Tagovi

BORNA prvo priopćenje za javnost

Izabrani koordinator udruge BORNA i čovjek koji je sve ovo zakotrljao - Zoran Oštrić, danas se prije službenog puta oglasio i s prvim priopćenjem za javnost. Dopis koji možete pogledati malo niže, poslan je na mnogobrojne adrese medija i novinara. Napominjem kako su zbog zaštite identiteta novinara sva osobna imena obrisana, ali dobro znamo kome je poruka poslana. Objavu priopćenja i informiranje hr-javnosti stoga prepuštamo na dušu tih novinara. Borba za istinu i demokraciju u RH se nastavlja...

From: "Zoran Ostric"
Date: 21.2.2008. 09:38
Subject: Priopćenje za medije: Blogerski odbor za referendum o NATO-u
To: info@alertonline.org, udruga-zelena-istra@pu.htnet.hr, redakcija@h-alter.org, hrtweb_vijesti@hrt.hr, kontakt@index.hr, infocentar@portal.net.hr, urednik@t-com.hr, urednistvo@zamirzine.net, croata@zd.htnet.hr, dnevnik@eter.hr, glas-podravine@kc.t-com.hr, glavni.urednik@fokus-tjednik.hr, glavniurednik@slobodnadalmacija.hr, globus@eph.hr, hina@hina.hr, hkz@zg.htnet.hr, hrvatski-radio-vukovar@vk.t-com.hr, hrvatski.list@hi.htnet.hr, info-centar-virovitica@vt.t-com.hr, info@feral.hr, info@radio-varazdin.hr, info@radio1.hr, info@zg-radio.hr, karlovacki-tjednik@ka.htnet.hr, lavoce@edit.hr, mea.media@vz.htnet.hr, media-zadar@zadar.net, m...........@liderpress.hr, moslavacki-list@sk.htnet.hr, nacional@nacional.hr, net@nezavisna-tv.net, niu-jednota@bj.htnet.hr, novatv@novatv.hr, online@24sata.hr, otv@otv.hr, pakracki-list@po.htnet.hr, petrinjski.radio@sk.t-com.hr, pisma@nacional.hr, primorje@makarska.hr, program@radio-kaj.hr, radio-baranja@zg.htnet.hr, radio-blato@du.htnet.hr, radio-daruvar@bj.t-com.hr, radio-maestral@pu.t-com.hr, radio-quirinus@sk.t-com.hr, radio-sisak@sk.t-com.hr, radio.karlovac@ka.t-com.hr, radio101@radio101.hr, radio@globalnet.hr, radio_pula@hrt.hr, Radio_Split@hrt.hr, radiokl@radiokl.hr, radiosamobor@radiosamobor.hr, redakcija@barkun.hr, redakcija@business.hr, redakcija@glas-koncila.hr, redakcija@glasistre.hr, redakcija@kapital.biz.hr, redakcija@metro.com.hr, redakcija@narodni-list.hr, redakcija@poslovni.hr, redakcija@privredni-vjesnik.hr, redakcija@sibenski-list.hr, redakcija@slavonski-dom.hr, rtl-vijesti@rtl.hr, samoborfest@hi.t-com.hr, samoborske-novine@zg.t-com.hr, serbus@otv.hr, Sindikalna-akcija@sssh.hr, Sisak-press@sk.t-com.hr, s..........@hrt.hr, Slobodna-zg@slobodnadalmacija.hr, stars@stars.com.hr, stina@st.t-com.hr, stina@zamir.net, stv@os.t-com.hr, tvnova@tvnova.hr, urednica@dubrovacki-vjesnik.hr, urednik@mnovine.hr, urednik@otvoreni.hr, urednik@setemana.com, varazdin@radio-kaj.hr, varazdinske-vijesti@vz.t-com.hr, vijenac@matica.hr, vjesnik@vjesnik.hr, vktv@vktv.hr, zagreb@radio-kaj.hr, zarez@zg.t-com.hr, arena@eph.hr, desk@glas-slavonije.hr, program@hrt.hr, drugi_hr@hrt.hr, ip_hr@hrt.hr, program_hr@hrt.hr, Informativni_HTV@hrt.hr, redakcija@jutarnji.hr, m.............@liderpress.hr>, Redakcija@novilist.hr, desk@plaviradio.hr, apr@radio101.hr, radio_sljeme@hrt.hr, gl.urednik@vecernji.net, k................@z1-tv.hr, z..................@z1-tv.hr, b...................@novilist.hr, r..................@plaviradio.hr, d................@gmail.com>, g...............@obiteljski.hr, i..............@hrt.hr, i...................@24sata.hr, m.....................@gmail.com>, m..............@hrt.hr, n................@hrt.hr>, t.............@yahoo.com, w................@yahoo.com

Tagovi

Komentari

Dobro, treba pridobiti

Dobro, treba pridobiti političke stranke na suradnju. Ali što je sa studentima? Zašto se njima ne obratimo i to direktno preko fakulteta? Ali i preko studentskih organizacija?

