policajac upotrijebiti u svezi s Amerima, je pogreška s moje strane.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Ulazak u NATO je samo novi

Ulazak u NATO je samo novi korak u gubljenju samostalnosti i nacionalnog idenditeta i povećanje ovisnosti

U povjesti su ivjek neki bili na jedan način ovisni od nekog drugog. Ulaskom u NATO nismo izgubili samostalnost nego dobili jake partnere.

Za par godina bu se vidlo kak je taj potez bil pametan.

Tko je glasao

Ulaskom u NATO nismo

Ulaskom u NATO nismo izgubili samostalnost nego dobili jake partnere.
Ulaskom u NATO najviše rangirani časnik koji će zapovijedati hrvatskom vojskom je postao američki admiral Mark Fitzgerald, a zapovjedništvo je smješteno u Napulj.
Toliko od tome kako nismo izgubili samostalnost.

silverci

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Mala dopuna, admiral

Mala dopuna, admiral Fitzgerald će zapovijedati samo onim dijelom hrvatske vojske koji dobrovoljno ili "dobrovoljno" budemo uključili u pojedine namjenski organizirane NATO snage.

Ostatkom će se zapovijedati kao do sada, s tim da ćemo biti dužni dostići (uvesti) standarde opremanja i procedura vođenja i zapovijedanja kako bismo u datom momentu bili dovoljno kompatibilni s ostalima, toliko da ne ugrozimo efikasnost budućih zajedničkih formacija.

Iako se volimo hvaliti da smo dostigli NATO standarde, to je bio formalni uvjet za prijem, cjelina OS je još prilično daleko od toga.

B-52

Tko je glasao

Znači predsjednik više

Znači predsjednik više nije vrhovni zapovjednik cijele vojske.

Tko je glasao

Znači predsjednik više

Znači predsjednik više nije vrhovni zapovjednik cijele vojske.
Napokon netko koji shvaća i to čak i javno iznosi!
Neka me netko ispravi ako griješim: nije li to djelomični gubitak suvereniteta?
Zar politička elita nije rekla kako referendum za ulazak u NATO nije potreban, jer ne gubimo suverenitet?
Volio bih da sam u krivu, ali mi sve nešto miriše kako nisam :)

cogito ergo sum

Tko je glasao

Čim je Hrvatska svoje

Čim je Hrvatska svoje tijelo NATO-u dala,
nije više nevina...bogu hvala ;(((

Tko je glasao

Čisto sumnjam da nakon

Čisto sumnjam da nakon Domovinskog rata vjeruješ u priču da Hrvati ikad mogu izgubiti svoj suverenitet. De, razmisli malo prije nego što laneš nešto takvo :)

My Soul

Tko je glasao

Dušo moja, ja ne vjerujem

Dušo moja, ja ne vjerujem katkad samome sebi, a pogotovo nekim međunarodnim čimbenicima, koji su više puta pokazali da im 'smeta' nacionalna država Hrvata.
Prokopaj malo (budući si novi član) moje stare dnevnike pa ćeš shvatiti o čemu govorim.

cogito ergo sum

Tko je glasao

I bez kopanja znam da tobom

I bez kopanja znam da tobom i takvima nitko ne bi mogao vladati :):) Nisam li u pravu?

My Soul

Tko je glasao

Tako je! Mnome ne može

Tako je!
Mnome ne može nitko vladati niti mi nametati povijesnu istinu jer ja je znam u cijelosti, onako čistu, nepatvorenu, a to mnogima ne paše, jer tada shvaćaju da njihove manipulacije kroz medije nisu naišle na plodno tlo!
Zato i jesam (kao i moji istomišljenici) trn u oku političkoj eliti i njihovim 'satelitima' koji su, između ostaloga, ukorijenjeni u hrvatskome medijskom prostoru..., ako me razumiješ o čemu govorim.

cogito ergo sum

Tko je glasao

Preko volje sabora nemre on

Preko volje sabora nemre on niš zapovjedati, a u misijama NATO snaga mora neko imat zapovjednu odgovornost a to se kod njih zna. Kakva je situacija kod nas je dobro poznato.

Tko je glasao

@Skviki sory, ali o "volji

@Skviki sory, ali o "volji sabora" nema potreba raspravljati, jer svi znamo da tamo ne sjede dobročinitelji i zaštitnici interesa naroda, već služinčad stranačkih vođa!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Preko volje sabora nemre on

Preko volje sabora nemre on niš zapovjedati, a u misijama NATO snaga mora neko imat zapovjednu odgovornost a to se kod njih zna. Kakva je situacija kod nas je dobro poznato.

ovo nije totalno točno
naime po povelji NATOa, u određenim situacijama zapovjedništvo može direktno zapovijedati vojskom i bez prethodnog pristanka parlamenta

primjer za to je ratno stanje, a trenutno se borimo protiv terorizma

Tko je glasao

trenutno se borimo protiv

trenutno se borimo protiv terorizma
Budući da također nije definirano tko su to teroristi, boriti se protiv terorista je nejasan pojam, jer bi natovci sami sebe trebali napasti.

Tko je glasao

Nažalost slažem se sa

Nažalost slažem se sa Obamom da je Al Qa'ida veća prijetnja Europi nego Americi, ali borbu protiv Al Qa'ide ne smatram obvezom u nadležnosti NATO-a, već Ujedinjenih naroda.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Marko, Momentalno nije ratno

Marko,

Momentalno nije ratno stanje i da je tak, je dobro, no ak bi došlo do situacije da NATO mora djelovat u svojem cjelom sastavu, onda bi za Hrvatsku bilo škakljivo bez obzira jel je njegova članica ilji nije.

Tko je glasao

Je, ratno je

Je, ratno je stanje.
Proglašen je rat protiv terorizma i taj rat još uvijek traje.

silverci

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Sada prebaci datume ovog

Sada prebaci datume ovog teksta u razdoblje recimo 20ak godina tamo negdje poćetkom 20 stoljeća .... (toliko godina postoji i ova naša RH),

i dobijemo:

"1918. stvorena je Kraljevina SHS (kasnije Kraljevina Jugoslavija). Najveći protivnici stvaranja te države su bili naslijednici Josipa Franka, tzv. „frankovci“. Oni su se zalagali, po pravaškim načelima Ante Starčevića i Josipa Franka, za stvaranje samostalne hrvatske države. Sve političke stranke su se poklonile Beogradu i priznali Kraljevinu SHS kao svoju državu, dok pravaši (frankovci) to nikada nisu učinili. Već Vidovdanskim ustavom (1921.) je počelo maltretiranje hrvatskog naroda kojemu se najviše odupirali frankovci, tada pripadnici Hrvatske Stranke Prava. Oni su od postanka Kraljevine SHS bili smatrani državnim neprijateljem broj jedan. Pravaši kasnije jesu ušli u Narodnu skupštinu, ali to nije značilo da priznaju ovakvo stanje. Pravaši su obećali u Narodnoj skupštini da će „svim zakonitim sredstvima raditi, da se odnošaj hrvatskog naroda iz temelja izmieni, uzpostavom hrvatske državne samostalnosti“. No tada hrvatski narod još nije mogao ni zamisliti kakve mu se nevolje spremaju. U lipnju 1928., zastupnik Narodne radikalne strane Puniša Račić, u parlamentu puca i smrtno ranjava hrvatskoga političara Stjepana Radića, kao i Pavla Radića i Đuru Basaričeka, te ranjava još dvojicu hrvatskih zastupnika. Ubrzo nakon „dobro obavljenog posla“, kralj Aleksandar Karađorđević proglašava diktaturu, ukida rad svih političkih stranaka, te mijenja ime države u „Kraljevina Jugoslavija“. Državno geslo postaje „Jedan narod, jedan kralj, jedna država“, u prijevodu - srpski narod, srpski kralj, srpska država. Time je počelo jedno mračno razdoblje ispunjeno velikosrpskim mučenjem hrvatskog naroda. Upravo su na to, godinama prije upozoravali pravaši. Jugoslavenstvo je prešlo u velikosrpstvo."

Sve što će biti, je već bilo. Sve što ćemo preživjeti su naši djedovi, bake itd već preživjeli!

Jedino što mi nekada mislimo kako je ovo sada nešto "bolje" ili "drugačije" jer to mi radimo i "nema šanse da mi ponovimo iste pogreške"! a povijest se stalno ponavlja kao što i 'Cezar' živi viječno!

Think about it!

Jakša

Obrisan

Tko je glasao

To je isto kao što sam

To je isto kao što sam cinično primjetio (a bio sam vrlo protiv HDZ-a) da će nakon 3.1.2000. valjda padati pečeni pilići s neba! Naravno da su se ljudi razočarali, pa što su očekivali? I sad da se promijeni vlast ne bi bogznašto promijenilo, bar ne na kratki rok. Isto i NATO, da nije bilo na Dnevniku nitko ne bi ništa primjetio.

Na dugi rok su mogući neki efekti (nadam se).

Tko je glasao

Na dugi rok su mogući neki

Na dugi rok su mogući neki efekti (nadam se).
Mogući su i te kako... samo što biologija mora učiniti svoje: trebaju nestati Mesići, Bebići, Šeksovi i dr.

cogito ergo sum

Tko je glasao

Zgrožena sam ulaskom RH u

Zgrožena sam ulaskom RH u Nato. Još zgroženija sam time da nema nikoga, niti na vrlom Pravnom fkultetu - recentni kandidati, niti na vrloj Akademiji, niti uopće nigdje, tko bi doveo u pitanje uopće ustavnost i zakonitost te svinjarije.
Dakle, ako ONI potpišu sutra neki državni sporazum s kakvom korporacijom otome da se na Hrvatima smiju obavljati, primjerice, eksperimenti u bolnicama, i dalje neće biti nikoga sa strane institucija da kaže, ne može tako?
Jedino mi pada na pamet da su ucijenjeni i potplaćeni da učine to što su učinili.

Tko je glasao

Srećom je Hrvatska ipak

Srećom je Hrvatska ipak mala zemlja, a u paketu je ušla i Albanija, gdje su takvi eksperimenti ipak jednostavniji. Ništa spektakularno se neće dogoditi, kao što se nije dogodilo ni Sloveniji, na primjer.

Tko je glasao

Zgrožena sam ulaskom RH u

Zgrožena sam ulaskom RH u Nato. Još zgroženija sam time da nema nikoga, niti na vrlom Pravnom fkultetu - recentni kandidati, niti na vrloj Akademiji, niti uopće nigdje, tko bi doveo u pitanje uopće ustavnost i zakonitost te svinjarije.
Da, draga moja, narod (većina) nije upoznata sa temeljnom zakonskom osnovom ove države, a to je Ustav.
U njemu sve lijepo piše, ali što ćeš kada malotko to zna čitati.
To je lijepo u svojoj kolumni na portalu 'Javno' obrazložio moj stranački kolega i vrlo mudar, ali samozatajni B. Tolić.
http://benjamin.tolic.javno.info/gn.php?m=1&rbr=25057&kategorija=0
Toplo preporučam pročitati cijeli tekst, a možeš i ostale kada si već tamo :)
Ima puno lipi' stvari...

cogito ergo sum

Tko je glasao

Hvala, jedinohrvatska čula

Hvala, jedinohrvatska
čula sam već za B. Tolića, svi ga hvale.
Stvarno se nešto već mora poduzeti , toliko su ljudi zgaženi i zgroženi, a nema tko organizirati...previše je sve raspršeno.

Tko je glasao

Netočno. Hrvata ima svega

Netočno. Hrvata ima svega 4,5 milijuna pa nema čega ni biti raspršeno. Činjenično stanje je takvo da narod nije zainteresiran za nekakvo organiziranje, tj. da je tih koji su zgaženi i zgroženi zapravo vrlo malo, pa ništa od toga. Što se ostatka tiče, a susrećem se s njih dosta svakodnevno, niti su zgaženi, niti zgroženi, već ih ta stvar čak ni rubno ne interesira. Dakle, realnosti malo u cijelu tu priču!

My Soul

Tko je glasao

@ My Soul (U svezi ulaska u

@ My Soul (U svezi ulaska u nato) niti su zgaženi, niti zgroženi, već ih ta stvar čak ni rubno ne interesira. Dakle, realnosti malo u cijelu tu priču!

Niti su ovo, niti su ono, oni su u - naučenoj bespomoćnosti , i kad shvate gdje su, da je stvarnost moguće mijenjati i da se to od njih očekuje, mogu se jednog dana probuditi i djelovati. Ta naučena bespomoćnost očituje se neizlaskom na izbore, opetovanim biranjem onih koji ne rade dobro (to ti je kao kad se žrtva zaljubi u silovatelja), neorganiziranost, neodazivanje na korisne akcije, maltretiranje zaposlenih i nezaposlenih (a oni muče ne štrajkuju, tupo gledaju). Za dobiti bespomoćnost pogodan je rat, ostanak bez posla, težak život i osobi sa naučenom bespomoćnosti važno je samo da je živa, a drugo ništa nije važno. Naravno da je takvu osobu za izbore lako dobiti sa par predizbornih plakata (u prednosti je onaj koji ima više novaca), a pridobit će je i onaj koji je više minuta na TV-u. Da bi nekom promijenili svijest i odluke dobar je projekt - rat u svaku republiku.

Tko je glasao

Ne razumijem ovo zadnje:

Ne razumijem ovo zadnje:
rat u svaku republiku.
Na koje točno republike misliš? Niš mi nije jasno??

My Soul

Tko je glasao

@My Soul, mali lapsus s

@My Soul, mali lapsus s "Hrvata ima svega 4,5 milijuna", jer među tih 4,5 milijuna osim onih koje predvodi Ero s onoga svijeta, ima dosta onih koji samo jedu, piju i planduju o našem trošku, dosta je onih kojima NATO troškovi na izvlače li lipu iz džepa, niti će ulaskom u NATO oni i njihova djeca strahovati za svoje živote.

Upravo nam takvi sjede u saboru i vode državnu politiku te donose odluke za koje nisu dobili mandat.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Mi se polako organiziramo, a

Mi se polako organiziramo, a raspršenost je rezultat djelovanja izdajnika- mi takvih nemamo pa nas je zato malo.
I zbog toga niti nemamo nikakvu novčanu potporu za rad od bilo koga, jer smo opasni antidržavni element... zato jer govorimo da Hrvatska mora ostati hrvatska, a ne tuđa.

cogito ergo sum

Tko je glasao

sram te bilo, ti

sram te bilo, ti antidržavni elemant koji se zalaže za samostalnost države i ponos svih građana ove države, nemojte više to raditi!

budite poput onih koji gledaju svoju osobnu korist tada ćete biti 'sposobni' i podobni elementi!

J

Obrisan

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Novi dnevnici

 1. Zašto Kaptol ruši školsku reformu od sjenka komentara 3
 2. Hoće li se HDZ uskoro odreći i trećeg predsjednika stranke? od sm komentara 1
 3. Hrvatska može bolje - ali to bolje nije Jokić i ekipa od čovjek iza gomile komentara 3
 4. SDP ideološka obrazovna reforma ili kako odgojiti kripto-skojevce koji će glasati za SDP jednoumlje od Laganini komentara 3
 5. djeca bez iskustva batina, a kakvi će ljudi biti? od aluzija komentara 0
 6. Tekuća parlamentarna kriza je proizvod potrošenog političkog sustava od vkrsnik komentara 7
 7. Što je MI od bube komentara 31
 8. tržišno umiranje od aluzija komentara 0
 9. Hrvatska izranjavana terorističkim napadima "civilnih" ćelija i pojedinaca, DORH I SOA igraju play station. od Laganini komentara 13
 10. Netočna dijagnoza ILO-a o uzroku siromaštva od rodjen komentara 0
 11. Lov u mutnom: Afera će biti sve dok ne odlučimo kakvu poljoprivredu želimo od sm komentara 12
 12. vlasnici birača od aluzija komentara 0
 13. Živi zid se ruši, a (ne)javna HRT mu nabrijava rejting skrivanjem istine od javnosti i zataškavanjem afere „Falsifikatori“ od ppetra komentara 26
 14. Analiza dijela dnevnika SPVH-a od rodjen komentara 0
 15. Opozicija koja to nije i privilegije koje to nisu od rodjen komentara 0
 16. Teen scammed buying prom dress online urges other to look out od likedress komentara 0
 17. Predsjednički izbori u Austriji: pobjeda ljevičara u finišu!!! od Zoran Oštrić komentara 40
 18. Business od goldbusiness komentara 2
 19. kazneno djelo koliko je opasno počiniti od aluzija komentara 0
 20. EgyptAir let MS804 - još jedan false flag AAA osi od sjenka komentara 10
 21. Prava i društvo od čovjek iza gomile komentara 90
 22. Od Crnoje preko Hasana do Tome od drvosjek komentara 123
 23. Krug se zatvara: Karamarko će teško izbjeći odgovornost od sm komentara 47
 24. Lažna obećanja ljevice ili jesmo li spremni snositi posljedice od spvh komentara 5
 25. Ruganje pravnoj državi, ruganje demokraciji, ruganje zdravoj pameti u izboru „Ustavnih sudaca“ od ppetra komentara 18

Najkomentiraniji dnevnici

Tko je online

 • Bigulica
 • bube
 • janus
 • Jura
 • MKn
 • sjenka

Trenutno online

 • Registriranih korisnika: 6
 • Gostiju: 42

Novi korisnici

 • mirjana malbaša
 • likedress
 • fashty
 • poliedu
 • regoczu