Dobro, treba pridobiti

@Ivane za studente je

@Ivane za studente je zadužen Hadži. Zbog strateške lokacije u blizini dva velika faksa. A ako se ne odazovu uvijek ih može stisnut na ispitu ;)))
Znam da te iznervirala ona Lions baba, pa samo za tebe prenosim i moj odgovor istoj.
"Iz pouzdanih izvora znam, da je Zoran Oštrić tijekom pisanja onog priopćenja bio na izravnoj spiritualističkoj vezi s ocem srpskog jezika čika Vukom ;))))
Moj prijateljski savjet je, draga ostavi se ćorava posla. Posebice jer si jasno pokazala da ne razumiješ ništa, kako o NATO-u -> http://012station.bloger.hr/post/nato-prijevara-nacije/663406.aspx, tako i o geopolitici -> http://012station.bloger.hr/post/americki-imperijalizam-21stoljeca/27790... Za reference te neću ni pitati. Stoga, umjesto trkeljanja o srpskim ugrozama, radije se posveti svome djetetu i bavi se s onim što ti je puno važnije u ovom trenutku. Odabiru šetališta i brizi o potomstvu.
Jer ako jednog dana isti reče, mama ja bi bio profesionalni vojnik, onda ćemo moći razgovarati na tu temu relevantnije. Baš me zanima što ćeš mu tada reći? Možda ovo: - Idi sine/kćeri u taj Iran štititi Hrvatske nacionalne interese. Jer RH je izravno ugrožena s njihovim naftnim potencijalom. A kad je naši prijatelji Ameri osvoje, dat će je malo i nama. Pitat ću te što misliš o NATO-u, kad svoje dijete budeš ljubila u hladno čelo. A koje će poginuti samo zato da bi Amerika imala najjefitniju naftu i pogon na sva četiri -> http://012station.blog.hr/arhiva-2007-04.html#dan14 I jer mrtav Hrvat košta puno manje od mrtvog Meksikanca u Američkoj odori...
Lavice, 20.000 žrtvovanih Hrvata bila je više nego dovoljna žrtva za očuvanje Američkog NATO-a. Ako si kratke memorije podsjeti se tko je za taj rat Slobi dao zeleno svjetlo. Isti oni koji su RH nabili embargo 1991, a nas priznali tek u svibnju 1992. Tvoj ljubljeni SAD..."

@Gale & Hadži čovjek je to pisao prije puta i vjerojanto mu se omaklo u žurbi. Bitno je da se nešto stalno kotrlja i stvara pritisak. Što se tiče "službenog" odabira logoa, ostatak članstva je kriv što ne sudjeluje. Isto kao i za izbor zamjenika koordinatora. Puno priče, a rezultat nikakav. Osobno nisam za takav pristup i to sam vam od prvog dana rekao. Radimo, a probleme rješavajmo u hodu...

Mozda se kasno javljam. No

Mozda se kasno javljam. No cini mi se da dajemo malo previse vaznosti Zoranu Milanovicu. Ovako ispada kao da smo se okupili zbog njega.

I sto ce se dogoditi kada posaljemo pismo Friscicu? Hocemo li poslati isto pismo? I tako dalje. U svakom slucaju, hocemo li svaki puta slati svima obavjesti?

Drugi detalj, treba poraditi na logu i prjelomu.

I treci detalj. Bilo bi dobro za ubuduce staviti mail na vjetrenje na jedan-dva dana prije nego sto se salje dalje.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

- po mom misljenju, trebalo

- po mom misljenju, trebalo je u istom priopcenju spomenuti i Hrvatski blok.
- slazem se sa galetom - npr. 24 sata unutarnjeg vjetrenja mi ne zvuci kao predug period. doduse, slanje dopisa ne spada u "donosenje odluka" iz programa rada, ali mislim da bi bilo korisno prikupiti eventualne komentare.
- hvala na ispravljenom prezimenu :)
- volio bih i kad bi se umjesto mog zaposlenja (ne vidim potrebu to isticati, pogotovo kad se kod nikog drugog ne navodi njegovo) ispod mog imena staviti mail: hatzivelkos@gmail.com

Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Sretno...bitno je upozorenje

Sretno...bitno je upozorenje o važnosti volje naroda, uspjeh akcije je manje bitan...

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci